هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
52:/
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
revival من نبودم
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط Zrex انجام شده
همه چی زیر سر اون لک لکی بود که ما رو انداخت ایران
-
چه دل ها که تنگ نشده است..
چه حال ها که بد نشده است..
(میدونم چرت میگم)
چه وقت ها که سپری..
چه عمر ها که رفتنی..
چه آدم ها نیامدنی...
و چه آدم ها که رفتنی...شعری سرودم بس زیبا و جذاب
انا لله و انا الیه راجعوننوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-kh :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
یاد یه شعر ترکی خنده دار افتادم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
revival من نبودم
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منفی نده بی تربیت
حالا فکر میکنه منم
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
54:/
-
@Marzieh-kh :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
یاد یه شعر ترکی خنده دار افتادم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط Marzieh.kh انجام شدهerfan82
چی هست
ترجیحا ترجمه
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لایک نکنید شعرمو میذارمش خودنویس چشاتون درآد
-
erfan82
چی هست
ترجیحا ترجمه
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-kh شاعرم شعر گوشارام اوزومنن
سول ایاغم گارخار دیر گوزومنن.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
(معنی:من شاعرم از خودم شعر درست میکنم پای چپم بلند میشه میخوره به چشمم.) -
لایک نکنید شعرمو میذارمش خودنویس چشاتون درآد
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-kh تازه من میخواستم یچی بگم گفتم ولش کن
-
@Marzieh-kh شاعرم شعر گوشارام اوزومنن
سول ایاغم گارخار دیر گوزومنن.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
(معنی:من شاعرم از خودم شعر درست میکنم پای چپم بلند میشه میخوره به چشمم.)نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan82
حالا نه در اون حد دیگه -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zrex
نه تو بگو راحت باشواسه تو اشکال نداره پسردایی
-
erfan82
حالا نه در اون حد دیگهنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-kh اگه نحوه خوندنشو بلد بودی بیشتر میخندیدی.
-
Zrex
نه تو بگو راحت باشواسه تو اشکال نداره پسردایی
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-kh
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
44:/