هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Flight حس کافه چیا رو داری من همین دیروز یاد گرفتم باهاش کار کنم ذوق کردم خیلی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
میدونی کدومارو میگم ؟ همونا که تو کافی شاپام هست شیر قهوه هم میشه درست کرد باهاش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Flight حس کافه چیا رو داری من همین دیروز یاد گرفتم باهاش کار کنم ذوق کردم خیلی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
میدونی کدومارو میگم ؟ همونا که تو کافی شاپام هست شیر قهوه هم میشه درست کرد باهاش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Flight منتظر بودم رخصت بدی برم جنازه شم
یه یادداشت میذارم به هر وسیله که میتونی متوسل شو ولی نذار خواب بمونم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Flight من فردا چشمام دو نمره ضعیف میشه :face_with_tears_of_joy:
سمیه برو حالا شاید چیزی نشد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Flight من فردا چشمام دو نمره ضعیف میشه :face_with_tears_of_joy:
سمیه برو حالا شاید چیزی نشد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Flight دعا میکنم تو خوابات هم بخندی با خنده بیدار شی از خواب :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Flight میخوای برم یه قهوه دم کنم تا 7 صوبت کنیم؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: