هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo اهوم
هنوخودموبه خودم ثابت نکردم..
چه فکرایی داشتم واسه ثابت کردن خودم به دیگراناگر به خودت ثابت بشه به بقیه هم ثابت میشه !! نگران نباش میتونی مطمعنم
-
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
عربیو تموم کردم الان عربی 94 زدم شدش 96 درصد
ولی اصلا برام انگیزه ای نیست
نمیدونم چه مرگمه خستم از همه چی۹۶ درصد زدید ؟ این که فوق العادس !!! این بی انگیزع بودن باید ریشش پیدا بشه
چ جوری کلشو خوندید بگید به منم ):@fatemeh_banoo اصلا هیچ انگیزه ای ندارم برای ادامه
نشستم 200 تست ناصح زاده رو دیدم از صبح، الان تموم شد -
تف تو این کنکور لعنتی
گند زد به جوونیمون رفت -
-
تف تو این کنکور لعنتی
گند زد به جوونیمون رفت -
@fatemeh_banoo اصلا هیچ انگیزه ای ندارم برای ادامه
نشستم 200 تست ناصح زاده رو دیدم از صبح، الان تموم شد@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نشستم 200 تست ناصح زاده رو دیدم از صبح، الان تموم شدحرف زیاد دارم برای ریشه یابیش ولی میترسم که تو حوصله شما نگنجه
اما واقعا خوبه من که این پک رو ندارم ولی شما خوب پیش رفتید درصدتون ی شبه از من که مثلا خوندم شش ماه خیلی بهتر شده!!! -
نشستم 200 تست ناصح زاده رو دیدم از صبح، الان تموم شدحرف زیاد دارم برای ریشه یابیش ولی میترسم که تو حوصله شما نگنجه
اما واقعا خوبه من که این پک رو ندارم ولی شما خوب پیش رفتید درصدتون ی شبه از من که مثلا خوندم شش ماه خیلی بهتر شده!!!@fatemeh_banoo
18 درصد نسبت به کنکور 97 ای که دادم بیشتر شد
زیاد فرقی نداره به هر حالمهم انگیزس، بی انگیزگی میکشه ادمو در نهایت
-
اما واقعا خوبه من که این پک رو ندارم ولی شما خوب پیش رفتید درصدتون ی شبه از من که مثلا خوندم شش ماه خیلی بهتر شده!!! -
@fatemeh_banoo نباو...
چه فکرایی میکنی توعم
رتبه ی پارسالمم نمیارم
ازصبحه قفل کردم رویه آهنگ...اصلاانگیزه ندارم
منی که پارسال اولاش مث خرمیخوندم ومنتظرکنکوربودم:((Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo نباو...
چه فکرایی میکنی توعم
رتبه ی پارسالمم نمیارم
منی که پارسال اولاش مث خرمیخوندم ومنتظرکنکوربودم:((هممون همین مشکل رو پیدا کردیم ... حالا فک کن وسط این همه ناامیدی عزیزترین کس رو توی زندگیت که داشتی زندگیتو براش جمع میکردی از دست دادی ... ی جور ایی منفی صفره
-
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo نباو...
چه فکرایی میکنی توعم
رتبه ی پارسالمم نمیارم
منی که پارسال اولاش مث خرمیخوندم ومنتظرکنکوربودم:((هممون همین مشکل رو پیدا کردیم ... حالا فک کن وسط این همه ناامیدی عزیزترین کس رو توی زندگیت که داشتی زندگیتو براش جمع میکردی از دست دادی ... ی جور ایی منفی صفره
-
@fatemeh_banoo
@fatemeh_banoo
بیشتر از بی انگیزه بودن در گیر نا امیدی هستید ... و این اصلا خوب نیس .. هر چه زودتر برای جوونی که از دست رفته تلاش کنید .. یا کنکور رو کلا بزارید کنار برید خدمت یا همینطور عالی بخونید و کار رو تموم کنید
دلیلذبی انگیز بودنتون فقط و فقط ی چیزه عدک قدرت تصمیم گیری !! عذاب وجدان قبول نشدن و تلاش هایی که ثمره نگرفته باعث شده هالع تاریکی چشمتون رو پرکنه تا پیشرفت ۱۸٪ امروز رو نبینید
لطفا درمورد حرفام فکر کنید اقا امیر