هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام دوستان شبتون بخییییر (:
-
@ایهامـــک
%(#7deb00)[سلااام عزیزم] :green_heart: اشکالی نداره به اطلاعاتت اضافه شد هرچند نمیدونم فایده داره یا نه😂 ایشالا یه روز مزه شم امتحان کنی😂@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ایهامـــک
%(#7deb00)[سلااام عزیزم] :green_heart: اشکالی نداره به اطلاعاتت اضافه شد هرچند نمیدونم فایده داره یا نه😂 ایشالا یه روز مزه شم امتحان کنی😂عاغاااا عاغااا،اس زدم،اسمم خوند،تازه اسمم رفت تو لیست قرعه کشی..😂😂🤗
دوستان تسبیحا بالااا
🕌تسبیح ندیدم مسجد گذاشتم😂😂
فدامدا هنرمندجااان💙❤💜 -
-
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ایهامـــک
%(#7deb00)[سلااام عزیزم] :green_heart: اشکالی نداره به اطلاعاتت اضافه شد هرچند نمیدونم فایده داره یا نه😂 ایشالا یه روز مزه شم امتحان کنی😂عاغاااا عاغااا،اس زدم،اسمم خوند،تازه اسمم رفت تو لیست قرعه کشی..😂😂🤗
دوستان تسبیحا بالااا
🕌تسبیح ندیدم مسجد گذاشتم😂😂
فدامدا هنرمندجااان💙❤💜@ایهامــک
خوبی تو ؟😍✋ -
-
@fatemeh_banoo چقد مختصر و مفید از فحش برا من بدتر بود این اختصار هر کی تولدشه داستان داره با من :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@philosopher در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo چقد مختصر و مفید از فحش برا من بدتر بود این اختصار هر کی تولدشه داستان داره با من :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چی مختصر ومفید ؟؟ فقط خواستم بهشون تبریک بگم عزیزم متوجه منظورت نشدم
-
ایهامک ما خواهان یوزرنیم چنجیم ایهام بهتر بودشا
پ.ن : کسی از من نظر نخواست میدونم :/ولی منم باهات موافقم
ایهامــ قشنگ تر بود البته بازم خودش میدونه ❤ -
چی مختصر ومفید ؟؟ فقط خواستم بهشون تبریک بگم عزیزم متوجه منظورت نشدم
-
@fatemeh_banoo الان مصلحت اینه که بری من سوزنم گیر کرده هی ریپلای میکنم تا بگن تسلیم . برو فقط :face_with_tears_of_joy:
@philosopher
یکم دلم گرفته بود گفتم ی چند تا چیز بنویسم ولی باشع چشم :) -
@fatemeh_banoo شوخی میکنم عزیزم
بزرگ مجلس که فرار رو بر قرار ترجیح داد ما موندیم و سودای یک هدیه
بذارین بیاین شهر ما کادمو میکنم تو حلق که نه ولی تو چمدونتون میذارمش با احترام :face_with_tears_of_joy:@philosopher در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بذارین بیاین شهر ما کادمو میکنم تو حلق که نه ولی تو چمدونتون میذارمش با احترام :face_with_tears_of_joy:خیلی هم خوب من کادو دوست دارم ❤
حالت چطوره -
بذارین بیاین شهر ما کادمو میکنم تو حلق که نه ولی تو چمدونتون میذارمش با احترام :face_with_tears_of_joy:خیلی هم خوب من کادو دوست دارم ❤
حالت چطوره -
@fatemeh_banoo آفرین این شد حرف حساب
من برم بخوابم دیگه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@philosopher در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من برم بخوابم دیگه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:خوب بخوابی ❤✋شبت اروم
-
من برم بخوابم دیگه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:خوب بخوابی ❤✋شبت اروم
-
@fatemeh_banoo چی بابا دارم شوخی میکنم
گفتی تولدت خرداده آره؟
چندم؟اره خردادم ۲۱ 🙊
-
چشمام از کاسع داره درمیاد از خستگی واقعا نمیدونم چرا نمیخوابم ...
-
@fatemeh_banoo چی بابا دارم شوخی میکنم
گفتی تولدت خرداده آره؟
چندم؟اره خردادم ۲۱ 🙊
@fatemeh_banoo
خب من به پاره ای اطلاعات نیاز دارم
نزدیکی به ما یا دور؟
پ.ن : یه نفر پذیرفت میخوام داغ کادو رو به دل همه بذارم که دیگه تعارف نکنن
یعنی ببین شده فرش زیر پامو بفروشم من یه چیزی واسه ت میخرم حال همه ی اهالی تعارفیو بگیرم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خب الان اینا رو میخونه میگه نمیخوام راضی به زحمت نیستم من پیروز میرم میخوابم :face_with_tears_of_joy: -
@fatemeh_banoo
نزدیکی به ما یا دور؟
یعنی ببین شده فرش زیر پامو بفروشم من یه چیزی واسه ت میخرم حال همه ی اهالی تعارفیو بگیرم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خب الان اینا رو میخونه میگه نمیخوام راضی به زحمت نیستم من پیروز میرم میخوابم :face_with_tears_of_joy:@philosopher در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
نزدیکی به ما یا دور؟
خب الان اینا رو میخونه میگه نمیخوام راضی به زحمت نیستم من پیروز میرم میخوابم :face_with_tears_of_joy:😂😂😂😂 😰نمیدونم دورم یا نزدیک
یا خدا واقعا کادو میخری برام 🙊🙈
واقعا راضی به زحمتت نیستم