هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Acola
شما پیامبر جدیدی؟
خخخخخ -
آسمان ِ آبی ان شاالله ک خوب باشه
بد نیستم _یکم دلم گرفته بود گفتم بیام پیداتون کنم یکم سر ب سر هم بزاریمAcola خوب کردی اومدی : )
یه دونه ازون پس گردنیای مخصوص خودت بزن به من شاید یکم به خودم بیام -
@Amir-Bernousi
چه مدل خودکشی جالبه؟moein_alizadeh سریع خوبه
-
Acola
شما پیامبر جدیدی؟
خخخخخ -
چه دلیلی داره مرگ خودخواسته هس خوو دیگ نمی خواد ادم زندگی کنه مگه زوره جون خود ادمه
؟؟
-
Acola خوب کردی اومدی : )
یه دونه ازون پس گردنیای مخصوص خودت بزن به من شاید یکم به خودم بیامآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Acola خوب کردی اومدی : )
یه دونه ازون پس گردنیای مخصوص خودت بزن به من شاید یکم به خودم بیامباچه
-
چه دلیلی داره مرگ خودخواسته هس خوو دیگ نمی خواد ادم زندگی کنه مگه زوره جون خود ادمه
؟؟
@rhilda جالبه
-
moein_alizadeh قرص برنج
abcc
آره فکر کن یهویی از تو متلاشی بشی
کجاش جالبه آخه؟ -
moein_alizadeh قرص برنج
abcc اون مستقیم اون دنیا
-
؟؟
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
؟؟
ن! هیچی زوری نیست_میتونی بری تمومش کنی ولی قبلش مطمئن باش ک پشیمون نمیشی_و ممکنه خیلی شانسارو از خودت بگیری_اگه حله همین الان میتونی بکنی؛)
-
abcc
کجاش جالبه آخه؟moein_alizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc
کجاش جالبه آخه؟نه جالب نیس
-
@rhilda جالبه
@Amir-Bernousi
-
moein_alizadeh سریع خوبه
@Amir-Bernousi
خود کشی یواش هم داریم؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
Acola
پس بیا بیعت کنیم -
@Amir-Bernousi
خود کشی یواش هم داریم؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:moein_alizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi
خود کشی یواش هم داریم؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:اره مث زدن رگ_ویا باز کردن گاز تو ی اتاق دربسته و قبلش خوردن دوتا قرص نوافن و خوابیدن:)
-
اره اگه میخواینن با زجر تمام بمیرین پیشنهاد میدم بهتون
واقعا زده به سرتون:/
کل زندگی رو فقط تو کنکور میبینین الان؟ -
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
؟؟
ن! هیچی زوری نیست_میتونی بری تمومش کنی ولی قبلش مطمئن باش ک پشیمون نمیشی_و ممکنه خیلی شانسارو از خودت بگیری_اگه حله همین الان میتونی بکنی؛)
Acola الان زوده
از اینم میترسم
-
اره اگه میخواینن با زجر تمام بمیرین پیشنهاد میدم بهتون
واقعا زده به سرتون:/
کل زندگی رو فقط تو کنکور میبینین الان؟آسمان ِ آبی برای من یکی شخصا الان فقط اونه!نشد باید برم بمیرم:)
-
@Amir-Bernousi
خود کشی یواش هم داریم؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:moein_alizadeh آره همینکه بین هزاران کار اساسی اینجاییم یه جور خودکشی تدریجیه
-
Acola الان زوده
از اینم میترسم