هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
revival
پستی چند؟ فوضول شدم -
تنها مزاحمی که داشتم یه پسره ی بیخود بود که اون زمانا که جاوا رو بورس بود و تلگرام و اینا نبود و فقط هیییی زنگگگ میزدن اصلا محلش نمیدادم
یه روز دیدم 18 تا میسکال زده رفتم دادم به بابام..اونم شستش خشکش کرد تاکرد گذاشتش کنار -
revival هدفش تدریسه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
بیچاره آرزوی معلم شدن داره:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
فقط میدونستم کاش هدفش چیه:/
مثلا چشم و گوش منو باز کنه؟ -
Marzieh.kh
نه
موزیک
کامپیوتر و..... -
Marzieh.kh تشکر
-
erfan82 احسنت
-
-
revival
چه کانالایی دستتونه؟درسی و اینا؟ -
...
فقططططططططططط دوست دارمممممممم بفهمم کی بود:////
abcc -
Marzieh.khreplied to آسِمان آبی on ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آسمان ِ آبی
اره میفهمم
چی بگم
ادم بعضی وقتا گول ظاهرو میخوره دیگه -
-
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival همچنان بلاک.
بلاک تا ابد:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:فقط بلاک میکنم حتی هیچیم نگفتم:/ بالاخره خسته میشه از نادیده گرفته شدن:/
-
revival
ادمینی هنوزم میصرفه؟ -
آسِمان آبیreplied to Marzieh.kh on ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh.kh مرضیه اصلا نمیشه تشخیص داد...
من خیلی محتاطم تو این قضیه ولی ... -
Marzieh.kh
نمیتونم عوضش کنم...چندتا کانال ادمین هستم قابل انتقال نیست...خییلیا از دوستای قدیممیم و معلمام ک شمارشون رو ندارم گاهکای یه دفعه زنگ میزنن...
کلاس فیزیک خیلی از بچه ها چون واسه کنکور میخوندن خط نداشتن این خطو دادم و...
راهی نداره:/
فعلا به بلاک ادامه بدم:/ -
آسِمان آبیreplied to revival on ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شده
revival پس آشناست...
#ویرایش
پست 66120 از 282056