☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆
-
banoo راجع به فیزیک خسته نباشی
saeed pouralikhani يه روشي بگيم كه به فيزيك علاقه مند بشم
-
این پست پاک شده! -
bahare در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
عجله نکنید
ارام و با تمانینه و همراه با احساس یا تخیل که بالفرض در دینامیک قابل احساس و لمسه و نوسان با تخیل بهتر درک میشه ولی نباید بترسید که نکنه به تمام مباحث ازمون نرسید بلکه تا جایی که میتونید میخونید و دفعه های بعدی با علاقه بیشتر قطعا کار بیشتری هم میشه کرد... -
%(#ffffff)[ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]
%(#1ed6cd)[به نام خداوند عزیز و مهربان]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#c82dd6)[ســــــــــــــلام دوستای نازنین آلایی]:hand:
%(#2d36d6)[امیدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه و مثل همیشه شاداب و پرانرژی باشید]
%(#2d36d6)[خب عزیزان ...همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه ,] %(#2d36d6)[اینجا] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif %(#17cee6)[دفتر برنامه ریزی آلایی هاس] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif
%(#2d36d6)[اینجا هرشب بعد از پایان مطالعه و قبل از خواب میاین و] %(#17cee6)[ساعت مطالعتون به علاوه برنامه روز بعدتون] %(#2d36d6)[یادداشت میکنید]%(#268feb)[این کار چندتا فایده داره !]
%(#5daef5)[اول اینکه تو یه محیط رفاقتی سالم با دوستاتون رقابت میکنید] %(#75b4eb)[و همین انگیزه شمارو برای مطالعه و اجرای برنامه هاتون بالا] %(#75b4eb)[میبره]
%(#7f62f5)[دوم اینکه میتونید عملکرد بقیه دوستاتون رو هم ببینید و خودتونو ارزیابی کنید]
%(#7f62f5)[و...]http://www.clipart-kiste.de/archiv/Schule/schule_www-clipart-kiste-de_019.gif
%(#0be0bd)[علاوه برتمام این ها..هرماه به کسی که بالاترین ساعت مطالعه رو داشته جایزه میدیم چون فضا مجازیه چاره ای نداریم جز اینکه جایزه] %(#0be0bd)[هم مجازی باشه]...%(#10ccad)[جایزه اینه که بقیه اعضای گروه(گروه مطالعاتیمون)در طول ماه یه بار قرآن رو به نیت] %(#15bda1)[موفقیت اون فرد در کنکور ختم میکنن] %(#2bd99f)[درمورد وقت گیر بودنش اصلا نگران نباشید متناسب با] %(#2bd99f)[تعداد اعضای گروه انجامش میدیم واسش برنامه دارم]
...%(#19b399)[پس سعی کنید برنده باشید]
%(#1933b3)[درضمن اینجا بحث آزاده ...شما میتونید راجبه برنامه و ساعت مطالعه دوستاتون نظر بدید و یا سوال بپرسید..بنابراین لطفا صحبت هاتون کاملا متناسب با موضوع تاپیک باشه و اگه سوال یا بحث طولانی داشتید اون رو به تاپیک تودلی ارجاع بدید و اعضای گروه رو اونجا تگ کنید]
دعوت میکنم از @دانش-آموزان-آلاء عزیز
مخصوصا دعوت میکنم از کاربرای فعالتر انجمن @a.s sky daughter @Dr-Bernosi NAJI @Phenomenon @پروفسور ترنم @m-m zahra1303 banoo @zeynab-khanoom حسین ثار الله یه آلایی armin313 Marjan 77 NGU
اگه اسم دوستی از قلم افتاده عذر میخوام
%(#db0dd4)[منتظر حضور فعال و ارزشمندتون هستم از همین امشب]%(#db0dd4)[به جان خودم نیاین ناراحت میشم گفته باشم]
%(#5ebf0f)[سبز] باشید و سربلند%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
//پ.ن: اطلاع دارم که تاپیک مشابه قبلا ایجاد شده اما به چنددلیل ترجیح دادم تاپیک جدید داشته باشیم اول اینکه تاپیک قبلی مربوط به پارسال هستش و این تاپیک برای امسال و مخصوص کنکور 96 ....دوم اینکه شرایط این تاپیک با تاپیک قبلی متفاوت هستش :)
بهاره قابل توجه دوستان و تیرماهی های نابغه
یه پیشنهاد دارم .این کار بسیار جالب که اینجا صورت گرفته خیلی خوبه ولی یک بعد قضیه است کمیت
اگه بتونید برای کیفیت شم کاری کنید عالی میشه
مثلا عصر های ازمون با عکس کارنامه بیایم و همدیگر و خوشحال کنیم و یا مشکلاتمونو در میان بزاریم
دو مغز بهتر از یک مغز
موفق باشید
وقت کنم منم میام تو جمع شما دوستان. -
سلام بچه ها برنامه چهارشنبه ام
فیزیک : مرور وتست فصل4و 1فیزیک1/زیست دوم فصل 1و 2 مرور /زمین :فصل1 سوم /ازبان فارسی :درس 1-6/عربی درس1و2 عربی دو فعلا بای -
95/09/03
سلام.
