هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@ماندانا80 سلامتیت عزیزم:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
-
Doyle شما هر کسی هستین واسه ما محترمین
یه نفر نخواد در مورد خودش توضیح بده لزومی نداره بقیه اصرار کنن
کاربر صالح گلی است از گلهای بهشت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
کاربر صالح گلی است از گلهای بهشت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
کاربر صالح گلی است از گلهای بهشت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@philosopher :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
اکالیپتوس خب چون من هنوز حلالت نکردم واس همون:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@philosopher در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس من در جریان نیستم پس خودتون حل و فصل کنین :|
نمیدونم من چه بدی به ایشون کردم که اینطوری میگه:confused_face: :confused_face: :confused_face:
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 :rose: :heart_suit:
دیگه دیره با یه گل نمیتونی حلالیت بگیری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@philosopher ای بابا شمارا چه شده:neutral_face:
-
@philosopher ای بابا شمارا چه شده:neutral_face:
-