سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
خود حقیقی تغییر میپذیرد؟؟؟
-
پاسخ: دین و زندگی جعفر رنجبرزاده کلاس کنکور(2) (95-94)
سلام یه سوال تو درس 4 دینی 2 (خود حقیقی) آیا باید برای روح تغییر قائل بشیم یا نه ؟؟؟
چون استاد گفتن که، تو کتاب گفته روح یک محور ثابت و تغییر ناپذیر داره پس تصور تغییر برای روح هم نفی میشه
ولی تو ازمونا تغییر رو برای روح حساب میکنن مثل ازمون قبلی قلمچی!!!!!الان تکلیف چیه؟؟؟؟
-
از قرار معلوم این عبارت تازه به کتاب اضافه شده ... و تو تست های قبلی که این موضوع نبوده روح رو از اون نظر که میتونه کمالات کسب کنه تغییر پذیر میدونستن ولی مستهلک نمیشه....
اقای رنجبرزاده هم گفت این موضوع دگ برای شما حل شده است چون کتاب گفته روح تغییر نمیکنه ... ولی با این حال قلمچی تستی داد که گفت روح تغییر میکنه...
من خودمم گیج شدم ...
-
کدوم تست قلم چی سوالو ببینم شاید بتونم بهتر جواب داد
-
banoo در خود حقیقی تغییر میپذیرد؟؟؟ گفته است:
روح تغییر میکنه خوبی ها و رذایل و اینا رو کسب میکنه
اما تجزیه و تحلیل نمیپذیرهدقیقا منم همین تو ذهنم بود احتمالا توی تست منظورش از تغییر کسب فضایل بوده که باعث تغییر میشه
اما تجزیه نمیشه -
این سواله البته جوابش مشخصه ولی تناقض کوچکی با متن کتاب داره
-
banoo در خود حقیقی تغییر میپذیرد؟؟؟ گفته است:
روح تغییر میکنه خوبی ها و رذایل و اینا رو کسب میکنه
اما تجزیه و تحلیل نمیپذیرهمنم قبول دارم ولی تو متن کتاب به تغییر ناپذیر شدن روح اشاره شده... متن کتاب صفحه 45 از بالا خط 6 در مورد روح گفته شده « یک محور ثابت و حقیقت تغییر ناپذیر»
احتمالا هم طرحا هنوز بر همین نظرن که گفتین -
خود حقیقی نحلیل نمیپذیره!ولی تغییر چرا!
-
این سوال همون منظورش تغییر پذیری مثل کسب فضایل هستش کلا توی تستا هم همینه باید حواستون به تحلیل تا تغییر که منظورش کسب ی چیزی هست باشه
-
من کتاب درسیمو ندارم اما اگر گاج جامع رو داری صفحه 52 رو ببین البته چاپ93.94
ببین ویژگی های بعد روحی رو نوشته
1 نوشته تجزیه و تحلیل نمیشود و متلاشی هم نمیشود
اما توی مورد 5 نوشته تغییر میپذیرد بدان معنا که ب فضایل اخلاقی رااسته و... -
دوستان روح تجزیه تحلیل نمیپذیرد ولی تغیر چرا |!
نکته: روح تغیر میپذیرد ولی تجزیه و تحلیل نه این دو معقوله از هم جدا ن تغیر یعنی اینکه (امکان کسب فضایل گوناگون ..... وجود دارد )
ولی تجزیه و تحلیل (یعنی نابودی و نیستی و از بین رفتن در هر مرحلع ... ) که انکار معاد محسوب میشع ب نوعی
منبع:استاد کریمی و خودم (استنباطی)