هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی حالا میبینی کارم گیره ها
همون کی بود که گفتی مطمئن نیست اون؟@philosopher نه من خودم تا حالا پیش اون نرفتم : /
کلا گذرم به خیاطی 10 سال یه بارم نمی افته : / -
romisa کلامیگم مثلا شروعم از تابستون همش فکر میکردم دیر شده نمیرسم خاک تو سرم واقعا اینقدر گفتم تا ول کردم 😭😭
-
@rhilda اگه از الان به بعدو نتونی خوب بخونی اگه یه سال هم بهمون دوباره وقت بدن بازم همون ادم سابقیم
romisa موافقم /:میترسم سرزنش میکنم خودمو حتیبه مرگم فکر میکنم وقتی میرم سمت کتاب از بیاراده گیم از استرس از بی عرضگیم
-
romisa موافقم /:میترسم سرزنش میکنم خودمو حتیبه مرگم فکر میکنم وقتی میرم سمت کتاب از بیاراده گیم از استرس از بی عرضگیم
-
@philosopher نه من خودم تا حالا پیش اون نرفتم : /
کلا گذرم به خیاطی 10 سال یه بارم نمی افته : /آسمان ِ آبی باشه ممنون
من آلتون تاحالا خرید نکردم اونجام داره یا برم سلمان؟ -
ققنوس هعی خدا چی میشد منم پسر بودم اخه:/
-
آسمان ِ آبی منم همیشه ایتو میگم
-
آسمان ِ آبی الان خدمت بودی اونوقت:|
-
آسمان ِ آبی باشه ممنون
من آلتون تاحالا خرید نکردم اونجام داره یا برم سلمان؟@philosopher آلتون خیابون دانشگاه؟
-
-
romisa نه دیگه الان اونور بودم واسه خودم : /
-
@philosopher آلتون خیابون دانشگاه؟
آسمان ِ آبی یس یس
-
romisa نه دیگه الان اونور بودم واسه خودم : /
آسمان ِ آبی با این وضع دلار که نمیشه رفت اونور:///
-
آسمان ِ آبی با این وضع دلار که نمیشه رفت اونور:///
-
@philosopher با خودم میگم اینو کافیه یکی یچیز بگه شبانه روزفکر میکنم به حرفش اونقدرکه متنفرشم از خودم از همه هرچی میکشم از بی اعتماد به نفسیم حتی بیرونم استرس دارم فکر میکنم چقدر بی ارزشو بی مصرفم /: بی خیال من خیلی تباهم
-
آسمان ِ آبی یس یس
@philosopher اونجا مثل آرمیتاژه بابا فقط میشه بری نیگاه کنی و از باد کولر لذت ببری:face_with_tears_of_joy:
کلهم همش مارکه : / فک نکنم زیر 700 800 بتونی مانتو پیدا کنی الان اونجا:expressionless_face: