هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival چی کار کنم استاد؟!
تنها کاریه که از دستم برمیاد....تنها کار واسه کی:/
-
واقعا متمرکز کردن نور برام جالبهاطرافم تاریکه اما نور روی کتابه ...
البته میگن برای چشم خوب نیس -
البته میگن برای چشم خوب نیس -
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo من اینجوری نمیتونم درس بخونم.
من اینجوری نباشه نمیتونم
-
خیلی ازتون ممنونم به این حرف ها نیاز داشتم و این ک سردرگم بودم که چیکار کنم واسه تست
من تا تست سال ۹۵ رو زدم فردا نوبت ۹۶ هست به همین روشی که گفتید انجامش بدم ؟! یا شبیه سازی کنکور کنم
من نگران تسلطم نگران ذهنم که بتونم سر جلسه مباحث رو باهم تو ذهنم بیارم
وقتی تک تک مبحثی میزنم ۸۰ درصد میشع اما تو ازمون به ۶۰ میرسه این جمع بندی ذهنی رو که بتونی ی تست شمارشی رو که از چهار مبحث مختلفه درست بزنی از چ راهی بهددست میاد ؟! تست بیشتر ؟! یا دوباره کتاب رو خوندن@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خیلی ازتون ممنونم به این حرف ها نیاز داشتم و این ک سردرگم بودم که چیکار کنم واسه تست
من تا تست سال ۹۵ رو زدم فردا نوبت ۹۶ هست به همین روشی که گفتید انجامش بدم ؟! یا شبیه سازی کنکور کنم
وقتی تک تک مبحثی میزنم ۸۰ درصد میشع اما تو ازمون به ۶۰ میرسه این جمع بندی ذهنی رو که بتونی ی تست شمارشی رو که از چهار مبحث مختلفه درست بزنی از چ راهی بهددست میاد ؟! تست بیشتر ؟! یا دوباره کتاب رو خوندنخاعش...نه اونو گفتم واسه کسایی که هنوز نخوندن یا تازه شروع کردن...اگ خوندید خوب که همین روندو ادامه بدید یعنی ازمون رو بگیرید از خودتون ...
منتهی بیشتر تحلیلش کنید
سوال بعدی هم هرچی که تسلط رو بیشتر کنه ....بعضی با تست بعضی با مطلب
ولی مرور سریع باشه تا دسته بندی حفظ شه مطالب از هم پاشیده نباشن -
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo من اینجوری نمیتونم درس بخونم.
من اینجوری نباشه نمیتونم
-
دارد تمام می شود ؛
اردیبهشتی که بوی نابِ باران و
شکوفه می داد ...
ماهِ بهشتیِ بینظیری که با همه ی
ماه ها فرق داشت ...
ما می مانیم و
خیابان هایی ؛
که دلشان برای مهربانیِ ابرهایِ بهاری ، تنگ می شود ...
برای نازدانه ی دل نازکِ فصل ها ،،،
که صدایِ هق هقِ شبانه اش ؛
تویِ گوشِ کوچه های شهر ،
تا همیشه خواهد ماند ...
اردیبهشت تمام می شود ،
و این خیابان ها ؛
تا رسیدنِ پاییز ،
بغض گلوگیرشان را
با دو جرعه آفتاب ،
قورت خواهند داد ...#نرگس_صرافیان_طوفان
-
البته میگن برای چشم خوب نیس@fatemeh_banoo اینطوریی خوبه آدم حواسش به چیزای دیگه پرت نمیشه
-
romisa اردیبهشت که به فنا رفت الان خردادِ:)
ذهن تبدار و روزای خاکستری ...خردادم به فنا می روند
زندگیمونو کجا جا گذاشتیم/: -
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
وقتی تک تک مبحثی میزنم ۸۰ درصد میشع اما تو ازمون به ۶۰ میرسه این جمع بندی ذهنی رو که بتونی ی تست شمارشی رو که از چهار مبحث مختلفه درست بزنی از چ راهی بهددست میاد ؟! تست بیشتر ؟! یا دوباره کتاب رو خوندنخاعش...نه اونو گفتم واسه کسایی که هنوز نخوندن یا تازه شروع کردن...اگ خوندید خوب که همین روندو ادامه بدید یعنی ازمون رو بگیرید از خودتون ...
منتهی بیشتر تحلیلش کنید
ولی مرور سریع باشه تا دسته بندی حفظ شه مطالب از هم پاشیده نباشنrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
منتهی بیشتر تحلیلش کنید
ولی مرور سریع باشه تا دسته بندی حفظ شه مطالب از هم پاشیده نباشنوقتی به دستای ترکیبی میرسم دیت و پام میلرزه
البته اوضاعم بهتر شده ولی همینمرور سریع برام مهمه فقطبه ی حالت فلسفی رسیدم که وقتی کتابو باز میکنم ندا میاد
که خجالت بکش برو تست بزنتستم که میزنم میگم نکنه کتاب یادم بره
ولی بازم خیلی ممنونم -
@fatemeh_banoo اینطوریی خوبه آدم حواسش به چیزای دیگه پرت نمیشه
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo اینطوریی خوبه آدم حواسش به چیزای دیگه پرت نمیشه
اره ولی بیشتر اوقات سردرد میاره