هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa
یا شجاعت و جرات تغییرشو ندارن
یا امکاناتشون درست نیست
یا کسی که راهنماییشون میکنه ، درست راهنمایی نمیکنه
یا دلبستگی دارن به اون کار یا شخص
پ.ن: دلبستگی و وابستگی فرق داره البته -
marylb فک کردی چرا سه ساله هنوز دارم رویه نقطه درجا میزنم؟به خاطر اینکه میترسیدم از همین روزه همون روزی که پشت سرمو نیگاه کنم و ببینم منمو کلی راه نصفه نیمه منمو نرسیدن منمو یه حسرت کنج قلبم .....
وقتی به پارسال فک میکنم که چقدر جنگیدم با خودم و همه واسه موندن هزار بار پشیمون میشم از تصمیمای دیروزم و خود الانم .....یوقتایی به یه نقطه ای میرسی که به کلی تفکراتت راجب همه چی عوض میشه همهههه چیییی
شاید اصلا همون بریدنه است که رومیسا گفت...نمیدونم ولی الان وسط یه بازیم که فقط مجبورم به جلو رفتنآسمان ِ آبی
اگر بخواهیم همیشه از احساسمان پیروی کنیم
کشتی زندگیمان بارها و بارها به گل می نشیند.
در زندگی فقط یک راه بی خطر وجود دارد
و آن راه،حقیقت است...آنی شرلی در خانه رویاها
| #لوسی_ماد_مونت_گومری | -
سال سومی که پشت کنکور بودم هرکی حرف میزد باهاش حرف میزدم متقاعدش میکردم اون داره اشتباه میکنه و...
الان دیگ اهمیت نمیدم هرکی راه خودشو میره....اینو توی کوه یادگرفتم.
هروقت ب اینجا میکشه یاد یه سکانس خارجی میفتم همون چریکی که سالها توی جنگل بارانی با هزاران ادم کش و جانور جنگید هزارن زخم رو بدنش بود بعد تازه سربازایی که از دیدن یه خراش از ترس میمردن بهش گیر میدادن...بند پوتینشو بست زیر چشمی نگاشون کرد و مسیرشو ادامه داد -
آسمان ِ آبی
اگر بخواهیم همیشه از احساسمان پیروی کنیم
کشتی زندگیمان بارها و بارها به گل می نشیند.
در زندگی فقط یک راه بی خطر وجود دارد
و آن راه،حقیقت است...آنی شرلی در خانه رویاها
| #لوسی_ماد_مونت_گومری |romisa اگه همیشه هم بخوایم دنبال راه بی خطره و قوانین عقل و منطقمون باشیم اونوقت دیگه هیجانی هم تو زندگیمون وجود نداره...
-
آدم میخواهد دوستش داشته باشند
اگر نشد،مورد ستایش قرار بگیرد
اگر نشد، از او بترسند
اگر نشد، از او متنفر باشند و او را تحقیر کنند. روح از خالی بودن گریزان است و %(#ff0000)[میخواهد به هر قیمت که شده، با دیگران ارتباط برقرار کند.]| #فردریک_بکمن
-
آدم میخواهد دوستش داشته باشند
اگر نشد،مورد ستایش قرار بگیرد
اگر نشد، از او بترسند
اگر نشد، از او متنفر باشند و او را تحقیر کنند. روح از خالی بودن گریزان است و %(#ff0000)[میخواهد به هر قیمت که شده، با دیگران ارتباط برقرار کند.]| #فردریک_بکمن
-
بدبختی بزرگی است که دیگری را
به رغم اینکه دیگر دوستمان نمی دارد
همچنان دوست بداریم...ژاک و اربابش
#ميلان_كوندرا