زیست دونی
-
pariaaa نه ازبین نمیره برای اینکه بتونه کانال هایی که ارتباط بین دو سلول رو فراهم میکنن رو ایجاد کنه
-
pariaaa نه ازبین نمیره برای اینکه بتونه کانال هایی که ارتباط بین دو سلول رو فراهم میکنن رو ایجاد کنه
@Saadat-shojaei همون کانال های پلاسمودسم
-
pariaaa تا جایی که من میدونم سیناپس بین یاخته عصبی با یاخته عصبی دیگر ، غده ها(برون ریز و فکر کنم درون ریز هم باشه) و ماهیچه ها(من جمله اسکلتی و صاف دیواره رگ ها) برقرار میشه
-
pariaaa تا جایی که من میدونم سیناپس بین یاخته عصبی با یاخته عصبی دیگر ، غده ها(برون ریز و فکر کنم درون ریز هم باشه) و ماهیچه ها(من جمله اسکلتی و صاف دیواره رگ ها) برقرار میشه
-
-
pariaaa کی گفته از بین نمیره .در واپسین چهر یا تلوفاز رشته های دوک تخریب شده و کروموزوم ها شروع به باز شدن میکند تا به صورت کروماتین درآیند پوشش هسته نیز مجدداً تشکیل میشود اگه به شکل هم نگاه کنی میبینی در مرحله ی تلوفاز رشته ی دوکی باقی نمونده
-
pariaaa کی گفته از بین نمیره .در واپسین چهر یا تلوفاز رشته های دوک تخریب شده و کروموزوم ها شروع به باز شدن میکند تا به صورت کروماتین درآیند پوشش هسته نیز مجدداً تشکیل میشود اگه به شکل هم نگاه کنی میبینی در مرحله ی تلوفاز رشته ی دوکی باقی نمونده
DoctorRaha میتوزی که تو کتاب یازدهم هست هم مال گیاهانه هم جانوران یا انسان
-
-
DoctorRaha نظام قدیم هستن pariaaa
@Dr-FY در زیست خوانی!! گفته است:
DoctorRaha نظام قدیم هستن pariaaa
چرا اگه به شکل نگا کنی متوجه میشی باقی
مونده -
DoctorRaha
سلول گیاهی در حال سیتوکینزه رشته های دوک کاملا مشخص هستن (نظام قدیم) -
آقای امینی:لیپیدها همگی درشت مولکول اند
فاگو:بعضی از لیپیدها درشت مولکول اند
حاشیه نویس:لیپیدها نه درشت مولکول اند و نه پلی مر
کدومش درسته؟@copy همه ی لیپیدها درشت مولکول نیستند
**بله بعضی ازلیپیدها درشت مولکول اند.. اون لیپیدی هم که درشت مولکول هستش::**موم هست -
@copy همه ی لیپیدها درشت مولکول نیستند
**بله بعضی ازلیپیدها درشت مولکول اند.. اون لیپیدی هم که درشت مولکول هستش::**موم هست@Mahed در زیست خوانی!! گفته است:
**بله بعضی ازلیپیدها درشت مولکول اند.. اون لیپیدی هم که درشت مولکول هستش::**موم هستمن این نکته رو واسه پلی مر بودن یجا خوندم..
سوال قبلیش رو میتونید برام توضیح بدید؟ -
لیپیدها درشت مولکول هستن
موها هم پلی مرن -
@Mahed در زیست خوانی!! گفته است:
**بله بعضی ازلیپیدها درشت مولکول اند.. اون لیپیدی هم که درشت مولکول هستش::**موم هستمن این نکته رو واسه پلی مر بودن یجا خوندم..
سوال قبلیش رو میتونید برام توضیح بدید؟@copy من زیادیادم نیست؛اقای برنوسی کمکشون کنید. ممنون@Amir-Bernousi
-
@Mahed در زیست خوانی!! گفته است:
@copy من زیادیادم نیست؛اقای برنوسی کمکشون کنید. ممنون@Amir-Bernousi
@Amir-Bernousi
-
DoctorRaha تا یک جایی میمونه یعنی حتی وقتی هسته ها تشکیل میشن باز تعدادی از رشته های کینتکوری هستن