هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
چه قدر سختـه ..!
از انجمن بری ، بعد از 8 ماه برگردی ..!
وقتی رفته بودم ، با خودم گفتم میرم و با خبرای خوب بر میگردم ..
برگشتم اما خبرِ .. ؟
خبرِ مرگم و میدادن خوشحال تر بودم تا دیدنِ نتایجی که هیچ کدومشون برای من نیست ..!
این روزا حالِ خیلی ها بَدِ ..
اما حالِ خیلی ها بَد تره ..!
همونایی که تمام امیدشون به دستات گره خورده ..!
همونایی که روز و شبشون رو گذاشته بودن پایِ هدفشون ..
جون کندن براش ..
شب و روز ..!
سخته ،
به خدا سخته بالای 15 ساعت درس خوندن و نتیجه ی اشتباه دیدن ..!
حالا هِی بگین ، کیفیت نداشته ..!
کیفیت بالاتر از این که 4 - 5 ماه ، از همه چی بگذری ، تمامِ توانت رو بزاری برای هدفت ؟
کیفیت بالاتر از این وقتی یکی خوابه تا ساعتِ 5 صبح بخونی ، بخونی و اشک بریزی ، اشک بریزی؟
کیفیت بالاتر از این که تمام ذهنت هدفت باشه ، واسه رسیدن بهش ، شبانه روز (بمیری ) ؟
شما بگین برای زندگیم باید چی کار میکردم که نکردم ؟
.
یه روزایی میشه
همه چی برات کمرنگ میشه ..!
تلاش برات بی معنی میشه ..!
نتیجه برات هم ..!
قائده و قانون دنیا برات بی معنی میشه ..!
.
یه روزایی میاد ، میفهمی عدالت فقط برای یه عده ی خاص معنی پیدا میکنه ..
.
یه روزایی میاد ، میفهمی ، جهنمی که قرار بود بری ،
همین جاییه که داری زندگی می کنی ..
.
امیدم به دستـات گره خورده بود
اما حالا
که دستات رو به هم قفل کردی ،
فقط بهم بگو :
از دستایِ کدوم آدمات ، کمک بگیرم وقتی تو که خداشون بودی دستات رو بستی ؟
.
درد داره وقتی حس کنی ، پیشرفتِ همه رو دیدی ،
اما خودِت ..
.
مگه خدایِ من ، همون خدایِ اونا نبود ؟
.
تو این راه ، من بودم و من و من ..!
تنهـایی یه راهِ سخت بدون راهنما رفتن سخته ..!
.
فقط کسی حرفایِ من و میتونه بفهمه که ... !
.
امیدوارم هیچ کس شرمنده یِ آرزوهاش نباشه ..!.
قطعا مرگ قشنگ تره وقتی آرزوهات مرده باشن ..!
.
و خداحافِظ
برای دوباره مردن ، ادامه میدم ..!@_nAwr_
روزایی که موفق میشیم مییگیم:من بودم...خوندم....له شدم ولی نباختم...تونستم و...همش"من"
اما وقتی شکست میخوریم میگیم:خدا نمیخواد...خدا هوامامون رو نداره..خدامون فرق داره و...این حرفا چیه ببین کجا خطا رفتی....کجا اشتباه رفتی...
دیدم پستتون رو توی اون تاپیک هم شما هم @fatemeh_banoo ایشون رو...هردو همونجا بپرسید چون اولا من در این حد نیستم که حرفام همش درست باشه تجربیات خودمه که ممکنه خطا هم باشه بقیه هم نظر بدن خوبه...دوما سوالای شما سوال خیلیا ممکنه باشه که کمک اونام بشه ... -
@_nAwr_
روزایی که موفق میشیم مییگیم:من بودم...خوندم....له شدم ولی نباختم...تونستم و...همش"من"
اما وقتی شکست میخوریم میگیم:خدا نمیخواد...خدا هوامامون رو نداره..خدامون فرق داره و...این حرفا چیه ببین کجا خطا رفتی....کجا اشتباه رفتی...
