سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
سلام ...مرسی که نطرتو گفتی...حتما بهش فکر میکنم راستش خودم هم تردید دار م که بزارم بعد عید...:moody:موفق باشی
-
-
- updated - - -
-
darya said:
به نظر من که این کار خیلی خطرناک و غیر منطقی یه اگه نظر ما رو میخوای البته.!همه میرن مدرسه!!همه رقیب هات میرن مدرسه!!!!عمومی هم الان میخونن!!!!اون موقع نکته و تست کار می کنن!!!!!!!!!!
سلام ..مرسی که نطرتو گفتی راستش خودم هم دودلم که بذارمشون بعد عید..موفق باشی
-
-
aysan;8553 said:
سلام ...مرسی که نطرتو گفتی...حتما بهش فکر میکنم راستش خودم هم تردید دار م که بزارم بعد عید...:moody:موفق باشی- - - updated - - -سلام ..مرسی که نطرتو گفتی راستش خودم هم دودلم که بذارمشون بعد عید..موفق باشی
دوست عزیزمون راست میگه بعد از نوروز وقت نکته و تست است شهریور که دوره جمع بندی می باشد پس بهترین موقع برای عمومی الان است وقت های مرده زیاد روی عمومی بگذار
-
سلام.من میخوام ازالان شروع کنم جدی درس بخونم میدونم دیره امامیخوام تمام سعیمو بکنم ازتون میخوام راهنماییم کنیدوبرنامه ای به من نشون بدیدچهارم تجربیم.خواهش میکنم جوابمو بدین.
-
@سارا313;9087 said:
سلام.من میخوام ازالان شروع کنم جدی درس بخونم میدونم دیره امامیخوام تمام سعیمو بکنم ازتون میخوام راهنماییم کنیدوبرنامه ای به من نشون بدیدچهارم تجربیم.خواهش میکنم جوابمو بدین.
۳ماه مونده میتونی بترکونی
-
@سارا313;9087 said:
-
سلام
من موقع ثبتنام کنکور شماره ملی و شماره شناسنامه ام رو یکی زدم
الان میبینم شماره شناسنامه ام صفر هست،یعنی کلا همسنای ما شماره شناسنامه جداگانه درنظر گرفته نشدهمشکلی که پیش نمیاد؟
-
محسن said:
سلام
من موقع ثبتنام کنکور شماره ملی و شماره شناسنامه ام رو یکی زدم
الان میبینم شماره شناسنامه ام صفر هست،یعنی کلا همسنای ما شماره شناسنامه جداگانه درنظر گرفته نشدهمشکلی که پیش نمیاد؟
نفهمیدم , شماره شناسنامه ات صفره? مگه داریم .
ش ش و ملی ما که یکیه. -
شماره شناسنامه صفر نداره فکر کنم
-
من منظورتونو فهميدم ... منظورتون اينه كه تو كارت ملي شماره شناسنامه
صفر زده شده، خوب براي منم همينجوريه، فكر كردم براي دوره ما كلا اينجوريه
كه شماره شناسنامه و شماره ملي يكيه . بخاطر همين شماره شناسنامه رو ديگه
تو كارت ملي نميزنن. اصلا هم مهم نيس نگران نباشيد. -
@**مهدی**;9349 said:
نفهمیدم , شماره شناسنامه ات صفره? مگه داریم .
ش ش و ملی ما که یکیه.به هر حال
یه لحظه شک کردمدرسته ، مشکلی نیس
-
سلام من سال سومی هستم ....... وضع الان من :
عربی صفرم ...یا شایدم بدتر....... میگن دینی سخته هرچی بخونی بازم کمه ...یعنی از فیزیک واسم مشکلتره .....می خونم ... یه قسمتاییشو فراموش می کنم ....زمین هم همین وضعه ......بقیه درسام تقریبا خوبه ....بگین چی کار کنم وضعیتم خراااااااااااااابه ...........خیلللللللی داغونم ؟!!!!!!!!!!! چیزی تا امتحان نهایی نمونده!!!!!!!!
-
سلام خسته نباشید میشه بگید چجوری استرس نداشته باشم............وچجوری تو یه ماه کل درسارو جمبندی کنم
-
سلام میشه اونایی که نهایی دادن .......یه کم راهنمایی کنن ....بابا نوشتم من تو درس عربی ضعیفم یعنی وقتی می خوام بخونم از فیزیک برام سختره......چی کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
زینب;10099 said:
سلام میشه اونایی که نهایی دادن .......یه کم راهنمایی کنن ....بابا نوشتم من تو درس عربی ضعیفم یعنی وقتی می خوام بخونم از فیزیک برام سختره......چی کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عربی اصلن اونجور که بنظر میاد سخت نیس،عربی سوم که فقط معتلاتشه که یکم سخته و حفظیه اونم اگه برای خودت توضیح بدی و تمرین حل کنی و بفهمی خیلی آسونه
کتاب آموزش عربی نشرالگو خیلی خوب همه چیزو*گفته ولی زیاده حجمش-
-
- updated - - -
-
زینب;10099 said:
عربی اصلن اونجور که بنظر میاد سخت نیس،عربی سوم که فقط معتلاتشه که یکم سخته و حفظیه اونم اگه برای خودت توضیح بدی و تمرین حل کنی و بفهمی خیلی آسونه
کتاب آموزش عربی نشرالگو خیلی خوب همه چیزو*گفته ولی زیاده حجمش-
-
- updated - - -
-
زینب;10099 said:
کتاب آموزش عربی نشرالگو خیلی خوب همه چیزو*گفته ولی زیاده حجمش -
-
من به شما پیشنهاد میکنم سوالات چند سال گذشته را حل کنید و کتاب ایاد فیلی رو بخونید.