هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 اووووف بگو بلندشوبروپِی کارت بینم بابا😐
درستش کردم:smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یکی بیاد برا من ویندوز نصب کنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:ابیامال منم درست کنم کامپوترم ترکیده
کسی نیس جواب بده چطوری ویندوز نصب کنم چه برسه کامپیوتر تورو درست کنن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@ماندانا80 همیشه تو دلی پر بودااا امروز از شانس من هیشکی نمیاد:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
-
خودم میرم نصب میکنم توکل بخدا
اول فاتحه لبتابو بخونم بعد بزنم نصب شه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@ماندانا80 همیشه تو دلی پر بودااا امروز از شانس من هیشکی نمیاد:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
-
همه رفتن ناهار خوری:cooking: :burrito: :taco: :stuffed_flatbread: :french_fries: :hamburger: :hot_dog: :pizza: :poultry_leg: :meat_on_bone: :green_salad: :shallow_pan_of_food: :steaming_bowl: :pot_of_food: :curry_rice: :shortcake: :hotdog:
-
حق با شماست...
من هیچ گاه پس از مرگم
جرات نکرده ام که در آینه بنگرم
و آنقدر مرده ام که هیچ چیز
مرگ مرا دیگر ثابت نمیکند!-فروغ فرخزاد💙
@depfaz ||دِپفاز -
😖😖😔
-
خدایا ازت میخوام هیچکی تو شرایط من نباشه خسته شدم از زندگی همش سرزنش حس ی ادمه پیرو دارم که هیچی به پایان عمرش نمونده /:تا میام خودم شاد و دلخوش کنم یکی یچیز میگ سرزنش میکنه همچی رو سرم اوار میشه😖😔
-
من سوم خداحافظ برای همیشه الا
-
من چهارم 😐😂 چ قدر جای انجمن خالی بود این دوروز 💓
-
@صنم78 سلام بانوو:smiling_face_with_heart-eyes: .خوبی خوشی سلامتی؟:face_blowing_a_kiss:
منم که دیگه دل ندارم که تنگ شه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@صنم78 سلام بانوو:smiling_face_with_heart-eyes: .خوبی خوشی سلامتی؟:face_blowing_a_kiss:
منم که دیگه دل ندارم که تنگ شه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@صنم78 شکر
دیگه چه خبرا:slightly_smiling_face: -
@صنم78 شکر
دیگه چه خبرا:slightly_smiling_face: -
@صنم78 موفق باشی عزیزم:winking_face: :face_blowing_a_kiss: