هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@صنم78 سلام بانو
خوب کااری میکنی سحر صبح اینقد حرف زد که نزاشت من بخونم:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@صنم78 سلام بانو
خوب کااری میکنی سحر صبح اینقد حرف زد که نزاشت من بخونم:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:حالا بعد کنکور ک من نیومدم اومدین التماس زاری ک سحر لااقل جواب سلاممونو بده
میدونم چیکارت کنم -
@صنم78 سلام بانو
خوب کااری میکنی سحر صبح اینقد حرف زد که نزاشت من بخونم:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: -
-
-
-
-
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@صنم78 سلام بانو
خوب کااری میکنی سحر صبح اینقد حرف زد که نزاشت من بخونم:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:حالا بعد کنکور ک من نیومدم اومدین التماس زاری ک سحر لااقل جواب سلاممونو بده
میدونم چیکارت کنم@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@صنم78 سلام بانو
میدونم چیکارت کنمنگو بابا یکی تو نمیای یکی ام من
-
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@صنم78 سلام بانو
میدونم چیکارت کنمنگو بابا یکی تو نمیای یکی ام من
-
-