b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام بچه ها. جزوه ی فیلم های صفر تا صد شیمی آقاجانی رو میشه بگید از کجا باید پیدا کنم.تو وبسایت خودشون رفتم ولی کلی جزوه هست هم مبحثی هم صفر تا صد. میخوام دقیقا همون نکته هایی که تو ویدیو های صفر تا صدش میگه و تست هایی که حل میکنه رو داشته باشم دیگه جزوه برداری نکنم.اگرم که دارید خودتون لطف کنید بفرستید.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار -
pariaaa در شیمی آقاجانی گفته است:
باید جزوه های صفر تا صد رو از سایت خودشون بخری نکات فیلما رو داره جزوه هاشونم رایگان نیس
یه سری جزوه بود مبحثی بودن اونارو بگیرم یا کتاب صفر تا صد که 10 تومنه؟ فرقشون چیه؟
-
پس این مبحثیا چین؟ یعنی مثلن اگه من کتاب 0 تا 100 رو بخرم دیگه نیازی به خرید جزوه ی تمام ساختارهای شیمی کنکور نیست و تمام این ساختارا رو داره؟ بیمه نامه ها چین؟
-
bits ساختار های شیمی هم خیلی خوبه حتما حتما بخرین ببینین ساختار به صورت پراکنده هست تو کتاب های صفر تاصد اما توی جزوه همه ساختار های شیمی همشون دسته بندی شده و تر تمیز با ویژگی هاشون جمعبندی شدن
در مورد بیمه نامه ها فقط واسه پیش دانشگاهی داره که اونم تستای ازمون های ازمایشی قلم چی و گزینه دو و اینا با پاسخنامه تشریحی هس من همه اینا رو گرفتم ولی اگه بخام بهتون پیش بدم که کدوما رو بخرینصفر تا صد ها + همه ساختار های شیمی + تیپ تست ها