هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
abcc خوشمزه شد؟  
- 
abcc خوشمزه شد؟  آسمان ِ آبی آره  
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: جا داره بگم 
 یکمم برید درس بخونید کلا میریم اصن  نه تو نه:/ 
 با تو نبودم 
 تو بمون   ️ ️         ️ ️   
 شوخی کردم بابا رومیس  
 دلم برات تنگ شده بود ب یگانه گفتم بهت گفت؟   Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: جا داره بگم 
 یکمم برید درس بخونید کلا میریم اصن  نه تو نه:/ 
 با تو نبودم 
 تو بمون   ️ ️         ️ ️   
 شوخی کردم بابا رومیس  
 دلم برات تنگ شده بود ب یگانه گفتم بهت گفت؟   اینو الان دیدم  
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr قول داده بشه کل زندگیم  آره آره ی نفر اینجا بیوش هس ی ادم سیاه و سفید...هی میبینم اونو...اهنگه تو مخم ریپیت میشع  :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr قول داده بشه کل زندگیم  آره آره ی نفر اینجا بیوش هس ی ادم سیاه و سفید...هی میبینم اونو...اهنگه تو مخم ریپیت میشع  :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:من نشنیدمش 
 میشه بذاریش؟
- 
- 
zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr قول داده بشه کل زندگیم  آره آره ی نفر اینجا بیوش هس ی ادم سیاه و سفید...هی میبینم اونو...اهنگه تو مخم ریپیت میشع  :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:من نشنیدمش 
 میشه بذاریش؟romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr قول داده بشه کل زندگیم  آره آره ی نفر اینجا بیوش هس ی ادم سیاه و سفید...هی میبینم اونو...اهنگه تو مخم ریپیت میشع  :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:من نشنیدمش 
 میشه بذاریش؟مال رضا شیریع 
- 

ردپا
ردپا

️
️