هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Zrex کجایی هستی؟(شهر)
به قول توییتر #اکانت_نا_امن
همین دور ورام -
خیلی وقته میخوام یه تغییراتی ایجاد کنم دلم نمیاد
دیگه مهم نیست ایجادش میکنمنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-kh چه تغییراتی؟اگه تغیری باشه که بهت سود برسونه چرانه؟
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan82
اره میرسونه -
Zrex کجایی هستی؟(شهر)
به قول توییتر #اکانت_نا_امن
همین دور ورام -
erfan82
اره میرسونهنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-kh حتما اون کارارو بکن.
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan82 همیشه انقدر زود صمیمی میشی شما؟
-
Zrex برو بابا شکاک:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
با شهر که نمی تونن کاری بکنن. یه شهرتو بگو دیگه. -
erfan82 همیشه انقدر زود صمیمی میشی شما؟
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-kh کی گفته صمیمیم؟
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Marzieh-kh کی گفته صمیمیم؟
لحن حرف زدنت میگه
خوشم نمیاد کسی نیومده اول شخص مفرد به کار ببره -
لحن حرف زدنت میگه
خوشم نمیاد کسی نیومده اول شخص مفرد به کار ببرهنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-kh من فقط یاد گرفتم با افراد مشخص و مطرح از جمع برای احترام استفاده کنم. نه برای هر کسی.
علی(ع)فرمودند و تو گفتی. -
لحن حرف زدنت میگه
خوشم نمیاد کسی نیومده اول شخص مفرد به کار ببرهنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-kh این حرف رو هم برای بی احترامی نگفتم.
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط Marzieh.kh انجام شده
erfan82
منم یاد گرفتم علاوه بر اون برای افراد غریبه از فعل جمع استفاده کنم. -
erfan82
منم یاد گرفتم علاوه بر اون برای افراد غریبه از فعل جمع استفاده کنم.نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-kh تو هم یه جور دیگه یاد گرفتی خب.
مشکلی نیست:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
erfan82
منم یاد گرفتم علاوه بر اون برای افراد غریبه از فعل جمع استفاده کنم.نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط Zrex انجام شده@Marzieh-kh به نظرم بهتره همون تصمیمه رو اجرا کنید
اینجا موندن تاثیری نداره
من فعلا -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط Marzieh.kh انجام شده
Zrex
اره
بسلامت -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام برهمگی
خسته نباشین -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@صنم78 سلام و صد سلام بر شما:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امتحانا چطوره؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: