تاریخ ادبیات نظام قدیم
-
سلام
بخاطر منابع مختلفی که واس این مبحث تو بازار هست تصمیم گرفتم خودم یه جزوه ای واس راحتی کار خودم بنویسم ... منابع این جزوه دست نویس هم از کتابای انتشارات گاج و مهروماه و الگو و خود کتاب درسیه !
امیدوارم که خوشتون بیاد و بتونین استفاده کنین ....
راستی جزوه واترمارک شده تا حق مؤلف رعایت بشه بحث تبلیغاتیش نیس -
Elimoon سلام خیلی ممنون ک لطف کردیدو مارم مستفیض کردید،جزوه ی دیگه ایم داشتیدممنون میشیم بفرستید،چون معلومه خ بادقتومنظمید
sahar71 در تاریخ ادبیات نظام قدیم گفته است:
Elimoon سلام خیلی ممنون ک لطف کردیدو مارم مستفیض کردید،جزوه ی دیگه ایم داشتیدممنون میشیم بفرستید،چون معلومه خ بادقتومنظمید
سلاام خواهش میکنم
ان شاءالله که بتونین استفاده کنین
شرمنده بقیه شو نذاشتم درگیر برنامه درسی خودم بودم یادم میرفت -
-
-
-
سلام
بخاطر منابع مختلفی که واس این مبحث تو بازار هست تصمیم گرفتم خودم یه جزوه ای واس راحتی کار خودم بنویسم ... منابع این جزوه دست نویس هم از کتابای انتشارات گاج و مهروماه و الگو و خود کتاب درسیه !
امیدوارم که خوشتون بیاد و بتونین استفاده کنین ....
راستی جزوه واترمارک شده تا حق مؤلف رعایت بشه بحث تبلیغاتیش نیسElimoon عزیز جان من یک تکه را دانلود کردم
از روز 23 و 24 و اینا
از مهدی اخوان ثالث
ایراد داشت اول آنکه شعر آخر شاهنامه از کتاب آخرشاهنامه است
و در حیاط کوچک پاییز در زندان یکی از سه دفتری ست که در یک کتاب به نام سه کتاب منتشر یافته و این یک نکته تا حالا آن لیست بزرگ ..
پس من هم پیشنهاد میکنم از کتب معتبر استفاده شود -
Elimoon عزیز جان من یک تکه را دانلود کردم
از روز 23 و 24 و اینا
از مهدی اخوان ثالث
ایراد داشت اول آنکه شعر آخر شاهنامه از کتاب آخرشاهنامه است
و در حیاط کوچک پاییز در زندان یکی از سه دفتری ست که در یک کتاب به نام سه کتاب منتشر یافته و این یک نکته تا حالا آن لیست بزرگ ..
پس من هم پیشنهاد میکنم از کتب معتبر استفاده شود@naviddd-danaa سلام طبق اطلاعات کتاب نظام قدیم نوشتم ، این مطالبی که گفتین خواهشا بگید کجای کتاب هست که اصلاحش کنم ... مرسی
-
@naviddd-danaa سلام طبق اطلاعات کتاب نظام قدیم نوشتم ، این مطالبی که گفتین خواهشا بگید کجای کتاب هست که اصلاحش کنم ... مرسی
Elimoon این اطلاعات را میتوانید
از آدرس اینستاگرام نشر زمستان یا خود گوگل و غیره هم بجویید
و همچنین وقتی نوشتید آثار او کتاب های آخر شاهنامه و زمستان و غیره آنوقت انتظار میرود خود شعر آخر شاهنامه جای اینکه در تاب آخر شاهنامه باشد در کتاب در حیاطکوچک پاییز، در زندان باشد؟!؟؟! باز هم اگر سوالی بود در خدمتم -
Elimoon این اطلاعات را میتوانید
از آدرس اینستاگرام نشر زمستان یا خود گوگل و غیره هم بجویید
و همچنین وقتی نوشتید آثار او کتاب های آخر شاهنامه و زمستان و غیره آنوقت انتظار میرود خود شعر آخر شاهنامه جای اینکه در تاب آخر شاهنامه باشد در کتاب در حیاطکوچک پاییز، در زندان باشد؟!؟؟! باز هم اگر سوالی بود در خدمتم@naviddd-danaa دادا جان توجه دارین منبع آزمون من کتاب درسی هست نه گوگل و اینستاگرام !!
و طراح محترمم هر چی تو کتاب نظام قدیمم باشه مدنظر قرار میدهه! اگرم به متن ابتدای تاپیک دقت کرده باشین منابع معتبر ذکر کردم و در آخر یادآور بشم که واس نوشتن این مطالب خط به خط کتاب درسی رو بررسی کردم واس اینکه قرارهه خودم ازش بخونم پس به نفع منه که طبق اطلاعات کتاب اونارو بنویسم ...مطلبی که ذکر کردین من بصورت مجموعه اشعار اوردم و کتاب درسی مشخص نکرده مربوط به کدوم کتاب استاد اخوان ثالث هست! اگه طبق کتاب نظام قدیم در این مورد گفته شده آدرس بدین که همینجا اصلاح کنم دوستانی که استفاده کردن متوجه بشن ... ممنوون از حسن نظری که دارین -
@naviddd-danaa دادا جان توجه دارین منبع آزمون من کتاب درسی هست نه گوگل و اینستاگرام !!
و طراح محترمم هر چی تو کتاب نظام قدیمم باشه مدنظر قرار میدهه! اگرم به متن ابتدای تاپیک دقت کرده باشین منابع معتبر ذکر کردم و در آخر یادآور بشم که واس نوشتن این مطالب خط به خط کتاب درسی رو بررسی کردم واس اینکه قرارهه خودم ازش بخونم پس به نفع منه که طبق اطلاعات کتاب اونارو بنویسم ...مطلبی که ذکر کردین من بصورت مجموعه اشعار اوردم و کتاب درسی مشخص نکرده مربوط به کدوم کتاب استاد اخوان ثالث هست! اگه طبق کتاب نظام قدیم در این مورد گفته شده آدرس بدین که همینجا اصلاح کنم دوستانی که استفاده کردن متوجه بشن ... ممنوون از حسن نظری که دارین -
Elimoon من میگویم نر است تو میگویی بدوش
عزیزجان شعر آخرشاهنامه را جای اینکه در کتاب آخرشاهنانه نوشته باشددر کتاب دیگری نوشته!!¡ من بحثم این است ...
@naviddd-danaa اینکه شعر در کدوم کتاب ذکر شده مورد بحث آزمون کنکور من نیست و ربطی بهم نداره ... متوجه شدین!!
-
@naviddd-danaa اینکه شعر در کدوم کتاب ذکر شده مورد بحث آزمون کنکور من نیست و ربطی بهم نداره ... متوجه شدین!!
-
-