-
Dr.Masters پوستمو دوس دارم
KingAlireza7277
سعی کن بکنیش یه سال میکنیش یه عمر سود میکنی -
KingAlireza7277
سعی کن بکنیش یه سال میکنیش یه عمر سود میکنیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters خخخ,خیلی باحال بود حرفت,مرسی برادر
-
KingAlireza7277
سعی کن بکنیش یه سال میکنیش یه عمر سود میکنینوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
KingAlireza7277
سعی کن بکنیش یه سال میکنیش یه عمر سود میکنیبعدا پوست اندازی میکنی عب نداره هههههههه
-
KingAlireza7277 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Masters پوستمو دوس دارم
ادم باید از علایقش بگذره برادر
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مهساااا چشم خواهر
-
KingAlireza7277
سعی کن بکنیش یه سال میکنیش یه عمر سود میکنینوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters
برای فیزیک چی ؟؟؟؟؟
کتاب سطح بالا؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر جم بندی میخوام -
Dr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
KingAlireza7277
سعی کن بکنیش یه سال میکنیش یه عمر سود میکنیبعدا پوست اندازی میکنی عب نداره هههههههه
@مهساااا
افرین تجربه داری -
@مهساااا چشم خواهر
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKingAlireza7277 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@مهساااا چشم خواهر
باریک الله برادر
-
Dr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
KingAlireza7277
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مهساااا امیدوارم همینطوری باشه و بتونم پوستمو بکنم خواهر
-
@مهساااا امیدوارم همینطوری باشه و بتونم پوستمو بکنم خواهر
KingAlireza7277
شما بکن بقیش با خدا -
KingAlireza7277
شما بکن بقیش با خدادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters خب آخه کنده نمیشه
-
Dr.Masters
برای فیزیک چی ؟؟؟؟؟
کتاب سطح بالا؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر جم بندی میخوامنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مهساااا در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Masters
برای فیزیک چی ؟؟؟؟؟
کتاب سطح بالا؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر جم بندی میخواماینو میگین
من برم دنبال بدبختیم -
@مهساااا در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Masters
برای فیزیک چی ؟؟؟؟؟
کتاب سطح بالا؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر جم بندی میخواماینو میگین
من برم دنبال بدبختیم@مهساااا
فیزیک پیش گاج بزن پایه الگو جمع بندی سبز -
@مهساااا
فیزیک پیش گاج بزن پایه الگو جمع بندی سبزنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters
من برای شیمی موج دارم و مبتکران و فیل و...تستای مبتکرانو حتما بزنم؟یا نیازی نیس؟؟ -
Dr.Masters
من برای شیمی موج دارم و مبتکران و فیل و...تستای مبتکرانو حتما بزنم؟یا نیازی نیس؟؟Dr.Saraaa
تو فقط بزن هرچی دم دستت بود فیل فار مبتکر و .... -
Dr.Saraaa
تو فقط بزن هرچی دم دستت بود فیل فار مبتکر و ....نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa
تو فقط بزن هرچی دم دستت بود فیل فار مبتکر و ....اووکی..مرسی
-
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام چطور میشه کتاب صفرتاصدشیمی پیش رو تهیه کرد؟
-
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پس کی فیلمای تعادل میرسه ؟ ما تو مدرسه تعادل رو تموم کردیم اصلا
خواهش میکنم فیلم هایی که ضبط شده رو تو سایت قرار بدید -
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان حتما به این لینک سربزنید ودلیل دیررسیدن فیلم هارو ببینید . یکم صبور باشید لطفا
http://forum.alaatv.com/topic/2387/چقدر-طول-می-کشه-تا-یک-فیلم-تولید-بشه/8 -
خواهش میکنم فیلم هایی که ضبط شده رو تو سایت قرار بدیدخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط mre313 انجام شدهzeynab-sadat در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خواهش میکنم فیلم هایی که ضبط شده رو تو سایت قرار بدیدhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5558 آدرس فیلم تعادل (استاد آقا جانی
-
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فااطمه نظز داده است 1 ساعت پیش
دوستان حتما به این لینک سربزنید ودلیل دیررسیدن فیلم هارو ببینید . یکم صبور باشید لطفا
http://forum.alaatv.com/topic/2387/چقدر-طول-می-کشه-تا-یک-فیلم-تولید-بشه/دوست عزیز قبول دارم همه ی اینا رو میدونم واقعا دارن زحمت میکشن ولی واقعا حس بدیه که از مدرسه و بودجه بندی آزمون عقب باشی