دیدم پستتون رو توی اون تاپیک هم شما هم @fatemeh_banoo ایشون رو...هردو همونجا بپرسید چون اولا من در این حد نیستم که حرفام همش درست باشه تجربیات خودمه که ممکنه خطا هم باشه بقیه هم نظر بدن خوبه...دوما سوالای شما سوال خیلیا ممکنه باشه که کمک اونام بشه ...revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@_nAwr_
دیدم پستتون رو توی اون تاپیک هم شما هم @fatemeh_banoo ایشون رو...هردو همونجا بپرسید چون اولا من در این حد نیستم که حرفام همش درست باشه تجربیات خودمه که ممکنه خطا هم باشه بقیه هم نظر بدن خوبه...دوما سوالای شما سوال خیلیا ممکنه باشه که کمک اونام بشه ...میخواستم درصدم رو براتون بفرستم ... دلم نمیخاس کسی ببینه ... پس هیچی دیگه ... وقتتون رو نمیگیرم ممنون(:
-
خسته شدم از این همه باختن، حتی یه برد هم ندیدم
به نظرم ادامه دادن اشتباس -
به نظرم ادامه دادن اشتباس@Amir-Bernousi خوبه که؟
-
@_nAwr_
دیدم پستتون رو توی اون تاپیک هم شما هم @fatemeh_banoo ایشون رو...هردو همونجا بپرسید چون اولا من در این حد نیستم که حرفام همش درست باشه تجربیات خودمه که ممکنه خطا هم باشه بقیه هم نظر بدن خوبه...دوما سوالای شما سوال خیلیا ممکنه باشه که کمک اونام بشه ...revival
سوالای من ، سوال نیست ..!
سوال هیچ کسی هم نیست ..!
برایِ خودمه ..!
منحصر به خودِ من ..!
.
آره میدونم .. ولی من خظا نرفتم ..! تمام مسیر ها رو رفتم که خطا نرم ..!
هر جا هم که خطا بود ، دوباره برگشتم ..!
.
من هیچ وقت تو شادی هام ، تو موفقیت هام نگفتم : من بودم که موفق شدم ..!
ثانیا : شما هم اگه جای من بودین ، به من حق میدادین ..
نیستین .. حق نمیدین ..!
.
یه سوال میخوام بپرسم ، لطفا برداشتِ بد نکنین ..!
باشه؟
.
چه قدر حرفایِ خودتون رو قبول دارین ؟ تاپیک هایی که زدین و انگیزه هایی که دادین ..؟
منظورم اینه که حقیقتا رویِ خودتون تاثیر داشته ؟ یا فقط حرفِ ؟
.
ولی خب ، خودتون رو دست کم نگیرین ، وقتی یه نفر بهتون میگه ازتون کمک میخوام ، یعنی واقعا در اون حدی هستین که به اون طرف کمک کنین ..
.
اصراری ندارم به باز کردن مسیجتون ..!
.
ببخشید اما همه مثلِ هم ..!
به نظرم کسی میتونه به یه نفر کمک کنه که فقط درد کشیده باشه ..
همین ..!
.
امیدوارم از حرفام ناراحت نشین .. :)) -
به نظرم ادامه دادن اشتباس@Amir-Bernousi
چه قدر شبیهِ هــم ..
-
به نظرم ادامه دادن اشتباس@Amir-Bernousi نه ادامه دادن اشتباه نیست.. بلکه شایدتبدیل به یک بردشه. همان بردی که انتظارش میکشی وتلخی باخت روبه شیرینی بردتبدیل می کنه
-
خداحافظ همگی.. دیگه نمیام داخل تودلی. فقطتاپیک های درسی میام. خدانگهدار. به امیدموفقیت تمام نحبگان وتمام الاییها
.. @دانش-آموزان-آلاء romisa @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @Amir-Bernousi dlrm pariaaa -
@fatemeh_banoo
@Amir-Bernousi
3 ازمون دیگ مونده که با خود کنکور میشه 4تا....با برنامه برید جلو نهایت تلاشو کنید هر هفته میشه تا 10درصد ببرید روشون تا اخر میشه نزدیک 40درصد افزاییش....میارید اگ بخوایید
@_nAwr_
سال سوم که شد اواسط خرداد وضعم خیلی خراب بود...یه همه واسم انرزی و زمان گذاشته بودن همه دیدشون به من بود که دیگ امسال تمومه...هرجا بود از تصورات و توهمات حرف بود اما فقط خودم میدونستم چ گندی زدم...تراز های الکی گفتن تمارض های الکی درصدهای الکی گفتن و....
غروب شب کنکور رفتم پای صخره ای انقدر گریه کردم دیگ نا نداشتم متنفر بودم از خودم از اتفاقای که میخواد بیفته حس میکردم قلبم میخواد تیکه تیکه شه...ی بمبست وحشتناک جلوم بود...درحالیکه خانه داشتن خوشحالی میکردن که امسال تموم میشه و میری و...
رفتم به سمت بالا کامل تاریک شده بود هرچند قدم چشامو میبستم حاضر بودم بیفتم جاییم بشکنه یا .... اما فرداهاشو نبینم...به طور عجیبی سالم رسیدم پاییین:/ حتی مسیری که حالت عادی از شیب تندش سر میخوردم یکبارم سر نخوردم:/
الان نمیگم شرایطم خوبه...نه اما فقط دوست ندارم دیگ اون ادم ضعیف به درد نخور باشم...تا اخرش میرم هرچی که شد پاش هستم...
شرایط زندگیت شاید الان فک کنی انتهاشی از سختی اما بدون شک واسه خیلیا انتهای زندگی تو گل و بلبله واسشون...به جای این حرفا دنبال یه راه حل باش -
به نظرم ادامه دادن اشتباس@Amir-Bernousi ریاضی و فیزیک و شیمی تو ببر بالا بقیه اش رو به راحتی میتونی قوی کنی زیست خوبه نیاز داری بیشتر وقت بزاری روزی چند ساعت درس میخونی بیشترش کن تو صفر صفر هم نیستی
-
@fatemeh_banoo
@Amir-Bernousi
3 ازمون دیگ مونده که با خود کنکور میشه 4تا....با برنامه برید جلو نهایت تلاشو کنید هر هفته میشه تا 10درصد ببرید روشون تا اخر میشه نزدیک 40درصد افزاییش....میارید اگ بخوایید
@_nAwr_
سال سوم که شد اواسط خرداد وضعم خیلی خراب بود...یه همه واسم انرزی و زمان گذاشته بودن همه دیدشون به من بود که دیگ امسال تمومه...هرجا بود از تصورات و توهمات حرف بود اما فقط خودم میدونستم چ گندی زدم...تراز های الکی گفتن تمارض های الکی درصدهای الکی گفتن و....
غروب شب کنکور رفتم پای صخره ای انقدر گریه کردم دیگ نا نداشتم متنفر بودم از خودم از اتفاقای که میخواد بیفته حس میکردم قلبم میخواد تیکه تیکه شه...ی بمبست وحشتناک جلوم بود...درحالیکه خانه داشتن خوشحالی میکردن که امسال تموم میشه و میری و...
رفتم به سمت بالا کامل تاریک شده بود هرچند قدم چشامو میبستم حاضر بودم بیفتم جاییم بشکنه یا .... اما فرداهاشو نبینم...به طور عجیبی سالم رسیدم پاییین:/ حتی مسیری که حالت عادی از شیب تندش سر میخوردم یکبارم سر نخوردم:/
الان نمیگم شرایطم خوبه...نه اما فقط دوست ندارم دیگ اون ادم ضعیف به درد نخور باشم...تا اخرش میرم هرچی که شد پاش هستم...
شرایط زندگیت شاید الان فک کنی انتهاشی از سختی اما بدون شک واسه خیلیا انتهای زندگی تو گل و بلبله واسشون...به جای این حرفا دنبال یه راه حل باشrevival
من اما ضعیف نیستم ..
نمیخوام باشم
نبودم ..
از درون چرا ..
اما از بیرون هیچ وقت نزاشتم کسی بفهمه چِمه ..!
اگه این حرفا رو زدم
از روی نا امیدی نبود ..
درد بود ..
درد که به استخوان رسد .. !
