هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@لیلی79
ممنونم
خسته بودم اومدم یکم دیگه خسته شم بعد بخوابم باز خواب اینجا رو ببینم باز خسته تر شم بعد فرداش برم گیج بازی دربیارم بگم یکم امروز خنگ شدم یه نفر بهم بگه تازه گیجی اینی روز سرحالیت چطوری ای پس ذوق کنم ولی همون جا یه سوتی بدم باز اعصابم خورد شه خسته تر باز
روانی ام
برنگشتما این مودم و سیستم و اینا رو قرار بود یه نفر ببره اوناییشو که میخواد هنو نیومده
یه نفرو کلا داریم باش حرف میزنیم که تا ساعت 11 شب تباه میکنه خودشو با کتاباش بعد میاد خونه :|
اون شب که رفتم یه نیم ساعتی فقط دم صبحی خوابیدم خواب بچه های فرومو دیدم اومدم یه بار دیگه التماس کنم :|@philosopher اهوم
اینهمه مینویسی انگشتات خسته نمیشه -
ققنوس به چرت بودنش فک نکن به 20 گرفتن فک کن بخون
-
ققنوس به چرت بودنش فک نکن به 20 گرفتن فک کن بخون
-
ققنوس بسلامت
-
ققنوس یا خدا
منم خواب دیدم با بچه ها میتینگ گذاشتیم دو روزه خفه شدم بیام بگم یا نه
آخرین جرعه ی این جام تهی
بچه ها جون من یه بار بیاین ببینمتون دیگه اه:/
اگه موضوع کنکوره میگم چیکار کنیم
فاطمه فکرم هزار جا رفت چی خواب دیدی -
@لیلی79 نمیشه خوند سر کتاب خابم میبره انقد خابم برده دیه سردرد گرفتم سلامتو بهداشت دیه نمیدنم چ کوفیته 180 صفحه باید برا باراولم بشینم خط ب خط حفظ کنم نهلت ب این سیستم اموزشی
ققنوس هر چقدر کنکور نزدیک میشه تایم خوابم بیشتره میشه
-
فقط یچی مونده بوددلم اگه نگم میدونیددیگه نتیجش چ میشه؟!
فقط چراهی به کنکورنزدیکترمیشیم آنلایناتعدادشون میره بالا؟؟ -
فقط چراهی به کنکورنزدیکترمیشیم آنلایناتعدادشون میره بالا؟؟Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فقط چراهی به کنکورنزدیکترمیشیم آنلایناتعدادشون میره بالا؟؟تااونجا که یادمه هرسال همینجوری بوده
خودم هم همین وضعیتو داشتم نمیدونم چن سال پیش! -
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فقط چراهی به کنکورنزدیکترمیشیم آنلایناتعدادشون میره بالا؟؟تااونجا که یادمه هرسال همینجوری بوده
خودم هم همین وضعیتو داشتم نمیدونم چن سال پیش!moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خودم هم همین وضعیتو داشتم نمیدونم چن سال پیش!اهوم..منم نمیدونم والله
-