هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mriaw ما همسایمون یه دختر داره 4 سالشه
خیلی بی تربیته خیلی خیلی
میاد با داداش من که سه سالشه باززی کنه من میمونم این دختر اینکارارو از کجا یاد گرفته -
mriaw مامانش که عین خیالش نیس
ماهواره هم صدرصد
چشم مواظبم اگه تا الان آلوده نشده باشه -
mriaw مامانش که عین خیالش نیس
ماهواره هم صدرصد
چشم مواظبم اگه تا الان آلوده نشده باشه@لیلی79 ما هم یه پسر همسایه داشتیم خیلی کارای زشت میکرد اصن بچه های شهرکمون خیلی بی ادب بودن
برعکس خیلی ها که فکر میکنن بچه ها حالیشون نمیشه اتفاقا خیلی حالیشون میشه ولی اصل قضیه رو نمیدونن :|
یه بار یادمه داشتیم بازی میکردیم مامانه به پسرش گفت بسه غروب شد باید بریم مهمونی پسره لج کرد کل لباساشو اون وسط در اورد که بگه من نمیام :| اون موقع هم از این بچه ها وجود داشت -
@لیلی79 ما هم یه پسر همسایه داشتیم خیلی کارای زشت میکرد اصن بچه های شهرکمون خیلی بی ادب بودن
برعکس خیلی ها که فکر میکنن بچه ها حالیشون نمیشه اتفاقا خیلی حالیشون میشه ولی اصل قضیه رو نمیدونن :|
یه بار یادمه داشتیم بازی میکردیم مامانه به پسرش گفت بسه غروب شد باید بریم مهمونی پسره لج کرد کل لباساشو اون وسط در اورد که بگه من نمیام :| اون موقع هم از این بچه ها وجود داشتmriaw منکه از این دختر همسایمون تنفر شدیدی دارم
-
من حتی کلاس چهارم رفتم مدرسه ی تاپ شهر واسه قبولی تیزهوشان یه مدرسه ای که همه بچه های دکتر و آدمای پولدار بودن واسه ورودی به مدرسه هم آزمون گرفتن بچه هاش واقعا بی ادب بودن :| به معنای واقعییییییییی :| ینی منه 10 ساله واسم جای تعجب بود که چطور ممکنه :|
عاقااااا خلاصه ی کلام این که من بین یه مشت بی ادب بزرگ شدم و دختر خوبی موندم به من پاکدامن افتخار کنین -
mriaw منکه از این دختر همسایمون تنفر شدیدی دارم
-
من حتی کلاس چهارم رفتم مدرسه ی تاپ شهر واسه قبولی تیزهوشان یه مدرسه ای که همه بچه های دکتر و آدمای پولدار بودن واسه ورودی به مدرسه هم آزمون گرفتن بچه هاش واقعا بی ادب بودن :| به معنای واقعییییییییی :| ینی منه 10 ساله واسم جای تعجب بود که چطور ممکنه :|
عاقااااا خلاصه ی کلام این که من بین یه مشت بی ادب بزرگ شدم و دختر خوبی موندم به من پاکدامن افتخار کنینmriaw به افتخار پاک موندن ماریا دست جیغ هوراااااااااا
-
mriaw به افتخار پاک موندن ماریا دست جیغ هوراااااااااا
-
mriaw به افتخار پاک موندن ماریا دست جیغ هوراااااااااا
-
دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا
به نظرتون زیادی رد دادم؟
-
دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا
به نظرتون زیادی رد دادم؟
-
mriaw فدات
-
ققنوس خدارو شکررر
-
ققنوس خدارو شکررر
-
mriaw دقیقاااا من مامان دوستم امد دنبالمون بعد مدرسه بعدش این اهنگ یدفعه پلی شد تو ماشین خب من خجالت میشکیدم پیش مامانش گوش بدم سرخخ شدما بعدش خاهر کوچیکش 3 سالشه با اهنگ میخوند
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw دقیقاااا من مامان دوستم امد دنبالمون بعد مدرسه بعدش این اهنگ یدفعه پلی شد تو ماشین خب من خجالت میشکیدم پیش مامانش گوش بدم سرخخ شدما بعدش خاهر کوچیکش 3 سالشه با اهنگ میخوند
یه بارم تولد بودیم مامان دوستم اومد دنبالمون خواهر 4 ساله دوستم تو ماشین بود همه ی آهنگارم حفظ بود یهو مثلا آهنگ بعدی شروع میشد میگفت نه این خوب نیس بزن بعدی آها این خوبه
بعدش باهاش میخوند :|
من دوسال طول کشید سرود ملی حفظ کنم :| -
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه بارم تولد بودیم مامان دوستم اومد دنبالمون خواهر 4 ساله دوستم تو ماشین بود همه ی آهنگارم حفظ بود یهو مثلا آهنگ بعدی شروع میشد میگفت نه این خوب نیس بزن بعدی آها این خوبه
بعدش باهاش میخوند :|
من دوسال طول کشید سرود ملی حفظ کنم :|