هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa
آسمان ِ آبی
ممنون -
مرغ ترش داشتم درست میکردم .. دوسش دارم ... هر چی که به مازندارن برسه رو دوس دارم ..
مامانم میگه جای مرغ ترش یاد بگیر آش دوغ درست کنی کوفته تبریزی ... میگه ما مگه ترک نیستیم ...
ما ترکیم ولی من مازندران رو دوس دارم ... اونا که نمیدونن ...
نمیتونن بفهمنن ..
چ حیف ک دیگه قرار نیس اون دانشگاه علوم پزشکی رو تو ساری ببینم ..
همون که کنار دریا بود دور تا دورش جنگل .. همون که ۲۰ دقیقه با دریا فاصله داشت ..
اون دریا اون هوا ...
اون صدا ...
چی میگفتم ؟! آهان داشتم میگفتم مرغ ترش درست میکردم ... شکر نداشتیم .. تموم شده یکم لازم بود وگرنه نمیشد اونی که تو دوس داری .. من دوس دارم ...
پودر قند بود .. یکم کافیه دیگه ...#تودلی
-
یه اهنگ خوب دارین بذارین ؟
-
آسمان ِ آبی پاپ خوشت میاد؟
-
abcc تدبیر و امید.
یعنی مثل بعضیا فقط راه حل پیدا کنی و امیدوار باشی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc تدبیر و امید.
یعنی مثل بعضیا فقط راه حل پیدا کنی و امیدوار باشی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:راه حل .. !
-
آسمان ِ آبی پاپ خوشت میاد؟
erfan82 خوبه
-
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc تدبیر و امید.
یعنی مثل بعضیا فقط راه حل پیدا کنی و امیدوار باشی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:راه حل .. !
-
آسمان ِ آبی
خیال تو
و اسمون همیشه ابری نیست
از محسن یگانه