IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
حل معادله لگاریتمی
-
@MILAD-99 در حل معادله لگاریتمی گفته است:
_Mohammad_reza_ چرا صفحه واسم لود نمیشه؟
چرا پاسخ ها پاک شدند؟log_{2}(x)+log3(x)+log4(x) = 1 - Logarithmic Equation Calculator - Symbolab.pdf
پاسخ ها هم ک پاسخ نبودن یه سری پست های نامربوط بودن.
-
_Mohammad_reza_ ممنون .خواستم ببینم این جوابی که به دست آوردم یه عبارت ناصحیح میشد الآن مطمین شدم.ولی راه حلم درست بود.ممنونم.
این کدوم نرم افزاره maple? -
milad2 در حل معادله لگاریتمی گفته است:
@MILAD-99 تو سطح کتابت نیست اگه با روش کتاب بری نمیرسی به جواب دقیق مثلا بگی میشه 3 ... ولی جوابو والله یادم نیست با روش کتاب چند به دست اوردم ولی یکی بود یه عکس فرستاد ....
باز هم ممنون. پس سوالام الکی نبوده.
-
_Mohammad_reza_ ممنون .خواستم ببینم این جوابی که به دست آوردم یه عبارت ناصحیح میشد الآن مطمین شدم.ولی راه حلم درست بود.ممنونم.
این کدوم نرم افزاره maple?نه این یه سایت آنلاین معتبر هست که همه نوع معادلاتی رو حل میکنه.
https://www.symbolab.com
من خودم تو یه سری از معادلات دیفرانسیل ازش استفاده می کردم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
_Mohammad_reza_
ممنون بابت پاسخگوییتون.
نمیدونم چرا این سایت رو باز نمیکنه. -
_Mohammad_reza_
ممنون بابت پاسخگوییتون.
نمیدونم چرا این سایت رو باز نمیکنه.البته من فیلترشکنم وصله.
میخواین با فیلتر شکن تست کنید. -
_Mohammad_reza_ خودمم فکرم همین بود.تست کردم اوکی شد.
سپاسگذارم.
سوالی داشتم بازم تگتون میکنم.
شب خوش -
_Mohammad_reza_ خودمم فکرم همین بود.تست کردم اوکی شد.
سپاسگذارم.
سوالی داشتم بازم تگتون میکنم.
شب خوششب شما هم خوش.
-
-
@MILAD-99 خخخخخ
خوب داداش اینجوری مراحلو میگم
امیدوارم بفهمی
لوگ 8 در مبنایی 30و مینویسیم 3 ضرب لگ 2 در مبنایی 30
بعد 3 ضرب پرانتز باز کن توش بجای لگ 2 بنویس لگ 10 در مبنایی 30 منهایی لگ 5 در مبنایی 30
بعد جای 5 در مبنایی 30 بنویس منفی B بعد اون 3 که گفته بودم توش ضرب کنی میشه 3 ضرب لگ 10 در مبنایی 30 منهایی 3b بعد دوباره پرانتز باز کن بنویس 3 ضرب لگ 30 در مبنایی 30 منهایی لگ 2 در مبنایی 30 بجایی اون لگ 2 هم بنویس a لگ 30 در مبنایی 30 هم میشه 1 و حالا 3 رو ضرب کنی پاسخ میشه -3A-3b+3 -
سلام. لطفا این سوالات را حل کنید.تشکر
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء _Mohammad_reza_ @همیار
@میلااد
-
@MILAD-99 خیلی آسونه ولی من حال ندارم حل کنم