خالص بخوام بگم 9 ساعت... -
امروز مدارس هرمزگان تعطیل بود :
2 ساعت صبح از وقتی بیدار شدم ( 9:30 ) زیست 3 فصل هورمون رو مطالعه کردم و خلاصه نوسی فصل حواس که از برنامم عقب موندم مجبور شدم بنویسم
2 ساعت ظهر ادبیات + خلاصه نوسی
3 ساعت شب دینیفردا هم ان شاالله از مدرسه اومدم :
2 ساعت شیمی ظهر
3 ساعت زبان فارسی اخر شب
3 ساعت هم اگه کار پیش نیومد عصر دینی****m_azad20 در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
امروز مدارس هرمزگان تعطیل بود :
2 ساعت صبح از وقتی بیدار شدم ( 9:30 ) زیست 3 فصل هورمون رو مطالعه کردم و خلاصه نوسی فصل حواس که از برنامم عقب موندم مجبور شدم بنویسم
2 ساعت ظهر ادبیات + خلاصه نوسی
3 ساعت شب دینیفردا هم ان شاالله از مدرسه اومدم :
2 ساعت شیمی ظهر
3 ساعت زبان فارسی اخر شب
3 ساعت هم اگه کار پیش نیومد عصر دینیامروز نتونستم بخونم ، از مدرسه که اومدم یکم که استراحت کردم اومدم شیمی بخونم زیاد پرش ذهن و استخوان درد داشتم فقط نشستم یه جلسه تدریس اقاجانی رو تماشا کردم
عصر هم 1 ساعت فقط دینی خوندم
الان هم خواستم زبان فارسی بخونم نتونستم !
ان شاالله فردابرنامه فردا ( اگه مدارس تعطیل شه به علت گرد و غبار ) :
صبح 2 ساعت زیست - ظهر 3 ساعت زبان - شب 2 ساعت حل نمونه سوالات شیمی**** -
امروز نشد برنامه مو کامل پیش برم اخه دوباره برف اومد رفتیم بیرون قدم زنی و عکس گرفتن :bowtie: عقب افتادم
ی قسمت از فصل 2 زیست دوم و هندسه رو نخوندم ایشالله فردا میخونم
مرور ده درس اول زبان فارسی 2 ساعت
مرور درآمد ها تاریخ ادبیات و آرایه ها 2 ساعت
مرور لغات ادبیات 30 دقیقه
تست ادبیات 1 ساعت
فصل3 زیست دوم 1:30 ساعت
30 دقیقه نصف فصل2 زیست دوم
فرداهم ک مرور شیمی ریاضی و هندسه رو دارم -
امروز:
زیست(گردش مواد+تست)
شیمی(سینتیک+تست)
فیزیک(الکتریسیته+تست)
ریاضی(قدرمطلق+تست)
ادبیات(تاریخ+لغت+قرابت+درس10)
دینی(مرور درس 6+تست)
عربی(موصولات)فردا:زیست(گردش مواد+تست)
شیمی(سینتیک+تست)
فیزیک(الکتریسیته ساکن+تست)
ریاضی(قدرمطلق+تست)
ادبیات(مرور)
دینی(درس7)
عربی(تست موصول) -
%(#ffffff)[ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]
%(#1ed6cd)[به نام خداوند عزیز و مهربان]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#c82dd6)[ســــــــــــــلام دوستای نازنین آلایی]:hand:
%(#2d36d6)[امیدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه و مثل همیشه شاداب و پرانرژی باشید]
%(#2d36d6)[خب عزیزان ...همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه ,] %(#2d36d6)[اینجا] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif %(#17cee6)[دفتر برنامه ریزی آلایی هاس] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif
%(#2d36d6)[اینجا هرشب بعد از پایان مطالعه و قبل از خواب میاین و] %(#17cee6)[ساعت مطالعتون به علاوه برنامه روز بعدتون] %(#2d36d6)[یادداشت میکنید]%(#268feb)[این کار چندتا فایده داره !]