.
هیچ
ولی ، من به 40 درصد اینا قانعم ؟
نه اصلا ..
من برای 40 درصد این همه زجر نکشیدم ..
به خدا نه ..!
حق من این درصدهایی که گفتین هم نبود ..
نیست و نخواهد بود ..!
.
من نیومدم که به کم قانع باشم
به پایین قانع باشم ..
به یه رتبه زیر 1000 فقط قانع باشم ..
.
نیومدم که ببازم ..
که این مسیر رو به دست اونایی بسپارم که تلاششون کم تر بوده اما ... !
.
یا هر چی ..
یا این آرزو باید امسال محقق بشه
یا هر گز ..
.
حالم بد بود ..
گفتم تا کسی بقهمه ، درک کنه .. بشنوه
اما کسی نبود .. نفهمید .. نشنید ..
.
میدونین ، بعضی وقتا تو زندگی اونقدر حالت بده که فقط میخوای یکی باشه ..
فقط یکی باشه ..
.
همین ..
.
من به کم قانع نیستم
.
معجزه ، شاید ثانیه های آخر باشه ..
.
من به معجزه ی ثانیه هایِ آخر ، وقتی هیچ کسی انتظارش رو نداره ، باور دارم ..
.
موفق باشین .. ! -
میتونستم مغزمو دربیارم بزارم روی میز تا دردشو حس نکنم ...انقد درد میکنه !!
-
من میرم با مادرم حرف بزنم بگم چرا ازمونم بد شد من ک سراسری هارو بهتر میزدم
جای این که حتی پاسخنامع رو ببینه یا دفترچه و رتبه هارو نگاه کنه میگه
دوروز نخوندی همه رو یادت رفتهووووووف
-
revival
من اما ضعیف نیستم ..
نمیخوام باشم
نبودم ..
از درون چرا ..
اما از بیرون هیچ وقت نزاشتم کسی بفهمه چِمه ..!
اگه این حرفا رو زدم
از روی نا امیدی نبود ..
درد بود ..
درد که به استخوان رسد .. !
.
هیچ
ولی ، من به 40 درصد اینا قانعم ؟
نه اصلا ..
من برای 40 درصد این همه زجر نکشیدم ..
به خدا نه ..!
حق من این درصدهایی که گفتین هم نبود ..
نیست و نخواهد بود ..!
.
من نیومدم که به کم قانع باشم
به پایین قانع باشم ..
به یه رتبه زیر 1000 فقط قانع باشم ..
.
نیومدم که ببازم ..
که این مسیر رو به دست اونایی بسپارم که تلاششون کم تر بوده اما ... !
.
یا هر چی ..
یا این آرزو باید امسال محقق بشه
یا هر گز ..
.
حالم بد بود ..
گفتم تا کسی بقهمه ، درک کنه .. بشنوه
اما کسی نبود .. نفهمید .. نشنید ..
.
میدونین ، بعضی وقتا تو زندگی اونقدر حالت بده که فقط میخوای یکی باشه ..
فقط یکی باشه ..
.
همین ..
.
من به کم قانع نیستم
.
معجزه ، شاید ثانیه های آخر باشه ..
.
من به معجزه ی ثانیه هایِ آخر ، وقتی هیچ کسی انتظارش رو نداره ، باور دارم ..
.
موفق باشین .. !@_nAwr_
کمال گرایی افت خطرناکیه ...تفکراتی که من همیشه داشتم صفر یا صد...
اگ زمان نبود تا صدش رفت دیگ نمیرفتم...یا دوست نداشتم فک کنم نمیشه که تا صدش رفت و مثل مهر میخوندم توی ماه اخر یعنی کامل و...
اگ این دید ادامه داشته باشه اینده ی خوبی نیست....اگ این دید باشه صدسال دیگ هم وقت داشته باشید یه روز متوجه میشید که بازم کمه...
زجراورترین کلمات همیشه لحظه هایین که به ادم میگن ی قدم بیا عقب عقب نشینی کن...
من نمیگم به اینا راضی باشید...اول اینا رو به دست بیارید بعد به بالاترش فک کنید...