هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فاطمه بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من بهونه ای برا دست کشیدن ندارم.
همه تلاشمو میکنم.هرچند میدونم برنده نمیشم....حداقلش ایننه ک از پارسال بدتر نشمتو همه تلاشتو بکن و بدون ک برنده میشی چون انتخاب کردی هر چی ک در توان داری برای هدفت بزاری
به انتخابت احترام بزار و به سوی موفقیت گام بردارمممنونم فاطمه جان :))
ممنونم ک هستی
و مایه قوت قلب من و بقیه بچه ها
ایشالا تو امتحاناتت مثل همیشه بدرخشی توهمخواهش میکنم عزیزجان
ممنونم ازت
همچنین ان شاءالله ک بهترین نتیجه رو میگیریفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من بهونه ای برا دست کشیدن ندارم.
همه تلاشمو میکنم.هرچند میدونم برنده نمیشم....حداقلش ایننه ک از پارسال بدتر نشمتو همه تلاشتو بکن و بدون ک برنده میشی چون انتخاب کردی هر چی ک در توان داری برای هدفت بزاری
به انتخابت احترام بزار و به سوی موفقیت گام بردارمممنونم فاطمه جان :))
ممنونم ک هستی
و مایه قوت قلب من و بقیه بچه ها
ایشالا تو امتحاناتت مثل همیشه بدرخشی توهمخواهش میکنم عزیزجان
ممنونم ازت
همچنین ان شاءالله ک بهترین نتیجه رو میگیریممنون
-
و مِن آیاتهِ اَن یُریکمُ البرقَ خوفاً و طمعاً و یُنزِلُ مِن السماءِ ماءً فیُحی بهِ الارضَ بعدَ موتِها اِنّ فی ذلکَ لَایاتٍ لقومٍ یعقلون
-
سلام
بچه ها نظرتون در مورد پرستاری چیه؟
بنظرتون خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء -
masoud کاش کمی قبل فرستادن این راجبش تحقیق میکردین
نیچه سیگاری نبود
دچار جنون شد فقط بخاطر یک بیماری ارثی که پدرشم باهاش مرد
و در اخر هم با مرگ طبیعی مرد
راجب میشل فوکو هم ایشون یکی از بزرگترین نظریه پردازان حوزه سیاست هستن و فکر نکنم همجنسگراییشون تاثیری در بزرگی این فرد داشته باشه همینوطری که داوینچی و ارسطو هم همنجنسگرا بودن و ایدز هم برای همجنسگرایان کمتر رخ میده تا دگر جنسگرایان (البته من راجب همجنسگراییش نمیدونستم و تایید نمیکنم فعلا)
صادق هدایتو قبول ندارم ولی اینو بدونین که کتاب بوف کورش جزو بیست کتاب برتر قرنه و دو بار اقدام به خودکشی داشته نه سه بار
راسل رو هم نمیشه بخاطر ازدواجش سرزنش کرد میشه؟(یکم راجب زینب بن جحش تحقیق کنید)(البته صد در صد میشه سرزنش کرد)