%(#5daef5)[اول اینکه تو یه محیط رفاقتی سالم با دوستاتون رقابت میکنید] %(#75b4eb)[و همین انگیزه شمارو برای مطالعه و اجرای برنامه هاتون بالا] %(#75b4eb)[میبره]
%(#7f62f5)[دوم اینکه میتونید عملکرد بقیه دوستاتون رو هم ببینید و خودتونو ارزیابی کنید]
%(#7f62f5)[و...]http://www.clipart-kiste.de/archiv/Schule/schule_www-clipart-kiste-de_019.gif
%(#0be0bd)[علاوه برتمام این ها..هرماه به کسی که بالاترین ساعت مطالعه رو داشته جایزه میدیم چون فضا مجازیه چاره ای نداریم جز اینکه جایزه] %(#0be0bd)[هم مجازی باشه]...%(#10ccad)[جایزه اینه که بقیه اعضای گروه(گروه مطالعاتیمون)در طول ماه یه بار قرآن رو به نیت] %(#15bda1)[موفقیت اون فرد در کنکور ختم میکنن] %(#2bd99f)[درمورد وقت گیر بودنش اصلا نگران نباشید متناسب با] %(#2bd99f)[تعداد اعضای گروه انجامش میدیم واسش برنامه دارم]
...%(#19b399)[پس سعی کنید برنده باشید]
%(#1933b3)[درضمن اینجا بحث آزاده ...شما میتونید راجبه برنامه و ساعت مطالعه دوستاتون نظر بدید و یا سوال بپرسید..بنابراین لطفا صحبت هاتون کاملا متناسب با موضوع تاپیک باشه و اگه سوال یا بحث طولانی داشتید اون رو به تاپیک تودلی ارجاع بدید و اعضای گروه رو اونجا تگ کنید]
دعوت میکنم از @دانش-آموزان-آلاء عزیز
مخصوصا دعوت میکنم از کاربرای فعالتر انجمن @a.s sky daughter @Dr-Bernosi NAJI @Phenomenon @پروفسور ترنم @m-m zahra1303 banoo @zeynab-khanoom حسین ثار الله یه آلایی armin313 Marjan 77 NGU
اگه اسم دوستی از قلم افتاده عذر میخوام
%(#db0dd4)[منتظر حضور فعال و ارزشمندتون هستم از همین امشب]%(#db0dd4)[به جان خودم نیاین ناراحت میشم گفته باشم]
%(#5ebf0f)[سبز] باشید و سربلند%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
//پ.ن: اطلاع دارم که تاپیک مشابه قبلا ایجاد شده اما به چنددلیل ترجیح دادم تاپیک جدید داشته باشیم اول اینکه تاپیک قبلی مربوط به پارسال هستش و این تاپیک برای امسال و مخصوص کنکور 96 ....دوم اینکه شرایط این تاپیک با تاپیک قبلی متفاوت هستش :)
دیروز هفت ساعت و پنج دقیقه
-
بهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااره
برا ما موضوع زدی
اون وق خودت سر و کلت پیدا نیس
بیا یه نگاه بنداز به دسته گلت
کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مارال در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
بهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااره
برا ما موضوع زدی
اون وق خودت سر و کلت پیدا نیس
بیا یه نگاه بنداز به دسته گلت
کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلاااااام
به جان خودم هرکاری میکردم نمیتونستم بیام نمیدونم مرورگر مشکل داشت یا نت یا چی ولی کلا ارور میداد الانم به لطف خدا اینجام شانسکی
هرلحظه ممکنه پربکشم برم -
شکوفه های آلایی مرسییی بابت حضور فعالتون ..عشقین به خدا
اما گزارش خودم ..چندروز نبودم ...نمیتونستم وارد اکانتم بشم اما الان همشو اینجا میگم:
سه شنبه : 1 ساعت زبان انگلیسی - 45 مین شیمی - 15 مین فیزیک (15 عدد تست سینماتیک)-45 مین ریاضی (30 عدد تست ترکیبیات) ...برنامه روز سه شنبمو که تو فروم اعلام کرده بودم کامل اجرا کردم
چهارشنبه : 15 مین لایتنر شیمی ...تمام روز برنامه ریزی کردم ...چون برنامم یه خورده سنگین بود یه ماه به تایمش اضافه کردم مجبور شدم دوباره بنویسم رو 6تا برگ آ5 :/...عوضش تو برنامه جدید کلی به خودم آوانس دادم
پنج شنبه یعنی امروز: تا الانش دوساعت زیست فصل اول پیش + 30 مین شیمی خوندم ...بازم میخونم گزارش کامل بعد از پایان مطالعه اعلام میکنم البته اگه بازم ارور نده
خداییش پیشرفتو ببینین ...من همش 4 روزه شروعیدم ...روز اول 15 مین ..روز دوم 2 ساعت و 45 دقیقه ...روز سوم که فنا..روز چهارم هم تا الانش 2 ساعت و 30 مین خوندم..ماشالله پیشرفت و شروع !
من اگه نبودم بازم گزارش بدید هااااا ..دم همگی گررررم -
مارال در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
ولی خداییش این قسمت ماه و پلنگ خیلی خوشگل بود
فردا تکرارش رو ببینینتنها کسی که اینو لایک کرد تو بودی
مرسی
که پشتم دراومدی
بهارهمارال در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
مارال در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
ولی خداییش این قسمت ماه و پلنگ خیلی خوشگل بود
فردا تکرارش رو ببینینتنها کسی که اینو لایک کرد تو بودی
مرسی
که پشتم دراومدی
بهارهخواهش عزیز
-
سلام.
تاپیک خیلی خوبیه. ولی ... منظم نیست! هر کدوم از بچه ها هر جور دوست داره میگه مثلاً یکی فقط ساعت میگه یکی تعداد تست هم میگه یکی ... به نظرم اینجوری پیش بره فایده ای نداره.
برای اینکه تاپیک منظم بشه ، بچه ها هم استفاده ی بهتری ببرن از برنامه های همدیگه ، اگه موافق باشید من تا فردا یه دفتر برنامه ریزی درست میکنم و قرار میدم. تا فردا نظرات و پیشنهاداتتون رو بگید .