هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
عیدتون مبارک -
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo عید شما هم مبارک باشه
تقریبا نخوابیدمخودتون بهترمیدونید که کم خوابی چ اسیب هایی میزنه به ذهن و جسم
برید ی چند ساعت بخوابید البته اگر خانواده نمیبرنتون عید دیدنی@fatemeh_banoo
دیگه اسیب جسمی برام یه ذره هم اهمیت نداره، روح ادم که پوکیده باشه دیگه جسمش هرچقد سلامت باشه اون ادم یه مردس
خوابم نمیاد -
سلاممم
عیـــــــــــد همگیتون مبارک باشه -
ققنوس امم فک نکردم
تو بگو وعده ی دیدار کجا ؟ -
@fatemeh_banoo
دیگه اسیب جسمی برام یه ذره هم اهمیت نداره، روح ادم که پوکیده باشه دیگه جسمش هرچقد سلامت باشه اون ادم یه مردس
خوابم نمیاد@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
خوابم نمیاداین اصلا خوب نیس ... این حجم نا امیدی و بی حوصلی در ادمی مثل شما اصلا خوب نیس
-
ققنوس امم فک نکردم
تو بگو وعده ی دیدار کجا ؟ -
revival
مرگ بر کنکور -
-
آسیبای روحی روانی کنکور قابل جبرانه؟
-
اگر بگم آره میشه شعار ؟
-
-
اگر بگم آره میشه شعار ؟
@fatemeh_banoo
نمیدونم -
ی آسیبی بدتر از کنکور دیدم ... خیلی شکستم .. میدونید که ادم باید این ی ماه به روحیش برسه من تقریبا زیر صفرم
ولی امید دارم که درست میشه -
ققنوس منم یه دوساعتی طول میکشه برسم
-
@fatemeh_banoo
نمیدونم@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
نمیدونمفقط باید با خودمون کنار بیایم ... واقعیت و حقیقت رو قبول کنیم ... بماند که من نتونستم
-
ی آسیبی بدتر از کنکور دیدم ... خیلی شکستم .. میدونید که ادم باید این ی ماه به روحیش برسه من تقریبا زیر صفرم
ولی امید دارم که درست میشه@fatemeh_banoo من دو نفرم این الان اون ادم ناامیدس یدونه دیگم خیلی امیدداره بعضی موقعا به ناامیده امیدواری میده ولی ناامیده غالبه
-
ققنوس منم یه دوساعتی طول میکشه برسم
-
@لیلی79 لیلی از این حجم مهم بودن شگت زده شدم انقدددد دوستت یکیی منو نمیرپسه تلگراممو باز کردم هیچی نبود
ققنوس نالاحت نشو دوستای من سالی یه بار زنگ نمیزنن جز موقعی که کارشون بیفته بهم
-
@fatemeh_banoo من دو نفرم این الان اون ادم ناامیدس یدونه دیگم خیلی امیدداره بعضی موقعا به ناامیده امیدواری میده ولی ناامیده غالبه
@fatemeh_banoo من دو نفرم این الان اون ادم ناامیدس یدونه دیگم خیلی امیدداره بعضی موقعا به ناامیده امیدواری میده ولی ناامیده غالبه
فک کنم همه ما این دونفر رو داریم .. ولی باید مثل ترازو تعادل داشته باشن این دو کفه ... اما الان تنظیم شده روی نا امیدی ..
درکتون میکنم ... چون دقیقا موقعی اسیب دیدم که نباید