گپ خونه زیست
-
m.m در گپ خونه زیست گفته است:
@Dr.Bernosi
دکتر در حال حاضر سوال از قسمت قلب میذارید؟تقریبا!ولی بیشتر از کل زیسته!حالا من خودم هنوز پیشو کامل نخوندم!ولی مطالب به مرور زمان سختتر میشه
-
درست یا نادرست
اختلال در غدد تیروئید و پاراتیروئید %(#ff0000)[قطعا] %(#00ffd5)[میتواند] باعث از بین بردن %(#ff0000)[سلول های پوششی] مری شود. -
درست یا نادرست
اختلال در غدد تیروئید و پاراتیروئید %(#ff0000)[قطعا] %(#00ffd5)[میتواند] باعث از بین بردن %(#ff0000)[سلول های پوششی] مری شود.@Dr.Bernosi در گپ خونه زیست گفته است:
درست یا نادرست
اختلال در غدد تیروئید و پاراتیروئید %(#ff0000)[قطعا] %(#00ffd5)[میتواند] باعث از بین بردن %(#ff0000)[سلول های پوششی] مری شود.نادرسته؟
-
@Dr.Bernosi در گپ خونه زیست گفته است:
درست یا نادرست
اختلال در غدد تیروئید و پاراتیروئید %(#ff0000)[قطعا] %(#00ffd5)[میتواند] باعث از بین بردن %(#ff0000)[سلول های پوششی] مری شود.نادرسته؟
درست یا نادرست
میتونم دلیلتونو بدونم؟!
-
درست یا نادرست
میتونم دلیلتونو بدونم؟!
درست یا نادرست
میتونم دلیلتونو بدونم؟!
نه,شخصیه
-
دوستان من دلیلو که میخوام یوقت فک نکنین برا روکم کنیو نمیدونم ایناس!من میخوام با گفتن دلیلتون مشکلاتون برطرف شه!
-
دوستان من دلیلو که میخوام یوقت فک نکنین برا روکم کنیو نمیدونم ایناس!من میخوام با گفتن دلیلتون مشکلاتون برطرف شه!
-
پاسخ
به کلمه های مشخص شده خیلی دقت کنین!
پروتئین انتقالی گویچه های قرمز:همون هموکلوبینه که اکسیژن و دی اکسید کربن حمل میکنه!
رگ ورودی به کبد:هم میتونه سیاهرگی باشه که از روده میادش به کبد که خونش 78 درصدهموگلوبیناش اکسیژن داره!و هم میتونه سرخرگی باشه که از قلب برای خونرسانی بهش میادش که اون 97درصد هموگلوبیناش اکسیژن داره!
رگ خروجی ازقلب:اونم میتونه یا سرخرگ ششی باشه که خونش 78 درصدهموگلوبیناش اکسیژن داره و یا آئورت باشه که اون 97درصد هموگلوبیناش اکسیژن داره!
میتواند:کلمه ای که منظور طراح اینه که همه جوره میتونه!
ماده تولیدی در پراکسی زوم:یا آّبه یا اکسیژن که از تجزیه پراکسیدهیدروژن حاصل شدن!که فقط اکسیژنش با موضوع تست مرتبطه!
پراکسی زوم سلول های کبدی:کروه اسمی ای که برای انحراف ذهن آورده شده!
نشده است:حواستون باشه که منظورش قید منفیه!
خب این گزاره با این تفاسیر درسته!
چون هموگلوبینای سیاهرگ ورودی به کبد از روده مثل سرخرگ ششی از 97 درصد اکسیژن اشباع نشده!
"ترکیب تنفس با گردش مواد"@Dr.Bernosi یه سوال،اینکه میگید 98 درصد هموگلوبین اکسیژن داره از کجا میگید؟ آخه تو کتاب دوم نوشته 97 درصد.
-
@Dr.Bernosi یه سوال،اینکه میگید 98 درصد هموگلوبین اکسیژن داره از کجا میگید؟ آخه تو کتاب دوم نوشته 97 درصد.
amirkhan11 در گپ خونه زیست گفته است:
@Dr.Bernosi یه سوال،اینکه میگید 98 درصد هموگلوبین اکسیژن داره از کجا میگید؟ آخه تو کتاب دوم نوشته 97 درصد.
فک کنم اشتباه تایپیه!همون 97!
-
یه سوال،تو سوالای زیست کنکور،اگه در مورد موضوعی که حتما اتفاق میوفته،از قید "میتواند" استفاده کنه،گزاره غلط میشه؟!
چون فکر میکنم میتواند اینطور معنی میده که: هم میتونه بشه،هم میتونه نشه. -
پاسخ
درست
به کلمه های مشخص شده دقت کنین!برای این سوال باید قدرت تحلیلی بالایی داشته باشین!
قطعا میتواند:گول قطعا رو نخورین!این یعنی باز هم همه جوره میتواند!ولی اگه بخوایم خیلی عمقی بررسیش کنیم خیلی سخت میشه که اینا در حد کنکور نیست!
اختلال در غدد تیروئید و پاراتیروئید به هر دلیلی که باشه میتونه روی مقدار کلسیم بدن،خون و بافتا تاثیر داشته باشه!
