هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اکالیپتوس فاطمه من بدون هیچی چشم داشتی خواستار ادمین شدنتم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@لیلی79 فدایی داری :face_with_tears_of_joy: :heart_suit:
ققنوس ببین از همین اول خلوص نداری پای پارتی رو وسط میکشی:face_with_tears_of_joy: همون رای گیری کنیم تو هم بیا طرف من :face_with_tears_of_joy: -
RACE پ چه شکلی شم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@لیلی79 فدایی داری :face_with_tears_of_joy: :heart_suit:
ققنوس ببین از همین اول خلوص نداری پای پارتی رو وسط میکشی:face_with_tears_of_joy: همون رای گیری کنیم تو هم بیا طرف من :face_with_tears_of_joy:اکالیپتوس وظیفمونه مگه چندتا اکالی داریم:winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
-
RACE پ چه شکلی شم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس بیا پی وی بگم

فاطی حق اخراج میخواد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
اکالیپتوس بیا پی وی بگم

فاطی حق اخراج میخواد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@لیلی79 و ی چیز دیه میدونی دا از چی بدم میاد
یادم نمیاد چی بود؟:thinking_face: :thinking_face: :thinking_face:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@لیلی79 و ی چیز دیه میدونی دا از چی بدم میاد
یادم نمیاد چی بود؟:thinking_face: :thinking_face: :thinking_face:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
RACE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 آخه اولش این شکلی شدی😕
یجوری شدم:joy:
اینطوری باشم خوبه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@لیلی79
از چییی بدمم میامداز خیلی چیزای اینجا بدت میومد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

ب ی شرط
از خوشی چشام پر اشک شد
چقد خوبه ادم یکیو خوشحال کنه
پس خودم کاندید میشم