هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
این پست پاک شده!
salami aztala
میدونی پسر خودت به هیچ دردی نمیخوره این اطلاعات دسته دهمت...سخته واست بگم قربانعلی سرکارت گذاشته
اما میدوونی گاهی اگ رو اعصاب بری خودت بهتر میدونی هزینه های pcهای این روزا رو و شکاف های زیاد operaت رو حتی وقتی که فک میکنی داری با پروکسی میایی و مثلا ایپی سوریه میزنه روش...
پسر رو اعصابم نرو این روزا بی حوصلم -
salami aztala
میدونی پسر خودت به هیچ دردی نمیخوره این اطلاعات دسته دهمت...سخته واست بگم قربانعلی سرکارت گذاشته
اما میدوونی گاهی اگ رو اعصاب بری خودت بهتر میدونی هزینه های pcهای این روزا رو و شکاف های زیاد operaت رو حتی وقتی که فک میکنی داری با پروکسی میایی و مثلا ایپی سوریه میزنه روش...
پسر رو اعصابم نرو این روزا بی حوصلمrevival بیا تو پی وی لطفا
-
revival بیا تو پی وی لطفا
salami aztala
میدونی وقتی باز شد پیویت مثل چت میشه ...خودت میدونی که cmd و ip و ضریب شکست و...
سخته بگم اون روزا هم که با من حرف میزدی سرکار بودی....
چون اونموقع هم ادمین بودم فقط این اسم کنارش نبود...بنظرم برو دست به دامان سرورهای هلندت:/ شو شاید کاری کرد.... -
salami aztala
پسر رو اعصابم نرو این روزا بی حوصلمrevival
یه کاری کن تو اپرای من رو دنبال کن ببین به چی بر میخوری -
revival
یه کاری کن تو اپرای من رو دنبال کن ببین به چی بر میخوریsalami aztala
واااو به فایروال عظیم برخوردم اصلا:/ -
salami aztala
واااو به فایروال عظیم برخوردم اصلا:/revival بیا دیگه اذیت نکن
بیا خصوصی -
salami aztala
واااو به فایروال عظیم برخوردم اصلا:/revival سئو های سایتتون و دیوار آتشون فوقالعاده ضعیفه
با اپرا نمیتونی در بیوفتی
خیلی هنوز تو اینترنت کوچولو هسین -
salami aztala
واااو به فایروال عظیم برخوردم اصلا:/ -
salami aztala
واااو به فایروال عظیم برخوردم اصلا:/revival داشتی چیکار میکردی؟ هان؟
-
salami aztala
پسر رو اعصابم نرو این روزا بی حوصلمrevival کجایی
-
revival خیلی بی تربیتم
-
revival بیا پی وی
-
revival حذفش کن
-
revival با من چه مشگلی داری؟
-
revival ما رفتیم یا حق
-
revival با من چه مشگلی داری؟
salami aztala
من؟
منکه بهت اعتماد کردم حمایتتم کردم...تو خراب کردی الانم کاریت نداشتم تو شروع کردی...خلاف قانون و انسانیت و دیانت توی این ماه شریف هم میری بیام برت دست بزنم؟ -
revival ما رفتیم یا حق
-
revival چرا کمکم نمیکنی؟