هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ناموسا 40 نفر الآن آنلاینه
چند نفر که ما هستیم که علافیم اینجا........
بقیه کجا هستن؟
تو چت روم به سر می برند آیا؟؟؟؟؟؟
خیلی سوال مهمیه!!!!!!!!!!!!!!!!! -
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein_alizadeh من خودم همه جا میگم نمیترسم ولی باخودم که فکر میکنم میبینم این فقط ی شعاره مگه میشه بخوای وارد ی دنیا ی جدیدبشی که ازش هیچی ندونی ولی نترسی به نظر خودم اشتباهی که به دیگرات ضرر برسونم انجام ندادم فقط گند زدم تو اینده ی خودم از اون نظر خیالم راحت ولی بازم میترسم از تنهایی خانواده که چی به سرشون میاد بعد من /:
باور می کنید اگه بهتون بگم تفکر به خانواده و دلسوزی و انسانیت و .... کشکه
چون وقتی اون غریزه حیوانی آدم بالا بزنه و منافع آدم در خطر باشه آدم به هیچ کس جز خودش فکر نمی کنه
حتی تو شرایط خیلی بحرانی آدم از گرگ هم بدتر میشه و حاضره برای بقای خودش همه رو تیکه پاره کنه
به نظرم این حرف شما غیر واقعیه و شما بیشتر از همه نگران خودتون هستید نه دیگرانmoein_alizadeh مگه من گفتم به فکر خودم نیستم اصلا کسی هست که به فکر خودش نباشه !!!خودخواه نباشه!!بعد مرگ دیگه من تموم شدم عذاب اصلیو خانوادم باید تحمل کنن مگه میشه مهم نباشن برام کساییکه حتی ی ساعت نمی تونم بیخبر باشم دوست دارن عمر طولانیو مگه غیر اینه بعدم من خیلی جاها خوندم باید ترس از مرگ و داشت الان شما خانوادت برات مهم نیس؟!!!
-
revival
پدرجان کتابا صدا میزنن میگن بیا -
revival
پدرجان کتابا صدا میزنن میگن بیافاطمه بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival
پدرجان کتابا صدا میزنن میگن بیاراست میگی دخترم منم برم به زندگیم برسم:/
-
moein_alizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival
عزیز این ها مثال مع الفارغه
من حالت کلی رو گفتم.....حالت کلی اینه که حارج از هر دین و مذهب و... انسان جانشو واسه خانوادش میده مگر وقتی که دیگ انسان نیست
revival
فکر نکنم
چون تاریخ پر از مثال هایی که نشون داده زور قدرت و بقا از احساسات انسانی خیلی بیشتره
از همین پادشاه ها بگیر تا مردم عادی
مثلا نادرشاه چون از جانب ولیعدش احساس خطر می کرد دستور داد اونو کور کنن
مگه نادر شاه پدر نبود؟ -
من بعد ازاین که تمام مصیبتهایی که تو خواب سرم میاد تحمل میکنم تهش خودم تو خواب به خودم میگم داری خواب میبینی بعدم بیدار میشم /:
نمیدونم چرا همون اول نمیگم
من بعد ازاین که تمام مصیبتهایی که تو خواب سرم میاد تحمل میکنم تهش خودم تو خواب به خودم میگم داری خواب میبینی بعدم بیدار میشم /:
وااااااای دقیقا مث من :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
من تقریبا هر شب خواب میبینم دارم از بیست طبقه میوفتم پایین ولی یهو بیدار میشم
انقد بدم میاد نمیتونم اخرشو ببینم -
moein_alizadeh مگه من گفتم به فکر خودم نیستم اصلا کسی هست که به فکر خودش نباشه !!!خودخواه نباشه!!بعد مرگ دیگه من تموم شدم عذاب اصلیو خانوادم باید تحمل کنن مگه میشه مهم نباشن برام کساییکه حتی ی ساعت نمی تونم بیخبر باشم دوست دارن عمر طولانیو مگه غیر اینه بعدم من خیلی جاها خوندم باید ترس از مرگ و داشت الان شما خانوادت برات مهم نیس؟!!!
@rhilda
مهمه
خانواده خیلی مهمه -
revival
پدرجان کتابا صدا میزنن میگن بیافاطمه بوشهر کتابای من چرا صدام نمیزنن بی ادبا/:حلالشون نمی کنم حیف پولم
-
انقد بدم میاد نمیتونم اخرشو ببینمmahsaaaa
من موقع سقوط پاهام محکم میره بالا و از خواب بیدار میشم خخخخخخخخخخخخخخخخخ -
فاطمه بوشهر کتابای من چرا صدام نمیزنن بی ادبا/:حلالشون نمی کنم حیف پولم
@rhilda
به یه زبون دیگه میگن متوجه نمیشی
خودشون دارن بهم میگن به بچه ها بگو برن درس بخونن
تحمل خاک خوردن نداریم -
انقد بدم میاد نمیتونم اخرشو ببینمmahsaaaa من تهش ضد حال میزنم به خودم میگم همش خواب بود جالب اینه خودم تو خواب به خودم میگم داری خواب میبینی پاشو /:
-
mahsaaaa
من موقع سقوط پاهام محکم میره بالا و از خواب بیدار میشم خخخخخخخخخخخخخخخخخmoein_alizadeh وای چه جالب :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
تازه بعدشم به خودم میخندم میگم مونگول بگیر بخواب:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
@rhilda
به یه زبون دیگه میگن متوجه نمیشی
خودشون دارن بهم میگن به بچه ها بگو برن درس بخونن
تحمل خاک خوردن نداریمفاطمه بوشهر کتابای تو زحمت کتابای همه ی مارو میکشن نه والا همشون زبون بسته ان
-
mahsaaaa من تهش ضد حال میزنم به خودم میگم همش خواب بود جالب اینه خودم تو خواب به خودم میگم داری خواب میبینی پاشو /:
-
این خنده ی خوشگل واسه ی بچه درسخوناست تنبلا به خودشون نگیرن
اولیش خودم
-
@rhilda اره من وقتی میترسم اینو به خودم میگم
اصن خوابام منو کشته
نمیدونی چه موضوع های بیخودی داره
mahsaaaa منم /:چند بار اژدها دنبالم کرده یبارم خواب دیدم وسط دایناسورام
تو خواب دیدنم شانس ندارم
حداقل مردم بازیگرای مورد علاقشونو تو خواب میبینن امضاهم میگیرن تازه من خواب دایناسور منقرض شده رو میبینم
-
mahsaaaa منم /:چند بار اژدها دنبالم کرده یبارم خواب دیدم وسط دایناسورام
تو خواب دیدنم شانس ندارم
حداقل مردم بازیگرای مورد علاقشونو تو خواب میبینن امضاهم میگیرن تازه من خواب دایناسور منقرض شده رو میبینم
-
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival عاقای پدر سوال پرسیدم داداچ
سلام دخترم:/
کجا؟؟؟ندیدم