هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
خسته ام مثل تک سوال سخت هندسه که هیچکس در تایم استاندارد حلش نمیتواند بکند:/
عه اینا مال غروبه الان باید بگم شادم مثل سوال تبخیر تصعید فیزیک ک یع جماعت را شاد کرد:joy:
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
عه اینا مال غروبه الان باید بگم شادم مثل سوال تبخیر تصعید فیزیک ک یع جماعت را شاد کرد:joy:
شایدم سوال پای ملخ 😂😂😂(لامصب ازمون نبوده که بعد کنکور تکرارش نکن شده شبیه امونیاک مایع استوکیومتری 😂) -
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شایدم سوال پای ملخ 😂😂😂(لامصب ازمون نبوده که بعد کنکور تکرارش نکن شده شبیه امونیاک مایع استوکیومتری 😂)Brilliant
اون پای ملخو من قبل کنکور داشتم مسخره بازی در میاوردم واسه دوستم گفتم مفصل گوی و کاسه کدام پای ملخ از همه بزرگتره؟:/
توی جمع همه گفتن چرت نگو خواهشا هی مونده از این بیاد:/
گفتم باشه ولی یادتون همه ی حشرات کتاب بجز برگ متحرک....
نذاشتن حرفم تموم شه شروع کردن مسخره بازی:/خودمم فک نمیکردم بیاد
بعدا یکیشون گفت سر جلسه زیستمو اون سوال خراب کرد دیگ تا اخر هی ذهنم درگیر حماقتم بود ک چرا گوش ندادم:/
-
@bfesfilmbvxazsjk
بی تو با خاططره ی باخت های شطرنجم چ کنم:/
abcc
بی تو با اسلحه هایت چ کنم:/
آسمان ِ آبی
بی تو با گوجهه های اش رشته ات چ کنم:/
revival
بی تو با خودم چ کنم...........Bidel من خدافظی نکردم:neutral_face:
abcc دیشب تا صبح داشتم تو خواب با تو حرف میزدم به قدری فضا سازی شده بود که الان حرفامم تو چت باکس یادمه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: اخه لنتی تو نباشی من واسه کی از این میمونه بگم اخه:winking_face: :face_with_tears_of_joy: ::face_with_tears_of_joy: _:
تو نباشی من با کی کاراگاه بازی دربیارم :face_with_tears_of_joy:
تو نباشی من با کی بشینم و به زمین و زمان و ادماش غر بزنم و از این روزای تاریکم بنالم.
.اصن بیا که اون ادم بیکاره چند ماه قبلو دستگیرش کردم:unamused_face: :face_with_tears_of_joy: بیا بریم با هم حلق اویزش کنیم:face_with_tears_of_joy: بعد تا میخوره بزنیمش بعد جنازشو پهن کنیم رو بند:face_with_tears_of_joy: بعدم سه چهار بار با تریلی از روش رد شیم:face_with_tears_of_joy: بعد که خوب دلمون خنک شد بگیم اخییییییییش:face_with_tears_of_joy:
هر وقت بودی جواب پیوی رو بده تا خودم نیومدم لواشکت کنم :oncoming_fist_light_skin_tone: :oncoming_fist_light_skin_tone: -
Bidel من خدافظی نکردم:neutral_face:
abcc دیشب تا صبح داشتم تو خواب با تو حرف میزدم به قدری فضا سازی شده بود که الان حرفامم تو چت باکس یادمه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: اخه لنتی تو نباشی من واسه کی از این میمونه بگم اخه:winking_face: :face_with_tears_of_joy: ::face_with_tears_of_joy: _:
تو نباشی من با کی کاراگاه بازی دربیارم :face_with_tears_of_joy:
تو نباشی من با کی بشینم و به زمین و زمان و ادماش غر بزنم و از این روزای تاریکم بنالم.
.اصن بیا که اون ادم بیکاره چند ماه قبلو دستگیرش کردم:unamused_face: :face_with_tears_of_joy: بیا بریم با هم حلق اویزش کنیم:face_with_tears_of_joy: بعد تا میخوره بزنیمش بعد جنازشو پهن کنیم رو بند:face_with_tears_of_joy: بعدم سه چهار بار با تریلی از روش رد شیم:face_with_tears_of_joy: بعد که خوب دلمون خنک شد بگیم اخییییییییش:face_with_tears_of_joy:
هر وقت بودی جواب پیوی رو بده تا خودم نیومدم لواشکت کنم :oncoming_fist_light_skin_tone: :oncoming_fist_light_skin_tone:آسمان ِ آبی
میدونم نرفتید خواستم جو رو سنگین کنم:neutral_face: :joy: -
@bfesfilmbvxazsjk
بی تو با خاططره ی باخت های شطرنجم چ کنم:/
abcc
بی تو با اسلحه هایت چ کنم:/
آسمان ِ آبی
بی تو با گوجهه های اش رشته ات چ کنم:/
revival
بی تو با خودم چ کنم........... -
ققنوس
چ غمگینه دخترم نه ؟اینکه پدرت هنوز پشت کنکوره:joy: و دخترشم داره کنکوری میشه:/نه من استعدام توی کامپیوتر بود:/ سرکوب کردن منم سالهاست دلم به درس نمیره اونچنان:/
-
سلام صبحتون بخیر بچه ها...

-
Bidel
منم دوست داشتم کامپوتر بخونم ب زور شوتم کردن تجربی .
انشالله امسال سال اخرته بعدش دکتر بهت مییگم
پ ن .. از کامپیوتر چیزی نمیدونم ولی واقعا دوست داشتم بخونمش -
چقد جو خفه است : /