زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
جزوه کامل استاد چند صفحه است برای چاپ
-
سلام به همه زحمت کشان آلاء من تازه باآلاء آشنا شدم ادبیات متوسط به نظر شما کدام دبیر ادبیات بهتر از همه توضیح می دهد
استاد راوش
استاد مرادی
استاد کاظمی
من هیچکدام فیلم ها ندیدم تا حالا می خوام ادبیات به 70 یا 80 برسونم البته اینهم می دانم بهترین دبیرهارا آلاء دارد حالا می خواهم از بین بهترین ها عالی ترین رو انتخاب کنم ادبیات متوسط من بهترین درس من شود
باتشکر از آلاء استاد راوش تدریشسشون کامل شه عالی هست دیگه مشکلی نداری
فک کنم بالای 170 صفحه بود فایل پی دی اف جزوه کاملش -
سلام.ببخشید کاسه سر چه نوع اضافه ای هست؟
-
سلام بچه ها اگه میشه یکی سوال منو به استاد بده:
در جمله ی :به کمی پول نیاز دارم
مگه فعل جمله مرکب نیست؟ پسچرا استاد متمم اونو مفعولی گرفتن؟بهنام در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها اگه میشه یکی سوال منو به استاد بده:
در جمله ی :به کمی پول نیاز دارم
مگه فعل جمله مرکب نیست؟ پسچرا استاد متمم اونو مفعولی گرفتن؟سلام خیر جمله 3جزئی با مفعول هستش و متمم هم اسمیه (متمم مفعول)
فعل: دارم
مفعول : نیاز -
سلام.ببخشید کاسه سر چه نوع اضافه ای هست؟
farnaz fathi
سلام به نظر من منظور از سر همون جمجمه ست و احتمالا اضافه ی تشبیهیه. جمجمه مانند کاسه است.
البته این فقط نظر منه و دلیل قانع کننده ای ندارم -
سلام. جزوه ای که گذاشتین با تدریس استاد فرق داره به اینصورت که مطالب اضافی مثل نکات و تستای اضافی داره که در جزوه تدریس خود استاد وجود نداره. آدم گیج میشه لطفا به استاد اطلاع بدین در این باره توضیح بدن
-
سلام. جزوه ای که گذاشتین با تدریس استاد فرق داره به اینصورت که مطالب اضافی مثل نکات و تستای اضافی داره که در جزوه تدریس خود استاد وجود نداره. آدم گیج میشه لطفا به استاد اطلاع بدین در این باره توضیح بدن
Ehsan Ahmadzadeh در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام جزوه استادبصورت کامل وباجزییاته برای درک بهتر ادبیات شما باید خودتون نکات رو به تدریس دبیربیشتراضافه کنید تا براتون بهترجابیفته.
-
@saher در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
حالا این جزوه کجاست من هرچی میگردم پیداش نمیکنم؟
فااطمهزیرصفحه دانلود فیلم ها اونجاست میتونی دانلودش کنی .
فااطمه در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@saher در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
حالا این جزوه کجاست من هرچی میگردم پیداش نمیکنم؟
فااطمهزیرصفحه دانلود فیلم ها اونجاست میتونی دانلودش کنی .
پیداش کردم مرسییی
-
سلام . جزوه استاد با جزوه درون سایت در بعضی جا ها متفاوته!!!!!
-
سلام . جزوه استاد با جزوه درون سایت در بعضی جا ها متفاوته!!!!!
amir abedini ی بعضی جاها رو ننوشته ی سری نکته ها رو باید خودتون اضافه کنید فک کنم
-
amir abedini ی بعضی جاها رو ننوشته ی سری نکته ها رو باید خودتون اضافه کنید فک کنم
DR.PeRshIA
اتفاقا برعکس تو جزوه همه نکات رو نوشته استاد بعضی نکته ها رو تدریس نمیکنه -
DR.PeRshIA
اتفاقا برعکس تو جزوه همه نکات رو نوشته استاد بعضی نکته ها رو تدریس نمیکنهamir abedini اهان اگ تدرریس نمیکنه ک نمیدونم والا من هن.ز نگا نکردم درست اینو دیدم بقیه بچه ها گفتن منم بهتون گفتم
-
DR.PeRshIA
اتفاقا برعکس تو جزوه همه نکات رو نوشته استاد بعضی نکته ها رو تدریس نمیکنهamir abedini در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
DR.PeRshIA
اتفاقا برعکس تو جزوه همه نکات رو نوشته استاد بعضی نکته ها رو تدریس نمیکنهبه این خاطره که این جزوه ی کامل بعد از شروع تدریس استاد گذاشته شد . (تقریبا وقتی استاد داشت آرایه ها رو کامل تدریس می کرد ) . خودتون اون قسمت هایی که در جزوه هست رو بخونید . << من توی ریز مباحثی که قبلا نوشتم اون ها رو مشخص کردم >>
-
((استاد راوش شاید نتواند به جای ما به کنکور برود شاید نتواند تراز کلی ما را بالا ببرد اما می تواند کاری کند که همه عاشق و خواهان ادبیات شوند.)) سخن ژان پل عزیزمون(اندکی با تخلص بعد از دیدن فیم استاد عزیزمون) -خطابه ی آلاء
اینم بگم درجه دشواری (یا همون سختی) سوالات کنکور با تدریس استاد راوش :صفر% ... -
((استاد راوش شاید نتواند به جای ما به کنکور برود شاید نتواند تراز کلی ما را بالا ببرد اما می تواند کاری کند که همه عاشق و خواهان ادبیات شوند.)) سخن ژان پل عزیزمون(اندکی با تخلص بعد از دیدن فیم استاد عزیزمون) -خطابه ی آلاء
اینم بگم درجه دشواری (یا همون سختی) سوالات کنکور با تدریس استاد راوش :صفر% ...mohammad300 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اینم بگم درجه دشواری (یا همون سختی) سوالات کنکور با تدریس استاد راوش :صفر% ...ماشاالله بچه های اینجا همه ذهنا خلاق
کم کم خودتونو نشون میدین -
اینم بگم درجه دشواری (یا همون سختی) سوالات کنکور با تدریس استاد راوش :صفر% ...mohammad300
دوست خوبم:دی