-
افرین به تو avayekhak
-
استاد تدریستون عااالیه.فقط زودتر جلسات رو ضبط کنید تا حداکثر ی ماه مونده ب کنکور 9+6 تموم شه کل مباحث پایه و پیش. الااااا ججججون ب استادات فشار بیار زودتر تموم کنن
-
استاد تدریستون عااالیه.فقط زودتر جلسات رو ضبط کنید تا حداکثر ی ماه مونده ب کنکور 9+6 تموم شه کل مباحث پایه و پیش. الااااا ججججون ب استادات فشار بیار زودتر تموم کنن
@MrReza313 قراره قبل عید تموم شه
-
DR.PeRshIA در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قرار هعس ولی با این روند پیش برن فک نکنم تو 4 ماه مونده کل فیزیک رو ضبط کنن !!!!!!!
-
قرار هعس ولی با این روند پیش برن فک نکنم تو 4 ماه مونده کل فیزیک رو ضبط کنن !!!!!!!
@MrReza313 اخه استاد طلوعی خودشون خیلی بیرون کلاس دارن بخاطر همین اینجوری میشه حالا ایشالله کعه تموم میشه
-
@MrReza313 اخه استاد طلوعی خودشون خیلی بیرون کلاس دارن بخاطر همین اینجوری میشه حالا ایشالله کعه تموم میشه
اینجا هم یکی از کلاساشونه!!! اینجا ک فک نکنم مفت کار کنه.پس باس جلسات بیشتری رو اختصاص بده ب اینجاااا
-
اینجا هم یکی از کلاساشونه!!! اینجا ک فک نکنم مفت کار کنه.پس باس جلسات بیشتری رو اختصاص بده ب اینجاااا
@MrReza313 دیگه نمیدوونم والا
-
@MrReza313 استاد طلوعي پولي براي اين گليپ هاي كه داره گذاشته ميشه رو سايت نگرفته
-
bahare در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@MrReza313 استاد طلوعي پولي براي اين گليپ ها كه گذاشته شده رو سايت نگرفته
-
فک کنم این عجله زیاد شما داوطلبان باعث بشه دیگه استاد فقط به فکر تموم کردن باشه تا گفتن همه ی نکات ، چه اشکالی داره بزارید تا عید اصلا دو فصل تدریس بشه ولی همه ی نکات گفته بشه و با این وقتی که میزارید بتونید در سر جلسه کنکور از پس تست لااقل این دو فصل بر بیاید ؛ کیفیت را فدای کمیت نکنیم
-
فک کنم این عجله زیاد شما داوطلبان باعث بشه دیگه استاد فقط به فکر تموم کردن باشه تا گفتن همه ی نکات ، چه اشکالی داره بزارید تا عید اصلا دو فصل تدریس بشه ولی همه ی نکات گفته بشه و با این وقتی که میزارید بتونید در سر جلسه کنکور از پس تست لااقل این دو فصل بر بیاید ؛ کیفیت را فدای کمیت نکنیم
-
بابا ترو خدا یه فکری واسه این نظرات بکنید یه عده میان به جای اینکه تشکر کنن دهنشو نو هی پر میکنند و خالی میکنن انگار وظیفه آلاست که به این آدما خدمت کنه.خیلی با پررویی میان و یه سری چیزای بچگونه میگن آقا اگه خیلی عقبی و میترسی استاد کازرانیان هست فدایی فرد هست چرا تو روند تدریس دخالت میکنید؟
-
از صبح همچنان منتظر دو جلسه ای که امروز میخواد قرار بگیره پس کی میزارید رو سایت
-
-
-
فیزیک رو دیدم عالی بووود
دست آلاء و استاد طلوعی درد نکنه :***** -
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید