هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@philosopher در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه عده بذارن خوب باشیم مرض نداریم بیخودی حرص بخوریم
والا :|
-
@zedtwo سکوت چرا با گوشی اومدم تایپ کردن سخته ع بس خسیسی دستامم خودم دوس دارم همینقدری باشه اصن چیه مگ خیلیم خوشمله رژیم بلاد کفر هم نمیگیرم المن الفرزند الانقلاب (خیلیم ربط داشت) 😂😂دستامم خوبه واقعا جوون مونده ع بس اینطوری فک میکنی چمیدونم والا مصلحت خداس اصن همینجوری بمونه من چیکارم اصن 😂😂لایکم نکنید اصن خسیسا
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@philosopher
رو کاغذ هم میتونی بنویسی تخلیه شیالان که اینو گفتی متوجه شدم در قریب به یک ساعت اخیر چقد غر زدم اینجا :|
بچه ها ببخشید بخدا نمیدونین چه حالی شدم
یه لحظه فک کردم بچه ها پشت دوستمونو خالی کردن دیگه بیشتر غیرتی شدم
مثل نینجاها پریدم تو :face_with_tears_of_joy: -
دوستان خداحافظ برای مدتی خیلی دوستون دارم برید درستونو بخونید همینکه ع من تباه تر نیستین خدارو شکر کنید 😓😪🙌😢
-
@fatemeh_banoo رفتم خریدم چیه
خونتون نزدیکه میام ازت امانت میگیرم😐روی چشم بفرمایید 😀 ولی مامانم به من میگع دستکش بنداز دستت کتابارو بخون لک نشه 😂😂😂 همه نویسنده ها انقدر متعصبن رو کتاب 😂😂؟؟
-
آقا من الان با یکی آشتی کردم
راستش با ی نفر قهر بودیم
که الان آشتی کردیم اومدم شیرینیشو ازتون بگیرم:grinning_face_with_smiling_eyes: -
@fatemeh_banoo رفتم خریدم چیه
خونتون نزدیکه میام ازت امانت میگیرم😐روی چشم بفرمایید 😀 ولی مامانم به من میگع دستکش بنداز دستت کتابارو بخون لک نشه 😂😂😂 همه نویسنده ها انقدر متعصبن رو کتاب 😂😂؟؟
-
@fatemeh_banoo
اصن پی دی افشو میخونم😕😂😂رمان هایی که چاپ میشن معمولا نویسنده هاشون اعلام میکنن پی دی اف هارو نخونید و پاک کنید ی جورایی میگن خوندن و تکثیرش بعد از چاپ حرامع .
منم مجبور شدم ۱ میلیون خرج کتاب کنم 😐😂 -
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud
برعکس گفتی باید بگی امدم شیرینی بدم
توکار بزرگترت دخالت نکن
هرهرهرهرهر بیمزه:face_with_tears_of_joy: -
@zedtwo از بس گلی 😁😂ماهی دست و دل بازی اینم لایک بی زحمت😂
-
-
آقا من الان با یکی آشتی کردم
راستش با ی نفر قهر بودیم
که الان آشتی کردیم اومدم شیرینیشو ازتون بگیرم:grinning_face_with_smiling_eyes: -
romisa نه دیگه اینقد به همه چی بدبین باشیم تنها می مونیم.
بسیاری از آدمها را دیدهام که میکوشند عقاید خود، باورهای خود، منش و روش خود را به رفیق و همراه و همسفر خود تحمیل کنند و زمانی که به تمامی از عهدهی این کار بزرگ برآمدند، از این همسفر بیزار میشوند؛ چرا که سایهی کمرنگ و بیخاصیت خود را همسفر خود میبینند...!
ما می خواهیم کسی با ما باشد که «ما» نباشد، دستگیرنده یِ ما باشد و دستگیرنده اش باشیم، هشداردهنده ی به ما باشد و هشداردهنده یِ به او باشیم، بیدار کننده ی ما و بیدار کننده اش... رفیقی که تو را دائماً تأیید می کند یا تحسین، اسیر است نه رفیق.