هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
25-Bahar
من برفتم
خدافظی :winking_face: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:@Saahaar یادم نرفته هاا باز نیومدی:winking_face:
تو که منو کاشتی رفتی
تنها گذاشتی رفتی
دروغ نگم به جز من
یکی دیگه داشتی رفتی
:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
25-Bahar
من برفتم
خدافظی :winking_face: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:@Saahaar یادم نرفته هاا باز نیومدی:winking_face:
تو که منو کاشتی رفتی
تنها گذاشتی رفتی
دروغ نگم به جز من
یکی دیگه داشتی رفتی
:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
25-Bahar
من برفتم
تو که منو کاشتی رفتی
تنها گذاشتی رفتی
دروغ نگم به جز من
یکی دیگه داشتی رفتی
:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:علیک سلام:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
-
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
25-Bahar
من برفتم
تو که منو کاشتی رفتی
تنها گذاشتی رفتی
دروغ نگم به جز من
یکی دیگه داشتی رفتی
:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:علیک سلام:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
-
@Saahaar میخوای بیا یکی دوتا هم بزن تو گوشم:confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اکالیپتوس سلام عزیزدلم خوبم تو خوبی؟ -
@Saahaar❤ ننه حواسم هس :joy: اتفاقا دلتنگت شدم:) خوب باشی همیشه ممنون:cherry_blossom:
@لیلی79 :blue_heart: سلام خوبی :face_savouring_delicious_food: -
@Saahaar میخوای بیا یکی دوتا هم بزن تو گوشم:confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
درود محضر شیوخ و علمای گرانقدر آلا
چطورینوعلیکم و سلام
شیخ امروز برامون چه عکسی آوردی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: