هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
واقعا 28 تا آن؟  
 کجایین شماها
- 
واقعا 28 تا آن؟  
 کجایین شماهاآسمان ِ آبی 
 اونا زیرابی هستن....
- 
آسمان ِ آبی 
 اونا زیرابی هستن....@Dr-Mahbube باز من به امار زمین مشکوکم  
- 
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فاطمه بوشهر.. 
 حواسم هست توعم نیستیا...  
 اسمت خعلی سخته خیلیا بودن که نیستن ؟؟!!! 
- 
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فاطمه بوشهر.. 
 حواسم هست توعم نیستیا...  
 اسمت خعلی سخته خیلیا بودن که نیستن ؟؟!!! najafiali78 نمنه؟؟  
- 
@Dr-Mahbube باز من به امار زمین مشکوکم  آسمان ِ آبی 
 سهراب بنده خدا راست گفته واقعا...
 خوبی عزیزم؟
- 
najafiali78 نمنه؟؟  
- 
آسمان ِ آبی 
 سهراب بنده خدا راست گفته واقعا...
 خوبی عزیزم؟@Dr-Mahbube قربانت : ) 
 تو خوبی؟
- 
najafiali78 منظورتون کیفین بود؟؟؟ 
 اگه اون بود سااااغول  
 سن یاخچوسان؟؟:)
- 
واما این پست 
 امشب یهو یگانه بهم پی ام داد ..گفت ک دلش برام تنگ شده نمیدونید چقد ذوق کردم خیلی خوبه یکی دلش برات تنگ بشه ۰ خیلی خوبه یکی دلش برات تنگ بشه ۰ 
 یگانه 
 بهم گفت خوشبحالت ک تونستی دل بکنی:)
 میدونید باید یاد بگیریم ک ما ب کسی یا جایی یا چیزی مطعلق نیستیم و باید یاد بگیریم ک وابسته نباشیم:)
 ما فقط و فقط و فقط ب خودمون وابسته ایم و تنها کسی ک میتونه ما رو خلاص کنه خودمونیم ..خودمونیم ک حال خودمونو بد میکنیم یا حال خودمونو خوب میکنیم ؛)خودمونیم ک خودمونو از چاله درمیاریم ...خودمون ب خودمون برسیم !
 حوصله توضیح ندارم ..وگرنه باید خیلی تایپ کنم تا منظورمو بگم
 فقط یک چیز !
 هروقت دیدین جایی یا چیزی حس بدی بهتون میده چیزی مطعلق ب شماستو ازش بکنیدو برید:)
 و تو ذهنتون بهش مهمانی بدید و مراسم فحش فحشی بگیرید:)
 باخودتون خوب باشید با خودتون خوب باشید باهمه هم ناخوداگاه خوب میشین مخلص کلام خودت از خودت راضی باشی همه ازت راضی ان ! از خودت راضی باش:)#خوبی کن_خودتو باخوبی ب رخ بکش   
 #میدونم رفتم بالا ممبر  باشه بسه:) باشه بسه:)
 #خیلی حرفا تودلم موند:)
- 
@Dr-Mahbube قربانت : ) 
 تو خوبی؟آسمان ِ آبی 
 بهترشدی واسه خوابت؟
 ممنون 
- 
najafiali78 منظورتون کیفین بود؟؟؟ 
 اگه اون بود سااااغول  
 سن یاخچوسان؟؟:)Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: najafiali78 منظورتون کیفین بود؟؟؟ 
 اگه اون بود سااااغول  
 سن یاخچوسان؟؟:)
 ساغول
 اردبیل ؟؟؟
- 
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival ادمین شده حالا..      
 تخت پادشاهی تصورمیکنیداون چیزی ک هستین توشو؟؟؟؟  ,وان حمومه  میگم برین یه دوش بگیرین فک نکنید به هیچی خوب میشینی میگم برین یه دوش بگیرین فک نکنید به هیچی خوب میشینی 
- 
واما این پست 
 امشب یهو یگانه بهم پی ام داد ..گفت ک دلش برام تنگ شده نمیدونید چقد ذوق کردم خیلی خوبه یکی دلش برات تنگ بشه ۰ خیلی خوبه یکی دلش برات تنگ بشه ۰ 
 یگانه 
 بهم گفت خوشبحالت ک تونستی دل بکنی:)
 میدونید باید یاد بگیریم ک ما ب کسی یا جایی یا چیزی مطعلق نیستیم و باید یاد بگیریم ک وابسته نباشیم:)
 ما فقط و فقط و فقط ب خودمون وابسته ایم و تنها کسی ک میتونه ما رو خلاص کنه خودمونیم ..خودمونیم ک حال خودمونو بد میکنیم یا حال خودمونو خوب میکنیم ؛)خودمونیم ک خودمونو از چاله درمیاریم ...خودمون ب خودمون برسیم !
 حوصله توضیح ندارم ..وگرنه باید خیلی تایپ کنم تا منظورمو بگم
 فقط یک چیز !
 هروقت دیدین جایی یا چیزی حس بدی بهتون میده چیزی مطعلق ب شماستو ازش بکنیدو برید:)
 و تو ذهنتون بهش مهمانی بدید و مراسم فحش فحشی بگیرید:)
 باخودتون خوب باشید با خودتون خوب باشید باهمه هم ناخوداگاه خوب میشین مخلص کلام خودت از خودت راضی باشی همه ازت راضی ان ! از خودت راضی باش:)#خوبی کن_خودتو باخوبی ب رخ بکش   
 #میدونم رفتم بالا ممبر  باشه بسه:) باشه بسه:)
 #خیلی حرفا تودلم موند:)

ردپا
ردپا

️
️