گپ خونه زیست
-
پاسخ
درست
سوال ساده ای بود!
هر بافتی شامل چندین سلوله!پس هر بافت چند هسته ایه!البته خون درصورتی میتونه بدون هسته باشه که گلبولای سفید رو در نظر نگیریم! -
دکتر یه پیشنهااااد
میدونی بعضی ها هنوز همه ی فصلای زیست و نخوندن چون برنامه آزموناشون نرسیده یا سال چهارمن هنوز
یعد نمیتونن به بعضی ترکیبیا جواب بدن
میگم سعی کن سوال یا نکته هایی که میذازی یه جوری باشه که اکثر بچه ها رسیده باشن اون فصلا رو تا الان بخونن.بعد یه مدت همه خوب پیشروی کردن تا عید برو از همه چی ترکیببب -
دکتر یه پیشنهااااد
میدونی بعضی ها هنوز همه ی فصلای زیست و نخوندن چون برنامه آزموناشون نرسیده یا سال چهارمن هنوز
میگم سعی کن سوال یا نکته هایی که میذازی یه جوری باشه که اکثر بچه ها رسیده باشن اون فصلا رو تا الان بخونن.بعد یه مدت همه خوب پیشروی کردن تا عید برو از همه چی ترکیبببarmin313 در گپ خونه زیست گفته است:
دکتر یه پیشنهااااد
میگم سعی کن سوال یا نکته هایی که میذازی یه جوری باشه که اکثر بچه ها رسیده باشن اون فصلا رو تا الان بخونن.بعد یه مدت همه خوب پیشروی کردن تا عید برو از همه چی ترکیبببتقریبا الان همه دفع و حرکتن و من دارم تا گردش میدم!همین!
-
armin313 در گپ خونه زیست گفته است:
دکتر یه پیشنهااااد
میگم سعی کن سوال یا نکته هایی که میذازی یه جوری باشه که اکثر بچه ها رسیده باشن اون فصلا رو تا الان بخونن.بعد یه مدت همه خوب پیشروی کردن تا عید برو از همه چی ترکیبببتقریبا الان همه دفع و حرکتن و من دارم تا گردش میدم!همین!
@Dr.Bernosi در گپ خونه زیست گفته است:
دکتر یه پیشنهااااد
کلی گفتم چرا میزنی خخخ.پیشنهادم نمیشه داد اصن بهت.برو که فردا خخخ -
دکتر یه پیشنهااااد
کلی گفتم چرا میزنی خخخ.پیشنهادم نمیشه داد اصن بهت.برو که فردا خخخarmin313 در گپ خونه زیست گفته است:
دکتر یه پیشنهااااد
کلی گفتم چرا میزنی خخخ.پیشنهادم نمیشه داد اصن بهت.برو که فردا خخخمن کی زدم!چون خیلیا اومدن بهم گفتن!ولی اگه ببینین گزاره ها رو میبینین مطالبیه که از مولکول تا گردشه!
-
درست یا نادرست
%(#ff0000)[هر] سلولی که در %(#ff0000)[دستگاه گوارش] نوعی لیپید تولید میکند،%(#ff0000)[قطعا] شبکه آندوپلاسمی %(#ff0000)[زبر] گسترده ای دارد. -
درست یا نادرست
%(#ff0000)[هر] سلولی که در %(#ff0000)[دستگاه گوارش] نوعی لیپید تولید میکند،%(#ff0000)[قطعا] شبکه آندوپلاسمی %(#ff0000)[زبر] گسترده ای دارد. -
پاسخ
درست!
%(#ff0000)[سوال دام دار]
مطمئنا بیشتریاتون گفتین غلطه!چون هر کی که لیپید بسازه باید ش.آ.ص گسترده ای داشته باشه!
اما بررسی دقیق تر سوال!
در دستگاه گوارش ما دو جاس که لیپید تولید میشه!یکی توسط سلول های کبدی که لستین و کلسترول میسازن ویکی هم توسط سلول های پوششی استوانه ای تک لایه ی روده باریک!مسلما این دو نوع سلول ش.آ.ص گسترده ای دارن!پس چرا درسته گزاره؟!
توی فصل ایمنی میخونیم که سلول های کبدی و سلول های استوانه ای روده ها پروتئین مکمل میسازن چون پروتئینه پس ش.آ.ز گسترده ای دارن!
"ترکیب سلول+گوارش+ایمنی" -
بالا گفتین سوال زیست پرسیده بششه
منم جسارت کردم ویه سوال میپرسم
عاقا این جمله که میگه
آنزیم لیزوزیم بر روی اغلب باکتری ها اثر میگذارد
از نظر من غلطه
ولی از نظر کتاب کمک اموزشی نشر الگو درسته
چرا میگم غلطه ؟!
واسه اینه که ما میدوننیم اغلب باکتری ها دیواره دارن حالا لیزوزیم روی بعضی از این هایی که دیواره دارن اثر میذاره
تو سال دوم داشتیم لیزوزیم روی دیواره ی باکتری های بیماری زا اثر داره
ما باکتری هایی داریم که دیواره دارن روی پوست ما زندگی میکنن و مفیدن
حالا نظر شما چیه؟؟!1 -
عاقا این جمله که میگه
از نظر من غلطه
چرا میگم غلطه ؟!
واسه اینه که ما میدوننیم اغلب باکتری ها دیواره دارن حالا لیزوزیم روی بعضی از این هایی که دیواره دارن اثر میذاره
حالا نظر شما چیه؟؟!1ladan در گپ خونه زیست گفته است:
عاقا این جمله که میگه
از نظر من غلطه
چرا میگم غلطه ؟!
حالا نظر شما چیه؟؟!1خب حق دارین!ولی توی تست من میتونم بهتون پاسخ بدم!چون باید بقیه گزینه ها رو ببینم!از طرفی درسته و از طرفی غلط!تست باشه میشه راحتتر چواب داد!ولی شما بدونین که لیزوزیم روی اغلب باکتریا اثر داره!ولی مثلا باکتری های روده بزرگ تحت تاثیرش نیسن!
-
درست یا نادرست
%(#ff0000)[دو طرف] شبکه مویرگی دستگاه تنفس جانوری %(#ff0000)[آبزی] %(#00ffaa)[میتواند] %(#ff2f00)[همانند] %(#1a00ff)[یکی از] شبکه های مویرگی کبد از نوع سیاهرگ باشد. -
درست یا نادرست
%(#ff0000)[دو طرف] شبکه مویرگی دستگاه تنفس جانوری %(#ff0000)[آبزی] %(#00ffaa)[میتواند] %(#ff2f00)[همانند] %(#1a00ff)[یکی از] شبکه های مویرگی کبد از نوع سیاهرگ باشد.@Dr.Bernosi در گپ خونه زیست گفته است:
درست یا نادرست
%(#ff0000)[دو طرف] شبکه مویرگی دستگاه تنفس جانوری %(#ff0000)[آبزی] %(#00ffaa)[میتواند] %(#ff2f00)[همانند] %(#1a00ff)[یکی از] شبکه های مویرگی کبد از نوع سیاهرگ باشد.نادرست
-
درست یا نادرست
%(#ff0000)[دو طرف] شبکه مویرگی دستگاه تنفس جانوری %(#ff0000)[آبزی] %(#00ffaa)[میتواند] %(#ff2f00)[همانند] %(#1a00ff)[یکی از] شبکه های مویرگی کبد از نوع سیاهرگ باشد. -
@Dr.Bernosi
حدس من اینه که درسته
علتش هم خرچنگ درازیه که ابشش داره و خون اول به ابشش میره بعد ازز اونجا وارد قلب میشه
یعنی خونسیاهرگی از اندام ها میره به ابشش و سیاهرگ دارای خون روشن میره به قلبپاسخ
درست!
%(#ff0000)[سوال دام دار]
سوال خوبیه!به کلمه های مشخص شده خیلی زیاد دقت کنین!احتمال میدم خیلی ها این رو غلط در نظر گرفتن!
دو طرف شبکه مویرگی از یک نوع باشد:منظور اینه که هرد طرف مویرگ یا سیاهرگ باشه،یا سرخرگ!چندین جا این وضعیت رو میبینیم:
شبکه مویرگی زیر پوست کرم خاکی:سرخرگی
شبکه مویرگی آبشش ماهی:سرخرگی
شبکه مویرگی کبد(سیاهرگی که از روده میاد):سیاهرگی
شبکه مویرگی آبشش خرچنگ دراز:سیاهرگی
شبکه مویرگی گلومرول:سرخرگی
خب سوال گفته جانور آبزی!خب این جانور میتونه ماهی یا خرچنگ دراز باشه که هر دوشون آبزی هستن و آبشش دارن!
ادامه سوال سرنخ داده که یکی از شبکه های مویرگی کبد!خب اینم میتونه همون شبکه مویرگی بالا باشه یا یه شبکه مویرگی عادی!ولی چون خواسته که از یه نوع باشه دوطرفش،همون اولی رو در نظر میگیریم!
