هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
erfan82
منم یاد گرفتم علاوه بر اون برای افراد غریبه از فعل جمع استفاده کنم.نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط Zrex انجام شده@Marzieh-kh به نظرم بهتره همون تصمیمه رو اجرا کنید
اینجا موندن تاثیری نداره
من فعلا -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط Marzieh.kh انجام شده
Zrex
اره
بسلامت -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام برهمگی
خسته نباشین -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@صنم78 سلام و صد سلام بر شما:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امتحانا چطوره؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه هستید؟چرا چیزی نمی گید؟
-
@Marzieh-kh شاعرم شعر گوشارام اوزومنن
سول ایاغم گارخار دیر گوزومنن.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
(معنی:من شاعرم از خودم شعر درست میکنم پای چپم بلند میشه میخوره به چشمم.)نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سول ایاغم گارخار دیر گوزومنن.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
(معنی:من شاعرم از خودم شعر درست میکنم پای چپم بلند میشه میخوره به چشمم.)من شاعیرم شعر یازارام اوزومنن
سول ایاقیم گالخار دَیَر گوزومنن
درستش اینه
️
-
سلام دوستان
سلام معلمخوبی؟
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@میلااد سلام سلام
تشکر ممنون تو خوبی دانشی؟
️
-
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
(معنی:من شاعرم از خودم شعر درست میکنم پای چپم بلند میشه میخوره به چشمم.)من شاعیرم شعر یازارام اوزومنن
سول ایاقیم گالخار دَیَر گوزومنن
درستش اینه
️
-
Acola لهجه ها فرق میکنن.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
یکی بیاد گوش این پسر بچه همسایه رو بپیچونه انقد جییییغ نزنه سرممممم رفت
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@میلااد خوشم میاد هیچی یادت نمیره
️
درست دسته
خوبن:/الحمدلله از ۱۷ن پایینتراومدیم نه بالاتر فعلا تا اینجا
️