هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
ققنوس 
 اصلا این طور نیست:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:moein_alizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اصلا این طور نیست:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:داداش بزرگ... 
- 
moein_alizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 اصلا این طور نیست:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:داداش بزرگ... moein_alizadeh خب چی 
- 
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa برعکسش بهتره  تکذیب میکنم لابد داداش بزرگه ای؟  
 چرا هر کی هر چیو نداره همونو میخواد؟ 
- 
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa برعکسش بهتره  تکذیب میکنم لابد داداش بزرگه ای؟  
 چرا هر کی هر چیو نداره همونو میخواد؟ آسمان ِ آبی اره  
 عاقلانه ترین راه اینکه کلا چیزی نخوای نه بزرگ نه کوچیک 
 پ.ن:لعنتی مگه دست منه؟ 
- 
آسمان ِ آبی اره  
 عاقلانه ترین راه اینکه کلا چیزی نخوای نه بزرگ نه کوچیک 
 پ.ن:لعنتی مگه دست منه؟ 
- 
moein_alizadeh خب چی 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: عاقا من ی چیزی بگم فقط ممکنه به داداشتون بدبین شید:/ 
  حدس میزنم چیه  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: عاقا من ی چیزی بگم فقط ممکنه به داداشتون بدبین شید:/ 
  حدس میزنم چیه  Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: عاقا من ی چیزی بگم فقط ممکنه به داداشتون بدبین شید:/ 
  نکن آقا خدا رو خوش نمیاد  
 کدومشو میخوای بگی یه اشاره بزن یه اشاره بزنخوب دیگ همه میدونین پس نمیگم دیگ  
 به قول ارسطو اوناییم که نمیدونن از اینا بپرسن 
- 
moein_alizadeh اصلا هم خوب نیست داداش باید کوچیکتر باشه تا میخوره بزنیش تا انقد دخالت نکنه 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: عاقا من ی چیزی بگم فقط ممکنه به داداشتون بدبین شید:/ 
  حدس میزنم چیه  Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: عاقا من ی چیزی بگم فقط ممکنه به داداشتون بدبین شید:/ 
  نکن آقا خدا رو خوش نمیاد  
 کدومشو میخوای بگی یه اشاره بزن یه اشاره بزنخوب دیگ همه میدونین پس نمیگم دیگ  
 به قول ارسطو اوناییم که نمیدونن از اینا بپرسن 
- 
moein_alizadeh اصلا هم خوب نیست داداش باید کوچیکتر باشه تا میخوره بزنیش تا انقد دخالت نکنه ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: moein_alizadeh اصلا هم خوب نیست داداش باید کوچیکتر باشه تا میخوره بزنیش تا انقد دخالت نکنه حالا می فهمم که باری تعالی چرا به دختران قدرت جسمانی نداد. 
- 
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خداروشکر ک داداشم فقط ۹سالشه    دل می سوزونی  
 آیا این کار خوبیست؟
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: moein_alizadeh اصلا هم خوب نیست داداش باید کوچیکتر باشه تا میخوره بزنیش تا انقد دخالت نکنه حالا می فهمم که باری تعالی چرا به دختران قدرت جسمانی نداد. 
- 
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خداروشکر ک داداشم فقط ۹سالشه    دل می سوزونی  
 آیا این کار خوبیست؟romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خداروشکر ک داداشم فقط ۹سالشه    دل می سوزونی  
 آیا این کار خوبیست؟برید خدا روشکر کنین داداش بزرگ دارید 
 چی دارین می گین؟
- 
moein_alizadeh اصلا هم خوب نیست داداش باید کوچیکتر باشه تا میخوره بزنیش تا انقد دخالت نکنه ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: moein_alizadeh اصلا هم خوب نیست داداش باید کوچیکتر باشه تا میخوره بزنیش تا انقد دخالت نکنه خدا میدونسته پس یه چیزی  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️