هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
خیلی حرفا تو دلمه اما نمیشه بگم بیخیال حرفای تو دلم
از جو ناامید فعلا دوری کنید امید بدید و تلاش کنید چیزی ازتون کم نمیشه
من الان هشت روز تا ازمون وقت دارم میتونم بگم تو هشت روز چه غلتی میتونم بکنم یا حتی اگه یه روزم مونده تلاش کنم
قبول کن تو بیست روز لاقل میتونی عمومی هاتو خییییلی عالی کنی -
آسمان ِ آبی
نه مثل خوابی که نصفه شب میبینی و از دره پرت میشی
بلکه رها شدن از خودت
خود بدت -
خیلی حرفا تو دلمه اما نمیشه بگم بیخیال حرفای تو دلم
از جو ناامید فعلا دوری کنید امید بدید و تلاش کنید چیزی ازتون کم نمیشه
من الان هشت روز تا ازمون وقت دارم میتونم بگم تو هشت روز چه غلتی میتونم بکنم یا حتی اگه یه روزم مونده تلاش کنم
قبول کن تو بیست روز لاقل میتونی عمومی هاتو خییییلی عالی کنی -
abcc درستش اینه به جایی برسی با وجود مودم خودت سمتش نری نه اینکه جمعش کنی یا نظارت داشته باشن روت
-
؟ -
عاقا چرا میخواید ادمو بزور مجبور کنید به تحول؟!فقط بدتر میرید رو اعصاب
یکساعت پیش من فقط گفتم "خسته ام" صدنفر ریختن روی سرم....نه گفتم میخوام ادامه ندم نه گفتم باختم فقط گفتم خسته ام...انسان خسته نمیشه؟ دیگ افتادم لج ی ذره مونده بود خداشاهده بگیرم فحش همه رو...
بس کنید دیگ بذارید هرکی مسیر خودشو بره..اگ کسی دست دراز کرد واسه کمک دستشو بگیرد... -
؟@Marzieh-kh گور خودتو با از دست دادن زمان و فرصت هات کندن:/
یه جور مرگه خودش... -
عاقا چرا میخواید ادمو بزور مجبور کنید به تحول؟!فقط بدتر میرید رو اعصاب
یکساعت پیش من فقط گفتم "خسته ام" صدنفر ریختن روی سرم....نه گفتم میخوام ادامه ندم نه گفتم باختم فقط گفتم خسته ام...انسان خسته نمیشه؟ دیگ افتادم لج ی ذره مونده بود خداشاهده بگیرم فحش همه رو...
بس کنید دیگ بذارید هرکی مسیر خودشو بره..اگ کسی دست دراز کرد واسه کمک دستشو بگیرد...revival
واقعا
من که دیگه حالم داره از حرفاشون بهم میخوره
.
هر کسی زندگی خودشو داره
طرف تو زندگی عادیشم مونده اصن درس به کنار،میاد اینجا یکم اروم شه،یکی بهش میگه داری جا میزنی تو بدبختییکی میگه تو ضعیفی،یکی ...
بس کنید توروخدا
مخصوصا ی نفرتون حرفاش رو مخ همهس...کاش یکم به خودش بیاد دست برداره ازین حرفا -
abcc وی در حالی که چایش را مزه مزه می کند به افق خیره می شود گفتم نجف زاده نیستم بر چه اساس این حدسو زد نمی دونم یه اکانت به قول اوشون الکی
ممنون -
@Marzieh-kh گور خودتو با از دست دادن زمان و فرصت هات کندن:/
یه جور مرگه خودش...