هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  بذارید کمی بیشتر غرق در فازم شم:/ 
  اهم:/ 
 خفه نشید یوقت
 تو گلوتون گیر میکنه 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  بذارید کمی بیشتر غرق در فازم شم:/ 
  اهم:/ 
 خفه نشید یوقت
 تو گلوتون گیر میکنه revival 
 میگم اون مستطیله واسه تگه؟ 
- 
revival هزیون میگین:/ 
- 
Brilliant اره 
- 
Brilliant اره 
- 
استاد میفرمودیه 
 بفرمیوو

- 
revival 
 میگم اون مستطیله واسه تگه؟ 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 نیکوتینه دیگ:/همینجوری همه چی با چیزای کوچیک کوچیک شروع میشه:/ 
 خداییش چی میگن امشب 
- 
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ادامس بیدار اکشن خوردین تا حالا ??? بله من خوردم  اصلغ مزشو دوس ندارم . ۲۰ دقیقه بجویید و بریزید دور اصلغ مزشو دوس ندارم . ۲۰ دقیقه بجویید و بریزید دور  
- 
revival 
 هیچی
 بیخیال
- 
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ادامس بیدار اکشن خوردین تا حالا ??? بله من خوردم  اصلغ مزشو دوس ندارم . ۲۰ دقیقه بجویید و بریزید دور اصلغ مزشو دوس ندارم . ۲۰ دقیقه بجویید و بریزید دور  @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ادامس بیدار اکشن خوردین تا حالا ??? بله من خوردم  اصلغ مزشو دوس ندارم . ۲۰ دقیقه بجویید و بریزید دور اصلغ مزشو دوس ندارم . ۲۰ دقیقه بجویید و بریزید دور  ??!واقعا بیدار نگه میداره ?! 
- 
Brilliant من که هیچ فرقی با ادامسای دیگه احساس نکردم  تازه مزشم دوست نداشتم تازه مزشم دوست نداشتم 
- 
Brilliant من که هیچ فرقی با ادامسای دیگه احساس نکردم  تازه مزشم دوست نداشتم تازه مزشم دوست نداشتم آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant من که هیچ فرقی با ادامسای دیگه احساس نکردم  تازه مزشم دوست نداشتم تازه مزشم دوست نداشتم     روش دیگه ?! روش دیگه ?!

ردپا
ردپا

️
️ ️
️