هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam
قبول نشم میمونم
این جاده ی خروجی دارهپارسال چطو بود؟
-
revival
منم میخواستم بمونم ولی نشد
نمیتونسم انصراف ندم -
@Zohraam
زندگی دیگه معنایی نداره برام
تقریبا همه چیمو از دست دادم
یه خانواده مونده برام که اونم تو این 4 ساله انقد دور شدم ازشون...
حسرت یه سال پیشو میخورم که چقد خوب پیش میرفتم اما نمیدونم باز چیشد@Amir-Bernousi خیلیا آرزو دارن الان تو سن ما باشن واسه تغییر دادن زندگیشون
رفته بودم جزوه کپی کنم مرد عه میگفت داداشم پزشکه کاش منم اون موقع به جای جا زدنا و بازیگوشی ها درسمو جدی میگرفتم و میخوندم و واسه زندگیم تلاش میکردم تا الان زن و بچم انقد سختی نکشن -
revival
منم میخواستم بمونم ولی نشد
نمیتونسم انصراف ندم -
@Amir-Bernousi
با مشاورای مختلف حرف بزن ی راهی هست بالاخره...
این مملکت بی قانون تر از این حرفاس....
حتی شده با ی وکیل خوبrevival نمیشه
مگه اینکه یه تصادفی چیزی بشه، دستو پام بشکنه معافیت یه ساله بدن باز -
romisa سلام، دوره چند ساله طرح تصویب شد که اجازه نمیده مستقیم بشه امتحان تخصصو داد. خبر داری ازش؟
-
marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa سلام، دوره چند ساله طرح تصویب شد که اجازه نمیده مستقیم بشه امتحان تخصصو داد. خبر داری ازش؟
واقعا مطمئنی؟
فک کردم در حد شایعست -
revival نمیشه
مگه اینکه یه تصادفی چیزی بشه، دستو پام بشکنه معافیت یه ساله بدن باز@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival نمیشه
مگه اینکه یه تصادفی چیزی بشه، دستو پام بشکنه معافیت یه ساله بدن بازاونموقع فیزیک نهایی خیلی مطالبم مونده بود....خوابم برد ۸ساعتی گفتم دیدی بدخت شدم...خیلی اعصابم خورد شد...
از همه یتکیه هتیی که نخوندم و گذاشته بودم هیچی نیومدبجز ی ازمایش کنید توی راه ک خوندمش...
همه اول گفتن خاک تو سرت بدبخت شدی...
اخرش گفتن خدا دوست داشت گفته بخوابه از این مطالب سوال نمیاد...حکمتی تو کاره،اما الانم دیر نیست اگ با تموم قدرت بجنگی...
ب قول امام خمینی؛اساس همه ی شکستها و پیروزیها اژ خود انسان شروع میشه...من برم شام فعلا همگی
-
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa کلا کامنت ها رو تو حذف کردی؟
الان دیدم
کدوم کامنتا؟
اون معادله لگاریتمو اره
یکی دو تاشو -
اکالیپتوس
اره
@Zohraam
انتظار داری بریم ریاضی بخونیم یه لیسانس بگیریم بعد ۴سال الکی و هیچ بعد برگردیم کنکور تجربی بدیم از اول
پشت کنکور نمونی بعدش بیکار میشیrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس
اره
@Zohraam
انتظار داری بریم ریاضی بخونیم یه لیسانس بگیریم بعد ۴سال الکی و هیچ بعد برگردیم کنکور تجربی بدیم از اول
پشت کنکور نمونی بعدش بیکار میشین خب چرا ریاضی .. ی دانشگاه خوب بخون ی پارتی خوب تر پیدا کن برو سر کار ..