هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@MaryaM-_-Sh برای تست جامع به نظرمن کتابای نشر الگو خوبه اما از لحاظ درس نامه سبطی خیلی بهتره.خیلی سبز رو نداشتم نمیدونم چطوریه ولی من شنیدم برای جامع میکرو طبقه بندی خوبه معلم ادبیات مدرسمون که ازش پرسیدیم گفت
@Saadat-shojaei ممنونم
-
من موندم دی وی دی بخرم یاهمون کتاب بخونم
-
این پست پاک شده!
-
@naviddd-danaa نوید جان علم و دانش شما در این زمینه ها جای تشویق و تمجید دارد سواد ادبی و فلسفی شما بالاست و مجادله علمی با شما فوق العاده ارزشمند سعادتی بود که با شما مصاحبتی داشتم و به علمم افزودم نظرات شما ارجمند و گرانبهاست. موفق باشی دوست من
-
@MaryaM-_-Sh برای تست جامع به نظرمن کتابای نشر الگو خوبه اما از لحاظ درس نامه سبطی خیلی بهتره.خیلی سبز رو نداشتم نمیدونم چطوریه ولی من شنیدم برای جامع میکرو طبقه بندی خوبه معلم ادبیات مدرسمون که ازش پرسیدیم گفت
-
بعضی از آدم ها،
انگار از بهشت آمده اند...
یک جورِ عجیبی خوبند،
امن اند،آرام اند،دلنشین اند...
کنارشان می توانی
خیلی راحت و بدونِ هیچ تکلّفی؛
خودت باشی!
من این آدم ها را دوست دارم،
آدم هایِ مهربان و اصیلی؛
که حالِ دنیایمان را خوب می کنند...!-نرگس صرافیان طوفان
@depfaz ||دِپفاز -
ممنون الایی ها
-
ابجی بیا کمک
-
درسا چطور پیش میرن آلاییا
-
درسا چطور پیش میرن آلاییا
-
mahsaaaa چندمی؟
-
mahsaaaa چندمی؟
-
mahsaaaa دهم راحته هاا
-
mahsaaaa دهم راحته هاا
-
mahsaaaa خسته نباشی دلاور
خدا قوت پهلوان -
mahsaaaa خسته نباشی دلاور
خدا قوت پهلوان -
@لیلی79 :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: سلامت باشی :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: سه تا امتحان دیگه دارم دیگه دارم دیوونه میشم
mahsaaaa سه تا که چیزی نیس اونام تموم میشه
-
mahsaaaa سه تا که چیزی نیس اونام تموم میشه
-
mahsaaaa کار خاصی نمیکنم دارم سعی میکنم عین چی بخونم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
mahsaaaa کار خاصی نمیکنم دارم سعی میکنم عین چی بخونم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: