هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
Acola یاد این افتادم 
 https://www.aparat.com/v/vmSVRZrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola یاد این افتادم 
 https://www.aparat.com/v/vmSVRالله واکبر      
- 
moein_alizadeh اصلا هم خوب نیست داداش باید کوچیکتر باشه تا میخوره بزنیش تا انقد دخالت نکنه ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: moein_alizadeh اصلا هم خوب نیست داداش باید کوچیکتر باشه تا میخوره بزنیش تا انقد دخالت نکنه نه من کتک نمی زنم ولی ازش پسر خوبی می ساختم واسه جامعه  
 حیف شد... 
- 
Acola الهییی چقد شبیه خودتهه  
- 
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: moein_alizadeh اصلا هم خوب نیست داداش باید کوچیکتر باشه تا میخوره بزنیش تا انقد دخالت نکنه خدا میدونسته پس یه چیزی  آسمان ِ آبی ن اخه من الان دلم واقعا پره ازش ولی دوست داشتم ی خاهر کوچیک داشتم ک مراقبش بودم 
- 
moein_alizadeh  فلا ک خیلی از دخترا زورشوت از این پسرا بیشتره فلا ک خیلی از دخترا زورشوت از این پسرا بیشتره
- 
Acola الهییی چقد شبیه خودتهه  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola الهییی چقد شبیه خودتهه  یگانه کجاش   
    ️ای دختر ️ای دختر
- 
moein_alizadeh  فلا ک خیلی از دخترا زورشوت از این پسرا بیشتره فلا ک خیلی از دخترا زورشوت از این پسرا بیشتره
- 
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: moein_alizadeh اصلا هم خوب نیست داداش باید کوچیکتر باشه تا میخوره بزنیش تا انقد دخالت نکنه نه من کتک نمی زنم ولی ازش پسر خوبی می ساختم واسه جامعه  
 حیف شد... 
- 
moein_alizadeh  فلا ک خیلی از دخترا زورشوت از این پسرا بیشتره فلا ک خیلی از دخترا زورشوت از این پسرا بیشترهققنوس 
 الکییی؟
- 
- 
ققنوس 
 الکییی؟moein_alizadeh چند وقته بیرون نرفتی؟؟/ی سر بزن بیرون وضعیت پسرا رو ببین در حال حاضر خیلی از دخترا بهتر از این پسران ک فوتشون کنی میفتن 
- 
moein_alizadeh اره اگه اونام قدرمونو بدونن 
- 
moein_alizadeh چند وقته بیرون نرفتی؟؟/ی سر بزن بیرون وضعیت پسرا رو ببین در حال حاضر خیلی از دخترا بهتر از این پسران ک فوتشون کنی میفتن 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola الهییی چقد شبیه خودتهه  یگانه کجاش   
    ️ای دختر ️ای دخترAcola 
 چرا ته چهره هاتون خیلی شبیه همه 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

هیییامان از داداش بزرگ
  هیییامان از داداش بزرگ