هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Flight مادانشگاه قبول بشیم باید سجده شکربریم
والا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شانسم نداریم..
حالامیریم میفتیم دست گروهکای طالبان:joy::face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
Flight مادانشگاه قبول بشیم باید سجده شکربریم
والا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:25-Bahar من همین تبریز قبول شم خدااااااااررررررررو خیلی خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــی شکر میکم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@لیلی79 :joy:
بخند جانم دنیا دو روزه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
پارسال ازطرف مدرسه برای یه همایش رفتیم دانشگاه فردوسی
خداییییییییییییییییی خیلی دانشگاه خوبیه:slightly_smiling_face:25-Bahar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خداییییییییییییییییی خیلی دانشگاه خوبیه:slightly_smiling_face:به ما گفتن میبریمتون دانشگاه تبریز بچه های کلاسمون اینقد آروم و متین بودن که کلاس مارو نبردن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
بخند جانم دنیا دو روزه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
25-Bahar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خداییییییییییییییییی خیلی دانشگاه خوبیه:slightly_smiling_face:به ما گفتن میبریمتون دانشگاه تبریز بچه های کلاسمون اینقد آروم و متین بودن که کلاس مارو نبردن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
25-Bahar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
-
@لیلی79 برای ماکنکوری هاهمین 2روزم نیس:joy:
من چشمو میبندم باز میکنم میبینم شده ساعت 12 شب:neutral_face:
شبم که میخوابم یه خوابای عجیبی میبینم ولی صبح هر چی فک میکنم چه خوابی دیدم یادم نمیاد:face_without_mouth:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@لیلی79 برای ماکنکوری هاهمین 2روزم نیس:joy:
من چشمو میبندم باز میکنم میبینم شده ساعت 12 شب:neutral_face:
شبم که میخوابم یه خوابای عجیبی میبینم ولی صبح هر چی فک میکنم چه خوابی دیدم یادم نمیاد:face_without_mouth:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
اینقد آروم بودن که درهم نتونس جلوشون دووم بیاره شکست همچنین پایه های میز دبیر هم شکست:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@لیلی79 پس چجوری الان میگی خوابای عجیبی میبینی؟:joy:
فقط یادم میاد خواب بدی بود که یهو از خواب میپرم بقیش دیگه یادم نمیاد چی بود:confused_face: :confused_face:
-
اینقد آروم بودن که درهم نتونس جلوشون دووم بیاره شکست همچنین پایه های میز دبیر هم شکست:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@لیلی79 پس چجوری الان میگی خوابای عجیبی میبینی؟:joy:
فقط یادم میاد خواب بدی بود که یهو از خواب میپرم بقیش دیگه یادم نمیاد چی بود:confused_face: :confused_face:
-
@لیلی79 خب دیگه
ترسیدن اگه ببرنتون دانشگارم این جوتون فرابگیره وحسرتش بمونه دلتون..😆
پس پشتش فکربوده که نبردن:joy:Flight نمایشگاه کتابم نبردنمون
.gif)