مری در موقیعت بالاتری نسبت به معده قرار داره و بینشون دریچه کاردیا قرار داره!خب چه ربطی داره؟!کاردیا در حال انقباضه در حالت عادی!خب کدوم بافتش انقباض داره؟!ماهیچه ایش!برای انقباض ماهیچه کلسیم نیاز داریم!خب اگه تو غدد تنظیم کننده کلسیم اختلال ایجاد بشه،این کاردیا هم تو انقباضش خلل ایجاد میشه و از انقباض درمیادش!پس شیره معده میتونه وارد مری شه و سلول های پوششی رو اذیت کنه!
"ترکیب گوارش با هورمون" -
یه سوال،تو سوالای زیست کنکور،اگه در مورد موضوعی که حتما اتفاق میوفته،از قید "میتواند" استفاده کنه،گزاره غلط میشه؟!
چون فکر میکنم میتواند اینطور معنی میده که: هم میتونه بشه،هم میتونه نشه.amirkhan11 در گپ خونه زیست گفته است:
چون فکر میکنم میتواند اینطور معنی میده که: هم میتونه بشه،هم میتونه نشه.خب باید بررسی کنیم!ولی اگه مثلا بخوایم این گزاره پایینو بررسی کنیم اونطوری نمیشه چواب داد بهش!حخیلی سخت میشه!ولی بعید بدونم همچین قیدی تو کنکور بیادش!اگه اومدش خیلی سخت میشه!
-
چون فکر میکنم میتواند اینطور معنی میده که: هم میتونه بشه،هم میتونه نشه.amirkhan11 در گپ خونه زیست گفته است:
چون فکر میکنم میتواند اینطور معنی میده که: هم میتونه بشه،هم میتونه نشه.براش میتونین از مثال نقض استفاده کنین
-
درست یا نادرست
%(#ff0000)[هر] %(#ff0000)[بافت] موجود در قلب راست همانند %(#ff0000)[هر] %(#ff0000)[بافت] موجود در پیلور %(#ff0000)[چند هسته ای] است. -
پاسخ
درست
سوال ساده ای بود!
هر بافتی شامل چندین سلوله!پس هر بافت چند هسته ایه!البته خون درصورتی میتونه بدون هسته باشه که گلبولای سفید رو در نظر نگیریم! -
دکتر یه پیشنهااااد
میدونی بعضی ها هنوز همه ی فصلای زیست و نخوندن چون برنامه آزموناشون نرسیده یا سال چهارمن هنوز
یعد نمیتونن به بعضی ترکیبیا جواب بدن
میگم سعی کن سوال یا نکته هایی که میذازی یه جوری باشه که اکثر بچه ها رسیده باشن اون فصلا رو تا الان بخونن.بعد یه مدت همه خوب پیشروی کردن تا عید برو از همه چی ترکیببب -
دکتر یه پیشنهااااد
میدونی بعضی ها هنوز همه ی فصلای زیست و نخوندن چون برنامه آزموناشون نرسیده یا سال چهارمن هنوز
میگم سعی کن سوال یا نکته هایی که میذازی یه جوری باشه که اکثر بچه ها رسیده باشن اون فصلا رو تا الان بخونن.بعد یه مدت همه خوب پیشروی کردن تا عید برو از همه چی ترکیبببarmin313 در گپ خونه زیست گفته است:
دکتر یه پیشنهااااد
میگم سعی کن سوال یا نکته هایی که میذازی یه جوری باشه که اکثر بچه ها رسیده باشن اون فصلا رو تا الان بخونن.بعد یه مدت همه خوب پیشروی کردن تا عید برو از همه چی ترکیبببتقریبا الان همه دفع و حرکتن و من دارم تا گردش میدم!همین!
-
armin313 در گپ خونه زیست گفته است:
دکتر یه پیشنهااااد
میگم سعی کن سوال یا نکته هایی که میذازی یه جوری باشه که اکثر بچه ها رسیده باشن اون فصلا رو تا الان بخونن.بعد یه مدت همه خوب پیشروی کردن تا عید برو از همه چی ترکیبببتقریبا الان همه دفع و حرکتن و من دارم تا گردش میدم!همین!
دکتر یه پیشنهااااد
کلی گفتم چرا میزنی خخخ.پیشنهادم نمیشه داد اصن بهت.برو که فردا خخخ -
دکتر یه پیشنهااااد
کلی گفتم چرا میزنی خخخ.پیشنهادم نمیشه داد اصن بهت.برو که فردا خخخarmin313 در گپ خونه زیست گفته است:
دکتر یه پیشنهااااد
کلی گفتم چرا میزنی خخخ.پیشنهادم نمیشه داد اصن بهت.برو که فردا خخخمن کی زدم!چون خیلیا اومدن بهم گفتن!ولی اگه ببینین گزاره ها رو میبینین مطالبیه که از مولکول تا گردشه!
-
درست یا نادرست
%(#ff0000)[هر] سلولی که در %(#ff0000)[دستگاه گوارش] نوعی لیپید تولید میکند،%(#ff0000)[قطعا] شبکه آندوپلاسمی %(#ff0000)[زبر] گسترده ای دارد.