هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
از دیدگاه من در جامعه کشور ایران افراد موفقیت هایی در یک بازه زمانی مشخص دارند که ناشی از شرایط انها (امکانات پشتیبانی و...) در خانواده و اجتماع است.(شروع این موفقیت ها هم از تولد تا قبل از بلوغ فکری در افراد مختلف متفاوت است.مثلا برای قهرمانی المپیک شروع فعالیت ها و موفقیت ها در سنی کمتر از ده سال شروع می شود) زندگی انسان فراز و نشیب هایی دارد و شکست هم یکی از همراهان گذر زندگی ست از اینجا به بعد(شروع بازه نزولی تا سد نا امیدی) جمعیت زیادی از افراد نا امید و منفی گرا را مشاهده میکنید که شما رو هم مثل بقیه تازه شکست خورده ها نا امید میکنن. این بازه، بازه یاَس نام دارد. انتهای این بازه سدی ست که بیش از هشتاد درصد جوانان ایرانی پشت ان گیر افتاده اند. اگر این سد نامیدی و بی انگیزگی شکسته شود موفقیت ها پی در پی و خوشبختی شما روز افزون می شود.......زندگی سرشار از امید واری رو براتون ارزو مندم
-
خوشم میاد همه خوابن
-
revival اونجا هم گفتم مجادلات علمی برای یادگیری و خنده س اگه ناراحت شدید یه دنیا معذرت
-
revival اونجا هم گفتم مجادلات علمی برای یادگیری و خنده س اگه ناراحت شدید یه دنیا معذرت
@Saadat-shojaei
استاد ناارحت نیستم از اینکه مقابل فهمیدن مقاومت نشون میدی خنده داره...
لگاریتم 3 درمبنای دو نوشتم تقریبی میشه 1.5 دقییقیشو تا چند رقم واست نوشتم که اون اگ هشت به توانش برسه عدد دقیق 27 درمیاد...
تو هم که بار اولت نیست به پست هات عادت کردم:/
گاهی از عمد اذیت میکنی:/
غریبه ی اشنا:/ -
@Saadat-shojaei
لگاریتم 3 درمبنای دو نوشتم تقریبی میشه 1.5 دقییقیشو تا چند رقم واست نوشتم که اون اگ هشت به توانش برسه عدد دقیق 27 درمیاد...
غریبه ی اشنا:/ -
@Saadat-shojaei عجب....
-
@Saadat-shojaei
غریبه ی اشنا:/revival بنده پیر مغانم که ز جهلم برهاند_پیر ما هرچه کند عین عنایت باشد... من این مدل سوالا رو بلد نبودم از اینکه یادم دادی ممنون یک دنیا ممنون. قبل تر هم گفتم مجادلات علمی قشنگ اند اما به شرطی که کسی دل ازرده نشه... باز هم معذرت میخوام یه دندگی از من بود سر چیزی که به اون علم نداشتم چون حقیقتش میخواستم چیزی رو یاد بگیرم که مثال نقض نداشته باشه و هر چیزی رو همینجوری و بدون اثبات قبول نکنم باز هم معذرت
-
-
revival بنده پیر مغانم که ز جهلم برهاند_پیر ما هرچه کند عین عنایت باشد... من این مدل سوالا رو بلد نبودم از اینکه یادم دادی ممنون یک دنیا ممنون. قبل تر هم گفتم مجادلات علمی قشنگ اند اما به شرطی که کسی دل ازرده نشه... باز هم معذرت میخوام یه دندگی از من بود سر چیزی که به اون علم نداشتم چون حقیقتش میخواستم چیزی رو یاد بگیرم که مثال نقض نداشته باشه و هر چیزی رو همینجوری و بدون اثبات قبول نکنم باز هم معذرت
@Saadat-shojaei هراس از وی ندارم من هراسی را از این اندیشه ها در پی ندارم من _ خدایا بیم از آن دارم مبادا رهگذاری را بیازارم...
-
revival بنده پیر مغانم که ز جهلم برهاند_پیر ما هرچه کند عین عنایت باشد... من این مدل سوالا رو بلد نبودم از اینکه یادم دادی ممنون یک دنیا ممنون. قبل تر هم گفتم مجادلات علمی قشنگ اند اما به شرطی که کسی دل ازرده نشه... باز هم معذرت میخوام یه دندگی از من بود سر چیزی که به اون علم نداشتم چون حقیقتش میخواستم چیزی رو یاد بگیرم که مثال نقض نداشته باشه و هر چیزی رو همینجوری و بدون اثبات قبول نکنم باز هم معذرت
-
فاطمه بوشهر
چی شده دخترم:/ -
فاطمه بوشهر
چی شده دخترم:/revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه بوشهر
چی شده دخترم:/سلام
داشتم ازمونو تحلیل میکردم
درصدا...نه تنها جالب نیست
دارم فک میکنم یک سال گذشت وو امسالم قراره مثل سالای قبل تکرار بشه ... -
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه بوشهر
چی شده دخترم:/سلام
داشتم ازمونو تحلیل میکردم
درصدا...نه تنها جالب نیست
دارم فک میکنم یک سال گذشت وو امسالم قراره مثل سالای قبل تکرار بشه ...فاطمه بوشهر
منم تراز پارسال این موقعم ۳۰۰تا بیشتر بود:/
اما هنوز سوت پایان زدع نشدع وقت هست.... -
فاطمه بوشهر
اما هنوز سوت پایان زدع نشدع وقت هست....revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه بوشهر
اما هنوز سوت پایان زدع نشدع وقت هست....یاد اون داستان دونده ای افتادم ک با وجود باختنش برخلاف بقیه بازنده ها بلاخره خودشو ب خط پایان رسوند
از نظر همه بازنده اس چه فرقی داره ک به خط پایان برسی یا نه -
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه بوشهر
اما هنوز سوت پایان زدع نشدع وقت هست....یاد اون داستان دونده ای افتادم ک با وجود باختنش برخلاف بقیه بازنده ها بلاخره خودشو ب خط پایان رسوند
از نظر همه بازنده اس چه فرقی داره ک به خط پایان برسی یا نهفاطمه بوشهر
قرار نیست بعد کنکور بخونی فعلا ک:/
هنوز سوتو نزدن تو با تمام تلاشت بدو:/ -
فاطمه بوشهر
قرار نیست بعد کنکور بخونی فعلا ک:/
هنوز سوتو نزدن تو با تمام تلاشت بدو:/revival خط پایان از نظر من روز کنکور نیس....
خط پایان موقعیه ک یقیین پیدا میکنی به هدفت نمیرسی