هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
فاطمه بوشهر چرا ؟
@naviddd-danaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه بوشهر چرا ؟
بخاطر خیلی چیزا ....
گذشت
دیگه مهم نیس -
-
-
سلاممم :))))
فرکانس انرژی مثبت به سویتون ^_^
بچه ها من امسال میرم دوازدهم و با این ک تو مدرسه نمونه دولتی ام ولی تصمیم گرفتم دوازدهم رو غیر حضوری بردارم و از فیلم های آلا استفاده کنم و با کتاب های کمک آموزشی خودم دوازدهم رو بخونم ، نظر شما چیه ؟؟ -
revival گفتم این سال ها که آزمون دادی به نظرت آزمون قلمچی بهتره یا گزینه دو؟کدوم مفیدتره و بهتره
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival گفتم این سال ها که آزمون دادی به نظرت آزمون قلمچی بهتره یا گزینه دو؟کدوم مفیدتره و بهتره
قلم...
گزینه دو ازموناش فاصله زیاد داشت....جو رقابتی انچنانی هم نداهر..جامعه اماریش کمتره...سوالاشم اسونترن به کنکورهای جدید زیاد نمیخورد -
سلام دوستان صبحتون بخیر امید وارم روز خوبی رو با انگیزه و هدفمندی اغاز کرده باشید...... مطلبی درباره عشق شنیده بودم که فکر میکنم لازمه همه بدونن چراکه مفهوم آن در بین مردم جهان اغلب به اشتباه جا افتاده است. گفتنی ست که روزی یک راهبه ای از کنار دریا در مسیر خود می گذشت.متوجه مردی شد که یک ماهی بزرگی را گرفته سر آن را بریده و خلاصه برای پختن روی اتش اماده کرده است.مرد بعد از پختن ماهی آن را با عشق و علاقه به نیش کشیدو از ان لذت میبرد. راهبه به او گفت که چرا انقدر خوشحالی؟مرد به او گفت چون من عاشق ماهی ام و چند وقتی از خوراکم بدور بود.راهبه به او گفت تو عاشق ماهی نیستی تو عاشق خودت هستی که حاضر شدی برای ارضای نفس خود سر ماهی که دوستش داری راببری._در حقیقت عشق در بین مردم بطور عشق به ماهی در این داستان است و افراد برای رفع نیاز های خود عاشق شخص دیگری می شوند این در حالیست که اگر شما تکه ای از وجود خود را که به آن علاقه مندید را به کسی هدیه کنید مثل آن است که قسمتی از وجود خود را در وجود شخص دیگری قرار داده اید. عشق واقعی یعنی این.یعنی بخشندگی ، مهربانی....
-
سلاممم :))))
فرکانس انرژی مثبت به سویتون ^_^
بچه ها من امسال میرم دوازدهم و با این ک تو مدرسه نمونه دولتی ام ولی تصمیم گرفتم دوازدهم رو غیر حضوری بردارم و از فیلم های آلا استفاده کنم و با کتاب های کمک آموزشی خودم دوازدهم رو بخونم ، نظر شما چیه ؟؟@faezeh-rabi یکی از رفیقای من مثل شما قصد داشت اینکارو بکنه ولی به نظر من اشتباس ادم سست میشه از درس خوندن درسه وقت زیادی داری ولی انگیزه ها میپرن . جمع دوستان اینده دار بهتر از تنهاییه
-
Work hard_Dream big
-
Work hard_Dream big
@Saadat-shojaei بچه ها (تست های جالب توجه فیزیک) رو فراموش نکنین....
-
@faezeh-rabi یکی از رفیقای من مثل شما قصد داشت اینکارو بکنه ولی به نظر من اشتباس ادم سست میشه از درس خوندن درسه وقت زیادی داری ولی انگیزه ها میپرن . جمع دوستان اینده دار بهتر از تنهاییه
-
@faezeh-rabi یکی از رفیقای من مثل شما قصد داشت اینکارو بکنه ولی به نظر من اشتباس ادم سست میشه از درس خوندن درسه وقت زیادی داری ولی انگیزه ها میپرن . جمع دوستان اینده دار بهتر از تنهاییه
-
Paradox برای تست ها؟
-
۸ نفر یهویی رای مثبت دادن
اولالا
-
دست جمعی انلاین میشین