شبکه مویرگی دوطرف آبشش خرچنگ دراز:سیاهرگی!پس این میتونه پاسخ ما باشه!
شبکه مویرگی دوطرف آبشش ماهی:سرخرگی!این نمیتونه پاسخ سوال ما باشه!
"مقایسه انواع گردش خون" -
@Dr.Bernosi
حدس من اینه که درسته
علتش هم خرچنگ درازیه که ابشش داره و خون اول به ابشش میره بعد ازز اونجا وارد قلب میشه
یعنی خونسیاهرگی از اندام ها میره به ابشش و سیاهرگ دارای خون روشن میره به قلبladan در گپ خونه زیست گفته است:
@Dr.Bernosi
حدس من اینه که درسته
یعنی خونسیاهرگی از اندام ها میره به ابشش و سیاهرگ دارای خون روشن میره به قلبعالی بود
-
درست یا نادرست
%(#ff0000)[همه] سلول های پوشاننده لوله های شعاعی عروس دریایی،برخلاف %(#ff0000)[بعضی] از سلول های پوشاننده کیسه گوارشی هیدر، میتوکندری های بزرگ %(#ff0000)[تری] دارند. -
درست یا نادرست
%(#ff0000)[همه] سلول های پوشاننده لوله های شعاعی عروس دریایی،برخلاف %(#ff0000)[بعضی] از سلول های پوشاننده کیسه گوارشی هیدر، میتوکندری های بزرگ %(#ff0000)[تری] دارند.@Dr.Bernosi در گپ خونه زیست گفته است:
درست یا نادرست
%(#ff0000)[همه] سلول های پوشاننده لوله های شعاعی عروس دریایی،برخلاف %(#ff0000)[بعضی] از سلول های پوشاننده کیسه گوارشی هیدر، میتوکندری های بزرگ %(#ff0000)[تری] دارند.
من جدسم غلطع
علتش هم اینه
تاژک و مژک برای زنش به انرژی نیاز دارن پس تعداد و اندازه ی میتوکندری در سلول هایی که تاژک و مژک دارن بیشتر و بزرگتره
حالا همه ی سلول های شعاعی هیدر مژک دارن و بعضی از سلول های هیدر تاژک دارن
فک میکنم درستش اینه که بگه
همه ی سلول های پوشاننده ی لوله های شعاعی عروس دریایی همانند برخی از سلول های پوشاننده ی کیسه ی گوارش هیدر میتوکندری های بزرگ تر و بیشتری دارند -
پاسخ
نادرست
همه سلول های پوشاننده لوله های شعاعی عروس دریایی مژک دارن!و بخاطر همین به انرژی و ATP بیشتری نیاز دارند!در نتیجه میتوکندری های بزرگتری دارند!
بعضی از سلول های کیسه گوارشی هیدر تاژک دارند و مثل سلولای بالا میتوکندریای بزرگ و قوی ای دارن!بعضی دیگشون آنزیم ترشح میکنند با اگزوسیتوز که فرایندی انرژی خواهه!ولی همه ی سلول های پوشاننده کیسه گوارشی هیدر توسط آندوسیتوز غذا میگیرن!
با این تفاسیر اغلب سلولای کیسه گوارشی هیدر به انرژی نیاز دارن!پس میتوکندری بزرگتر و قوی تری دارن!
آخرین صفت مشخص شده رو مخصوصا گذاشتم که کمکتون کنم که بفهمین که میتوکندریای لوله های شعاعی عروس دریایی از میتوکندریای سلولای پوشاننده کیسه گوارشی هیدر بزرگترن!چون مژکا همش در حال زنش هستن!اما تاژکای کیسه هیدر و بقیه سلولاش در موقع خوردن غذا بیشتر فعالیت میکنن!
جمله درست:
%(#ff0000)[همه] سلول های پوشاننده لوله های شعاعی عروس دریایی،برخلاف %(#ff0000)[بیشتر] سلول های پوشاننده کیسه گوارشی هیدر،میتوکندری های بزرگ %(#ff0000)[تری] دارند!
"ترکیب سلول+گوارش+گردش مواد" -
درست یا نادرست
قسمتی از %(#ff0000)[معده] گاو که در آن آمینواسید های %(#ff0000)[عوامل اصلی] تامین کننده غذای %(#ff0000)[اصلی] آن یافت میشود، %(#ff0000)[همانند] سیاهرگ زیرین مواد داخل خود را در خلاف جهت نیروی گرانش به حرکت در می آورند. -