هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دینی خیلی تاثیر داره خدایی :| البته سخت هم شده ولی ایه ادم حفظ باشه حله :|
-
@philosopher
اتفاقا از در دوستی علی باهاش وارد شد
ولی توبه ی گرگ مرگه :| مرگ گرگ هم میشه توبه ینی :| ؟نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
نمیخوام از من معذرت خواهی کنه
میخوام تعهد کتبی بده واسش سوء پیشینه درست کنم
تا عمر داره به غلط کردم گفتنش ادامه میده -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان چرا اینجا اینجوریه ؟؟
چرا اینجا اینجوری شده اصلا ؟!
همش دعواس ...
@philosopher سلام خوبین شما ؟؟ -
@Amir-Bernousi
دینی3 سخترینه...همینو اگ پخشش کنی روزی 2ساعت تا اخر روز قبل کنکور حتی اگ دینی 2 و پیشم هیچی نخونده باشی با 50 شست ساعت 80 ب بالا میزنی تو کنکور...
فله ای نکن:/ وقت هست اگ هول نشی نترسینوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival خب ازمون چی؟ الان فردا ازمون دارم
اینطوری میتونم بررسی کنم توی ازمون چی به چیه -
الان چرا اینجا اینجوریه ؟؟
چرا اینجا اینجوری شده اصلا ؟!
همش دعواس ...
@philosopher سلام خوبین شما ؟؟نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b سلام صدرا جان
هیچی بلاکش کن اونو اگه هنو پست میذاره
تو ذهنتو درگیر نکن -
@Amir-Bernousi
دینی3 سخترینه...همینو اگ پخشش کنی روزی 2ساعت تا اخر روز قبل کنکور حتی اگ دینی 2 و پیشم هیچی نخونده باشی با 50 شست ساعت 80 ب بالا میزنی تو کنکور...
فله ای نکن:/ وقت هست اگ هول نشی نترسینوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival به سطح فراموشیم فکر کردم دیدم 20 روز اونچنان تاثیری نداره برام
چون هنوز دینی 2 که 6 ماه پیش تمومش کردم یادمه :| -
revival خب ازمون چی؟ الان فردا ازمون دارم
اینطوری میتونم بررسی کنم توی ازمون چی به چیهنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
دینی انقدر پیچده نمیدن که نباز به تست انچنان داشته باشه...هر درسی میخونی نگاه تستای دوسال سه سال کنکورش کن چطور مطرح شه و زومش روی چیه متناسب با اون بخونی...
نزدیک فقط 60 درصد ایه و پیام ایه س -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@philosopher
من کلا درگیر نمیشم
ولی خب چیزیم نمیبینم الان ( : -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@philosopher
با اقا سهراب نه... -
@Amir-Bernousi
دینی انقدر پیچده نمیدن که نباز به تست انچنان داشته باشه...هر درسی میخونی نگاه تستای دوسال سه سال کنکورش کن چطور مطرح شه و زومش روی چیه متناسب با اون بخونی...
نزدیک فقط 60 درصد ایه و پیام ایه سنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival ترکیبی شده بیشتر
عربیو هم یه نیم روز یا یه روز جمع میکنم
دینی سخت نیست، باید ایه فقط حفظ کرد و متنو بلد بود -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@میلااد شما اگه تشریف دارین جواب منو بدین :|
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اه خسته م کردین یه کدومتون نمیخواد کمک کنه؟
برا شما ها دارم حرص میخورما مسئله شخصی که ندارم -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نوشابه شما چیزی دارید که کمک کنه؟
-
اه خسته م کردین یه کدومتون نمیخواد کمک کنه؟
برا شما ها دارم حرص میخورما مسئله شخصی که ندارمنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
revival ترکیبی شده بیشتر
عربیو هم یه نیم روز یا یه روز جمع میکنم
دینی سخت نیست، باید ایه فقط حفظ کرد و متنو بلد بودنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
دینی چند چیزو رعایت کنی درست میشه...
1 حتما پیام ایات خود درسو بخونی و ازد شو حفطظ باشی عمدش از اونه مابقیش با تیترا و زیرمجموعه هاش
2 با لغات زیاد بازی میکنن :مثلا اگ بگ اهل اخلاصه فلانی میگ:خود را در دریایی خلوص غرق کرده و..
3 عاشق جابجایی لغاتن مثلا دریای پهناور اگ بشه دریای خروشان غلطه
4 عاشق متن زیر تیترن...ک درست تشخیص بدی به کدوم بستگی داره -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Amir-Bernousi
دینی چند چیزو رعایت کنی درست میشه...
1 حتما پیام ایات خود درسو بخونی و ازد شو حفطظ باشی عمدش از اونه مابقیش با تیترا و زیرمجموعه هاش
2 با لغات زیاد بازی میکنن :مثلا اگ بگ اهل اخلاصه فلانی میگ:خود را در دریایی خلوص غرق کرده و..
3 عاشق جابجایی لغاتن مثلا دریای پهناور اگ بشه دریای خروشان غلطه
4 عاشق متن زیر تیترن...ک درست تشخیص بدی به کدوم بستگی دارهنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival پارسال پایه رو خوندم 50 زدم امسال کاملش میکنم بیشترم میشه
ببینم چی میشه، ولی هنوز پوکیدم :| فقط 20 30 روزه تحمل میکنم ببینم اخر این قصه چی هست -
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@philosopher میبنی ک جواب نمیدن
نمیفهمم فازشونو
الان من از کی بنالمنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@philosopher
مسئله ی خیلی پیچیده ای نیست اخه